אני לא סתם אנונימי..כי זין על האנונימיות טוב?
אני מתפרק פה..וזהו אחר כך תגיבו..=\ סורי על הגישה פשוט זה מעצבן בעע
הכל התחיל בכיתה י'.
עברתי לבצפר חדש וסביבה חדשה..עם כמה חברים..
הכל היה מעולה ואפילו הייתה לי חברה ישר בשבועות הראשונים..שלא נכנס לסיפור..ונחשו מי היא הייתה?
LoO ..כן נופר שלנו..היו זמנים הייתי אומר.
אחר כך..אחרי שנפרדנו..
בכיפור לא מצאתי את חברים שלי אז הלכתי לכיוון הבצפר החדש שם יושבים החברים החדשים..וגם הבנות..
ישבנו וזה ומאז כאילו נפתחה הדלת שלי לבנות השכבה היפייפיות שלנו..
מצב אחד יש לנו המון בנות יפות..ומצד שני..שמתי עין על אחת..שלא הכי יפה אבל ממש לא מכוערת..בלי לדעת על האופי שלה אפילו..פשוט היא הייתה שם.
כמה ימים אחרי זה ידידה שלי הביאה לי את האיי סי קיו שלי והתחלנו לדבר..היו לנו המון שיחות באיי סי קיו..לרוב היא הייתה שולחת הודעות..ובכלל לא היה נראה לי שום קטע איתה.
היינו מדברים המון..בבוקר נשיקת בוקר טוב..בצהריים לפני שהולכים הבייתה נשיקת ביי כזאת..וחוזר חלילה..מגיעים שוב לאיי סי קיו..
מאז קרו דברים וכניראה שהתחלתי לשים עין עלייה יותר..ולפחות היה נראה לי שהיא עליי, לפי שפת גוף וכאלה.
ואז אחרי כמה חודשים הגיע הטיול ליומיים...ישנו ביחד, כאילו כל הזמן לפני היה בנינו מתח כזה..עכשיו היה ידוע לי גם שהיא לא התנשקה צרפתית עדיין..עם אפחד ובטיול כשישנו יחד..היא לא התאפקה והעירה אותי בשקא בנשיקה, בלילה היה נחמד מאוד לא משהו מיוחד אתם יודעים בכל מקרה אנחנו בתוך חדר עם עוד אנשים..
קמנו בבוקר ובאותו בוקר כאילו לא הייתי קיים בשבילה..
זהו, נגמר הטיול היא הספיקה לספר לאנשים קצת..ומאז כל השכבה יודעת.. שאור נישק את *** [לא חשוב השם].
אחרי הטיול הייתי חולה..שוב המשכנו לדבר המון באיי סי קיו...ואז באתי לבצפר זה היה כבר פורים יום ראשון למי שזוכר ואז בבוקר באתי..הבאתי לה נשיקה - על השפתיים ולא הייתה שום התנגדות..ושמחתי..הרגשתי בעננים!
היום עבר מצויין..
ויום למחרת בלילה היא מתקשרת אליי: "אור בוא אנחנו פה יושבים למטה בשכונה תבוא"
קיצר באתי וזה..ואז חברה שלה אומרת לי..אור תגיד אתם חברים? יאללה קח אותה לצד וזה "דברו"
קיצר הלכנו באמת קצת לצד וזה..ואז התנשקנו שוב..
למחרת כאילו כלום כאילו לא היה ולא נברא.
ואז הייתה תקופה שחוץ מבצפר לא ראיתי אותה הרבה עד יום שישי האחרון שהיה לה בית ריק..
הייתי אצלה..ושוב..כשהיינו לבד..בום טראח פורנו רך!
התחלנו להתנשק וזה..היה קצת יותר מזה אבל לא משהו רציני..ואתם יודעים מה?
אני עדיין לא קיימתי יחסים בחיים שלי..אבל הגעתי למצבים ממש קרובים עם בנות אחרות..והפעם אני מרגיש כאילו זה לא חסר לי..כאילו הדחף לקיים יחסים לא נמצא שם רק בגללה. ואז יום שבת הייתה המסיבה של ידידה שלי שהיא גם באה, ובמסיבה היא לא אמרה לי מילה
בכלל היא בקושי הייתה שם..כל הזמן הלכה..
ואז היום דיברתי איתה יותר נכון עכשיו..אני אומר לה קורה וזה..כל פעם שיקרה בנינו משהו את תתרחקי ממני?
היא אומרת לי..משהו שהיא כבר אמרה בעבר - "אני לא ילדה של חבר אני לא יכולה להחזיר קשר ככה זה פשוט לא אני".
"אני לא רוצה לפגוע בך, רציתי לדבר איתך אתמול אבל זה לא הצליח ואני מרגישה לא טוב עם מה שהיה ביום שישי"
חשבתי שעברנו את זה אבל זה נשאר באותה מצב.
סיפרתי לה שאני אוהב אותה, כן! פשוט אוהב אותה, היא אמרה לי שהיא רצתה לספר לי כבר אתמול שהיא חושבת שזה לא פסדר מה שקורה, ובסוף השיחה שלנו החלטתי שאני לוקח את הסיכון וממשיך את הקשר כמו שהוא עכשיו בתקווה שיום אחד היא תחליט שניהיה ביחד.
קיצר..אני מבואס..מבואס מאוד! מכל הבנות בשכבהההה דווקא בה!!!! פשוט דווקא בה!!!
אני לא מבין למהההההה
אני כזה דפוק בשכללל באמת ככההההההה
ועוד משהו, היו לי השנה אחרי נופר שלוש הזדמנויות לחברות חדשות ואת כולן דחיתי רק בתקווה שאוליי אני יהיה איתה..ואני לא מתחרט על כך שויתרתי על כולן...בכלל לא מתחרט!
זהו, כאן נגמרת הפריקה שלי..בבקשה תקראו הכל..תגיבו..זה חשוב לי..

ציטוט ההודעה