טוב קיצר זה אחד האשכולות הכי עצובים שלי פה ואני ממש לא טוב בהודעות פרישה או משו כזה כי אף פעם לא הייתי צריך לכתוב כאלו אז תתחשבו בי זו הפעם הראשונה...
מחר[יום שני]אני מתגייס בשעה טובה ומוצלחת לצבא ההגנה לישראל[בתקווה להגיע למג"ב] שסוף סוף הבין שצריך לגייס אותי חחח קיצר מיום שני מדסים בבוקר מטווחים שבתות בבסיס,מקלחות משותפות,מסעות,שביזות יום א' וכו'.
מממ אני פה נדמה לי מהיום הראשון של הפורום ככה שעברתי את כל מהפכות הפורום,בניהול פורום כדורגל אני כמעט שנה שנהנתי בה רצח לנהל את הפורום המעולה הזה.
אז כרגיל כמו בכל הודעת עזיבה/פרישה/גיוס אי אפשר בלי קצת הקדשות אז הנה לאנשים שזכיתי להכיר פה יותר מאשר סתם היכרות ראשונית:
יואב-אחד הכוסונים של הפורום חחח ועכשיו באמת בנאדם מדהים תענוג לשוחח איתו ולספר לו על חיי האהבה שלך,השותף מס' 1 במלחמה נגד אוהדי ברצלונה הידועים לשמצה בפורום כדורגל חחח ואחד מפרשני הכדורגל הגאונים הא הוא גם שותפי לניהול כדורגל מזה זמן מה אז אני מוריש לו את הפורום באופן טבעי חחח אין כל מה שאני יוסיף, רק יגרע באמת בנאדם אלוהי חכם כוסון סקסי מתוק תעשה לי ילד וגוייאבה חחחח אוהב אותך אחי.
מירו-אוו הוו גם עליו אפשר לכתוב הודעות על גבי הודעות בנאדם באמת נדיר תותח על והוא גם אוהד יובה אז זה פלוס ענק מבחינתי באמת נהנתי להכיר אותו וזה רק חבל שעכשיו הוא קצת נעלם מהפורום אבל באמת אדם שאני מאוד מעריך ובהצלחה גם לו בצבא כי גם הוא אמור להתגייס,ונסיים במשפט שהוא יאהב:פורצה יובה!
אור[שידוע יותר בכינוייו בפורום כדורגל-הובהבובהבוההההה]-גם עוד אחד מתותחי העל של הפורום הזה נראה לי שהוא גם גאון בפוטנציה חחח הוא השותף של יואב באהדה לריאל מדריד ושניהם שותפיי לניסיונות להשמיד את אוהדי ברצלונה חבל שזה לא הלך כל כך טוב חחח גם עלייך אני מת אח שלי.
אריאל-בד"כ אני מנסה להימנע מדיבורים עם אוהדי בארסה אבל הוא באמת מיוחד השמן הזה חחחח עם כול הריבים שהיו ביננו כולל דיון של יותר מ10 עמודים של רק קללות אחד על השני ועל הקבוצה שהוא אוהד וגם המשחקים מולו בפיפא שהיו יוקרתיים חחחח באמת הוא חמודי כזה חח גם הוא אחד מהתותחי על הכוסונים למרות היותו שמן מאוד.
רביד-אני לא חושב שצריך לתאר יותר מדי את הבנאדם הזה,אין אני חושב בנאדם שתרם לפורום יותר ממנו,מודל לחיקוי לכולם פה,עכשיו הוא גם טוחן בגולני חזק מאוד ועוד תשמעו עליו שהוא יהיה המפקד של חטיבת גולני.
פלג-חחח כול שבוע 1000 הודעות זה השם השני שלו חח,גם באנדם תותח על,ואני מקווה שבאמת תלך לקרבי כמו שאמרת לי ולא תפחד מהמחטים שבוע הבא בע"ה אני יתן לך דוח מפורט כמה פעמים הולכים להחדיר לך מחט...
אור[oman1/Or]-מממ עוד אחד מהאנשים החביבים עליי בפורום כדורגל אוהד של יובה אז המניות שלו עולות אצלי אחלה בנאדם.
אלונחה-וואה וואה שכחתי אותו אשכנזי גאה[לא מה שאתם חושבים]מצטער על מנצסטר מקווה שיקרה שם משו טוב,והכי חשוב תזהר מהבדואים ליד עומר מסוכנים חחח עוד 5 חודש אני יבוא לטהר אותם משם חחח סתם תותח על אתה תשמור על יואב הוא צריך את זה
הקדשה ענקית לכול הבאר שבעים:רן,רונן ושכחתי מי עוד.
לכול הכדורגלנים מפורום כדורגל.
לכול פורום סרטים.
לפורום מוזיקה אלקטרונית החביב.
לפורום הורדות מוזיקה הנחמד.
לכול שאר המנהלים המפקחים המנהלים הראשיים בעלים משתמשי כבוד ומעצבים.
אוהב את כולכם חבר'ה תשמרו על עצמכם תהנו מהתקופת בצפר/תיכון שלכם התקופה הכי בת זונה בחיים תנצלו אותה טוב טוב והכי חשוב תשמרו על החברים שלכם אין לכם מושג כמה הם חשובים בחיים
תעשו טיול לחו"ל לפני הצבא עם החברים הכי טובים זה הדבר הכי חשוב
והכי חשוב תהנו מהחיים ומכול רגע בהם.
מי שרוצה מדי פעם לדבר אז
אייסיקיו 240790
מסנג'ר eliran_8887@hotmail.co.il
אלירן.

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת