ואיך אתם מתמודדים עם זה?
ואיך אתם מתמודדים עם זה?
|
|
היה לי פעם מלא, ועדיין יש לי צלקות.
התחלתי טיפול בזה, אבל ה]סקתי אחרי חודש, ואז פשוט חיכיתי בלי לגעת יותר מדי וחודשיים בקושי היה לי...
עכשיו יש לי פה ושם לפעמים, אבל בד"כ אין לי...
‘Forward, the Light Brigade!’
Was there a man dismay’d?
Not tho’ the soldier knew
Some one had blunder’d:
Theirs not to make reply,
Theirs not to reason why,
Theirs but to do and die:
Into the valley of Death
Rode the six hundred
תראה אצל כל אחד זה מגיע בזמן אחר....אני בן 14 וחצי ועדיין אין לי פצע אחד על הפנים.....אולי מידי פעם אחד או שתיים אבל לא יותר מזה....ונגיד יש אז שמים משחות מיוחדות לזה....
בכללי אין לי .....
אבל אני אוהב לפוצץ אותם(ואני לוחץ חזק) אז זה משאיר לי סימנים שחורים שהם בעצם שטף דם .... וזה לא יפה בוא נגיד ככה........ אז אחרי כמה זמן השטף דם עובר (משו בקטנה אל תנפח את זה יותר מידי ) וחוץ מזה אין לי אחי בקושי ויש.......
ברור שפה אחד לפעמים פה ...... אבל גם אין לי מוגלקתיים או מזוהמים אני דואג על ניקיון הגוף אחי (אני מדבר על פנים ועל כל הגוף ) ....
מכיר את המילה - איגיינה ?
![]()
היו לי המון עכשיו טפו טפו טפו עובר אבל יוצא מדי פעם אז אני שותף פנים עם סבון מייבש כל יום וזה עוזר..
היו לי הרבה.. וקשים
השתמשתי ברואקטון למשך חצי שנה סיימתי לפני שבועיים
ואין לי כמעט.. רק אדום פה ושמה.. אבל לא משהו רציני.. עובר עד הקיץ
ישלי פה ושם חצקון אחד או שתיים לא רציני...
אללה מכבייי..
כרגע לא
*היגיינה...נכתב במקור על ידי zvovon
ואמממ כן היה לי מצב די קשה >.> כרגע אני לוקח את הרואקוטן.. זה שיפר את המצב בהרבה.. היובש די קשה להסתדר איתו.. אבל עד סוף הקיץ אני צריך לסיים עם זה =)
Bring the Violence-
יש..יש...
אחרי שאני מתגלח בדרך כלל יוצא לי..העור שלי רגיש...=\
ו..אחרי שאני דופק שקית תפו-צ'יפס חח
איך מתמודדים? מחכים...=\
יש לי קצת
אבל לאט לאט זה עובר
יש לי רק אחרי איזה גילוח
1-2
פעם ב...יוצא לי איזה 2 בלי קשר אבל עובר לבד
מההההההנכתב במקור על ידי Dead Or Alive
תתיקח את זה בקיץ1??!?!
למההה:\
היה עדיף לך לחכות ..
למרות שקשה לסבולא ת זה
סבלתי את זה כל הקיץ..=\
הא? על מה אתה מדבר? כבר התחלתי לפני איזה חודש וחצי+ חחח אני רק אומר עד תחילת הלימודים אני אמור לסיים את הטיפול וזהו חחחנכתב במקור על ידי YaBoy
חוץ מזה.. צריך לשים איזה קרם לחות על הפנים כל יום נכון? אז שלי בא ביחד עם קרם הגנה.. אז אני פסדר מבחינת השמש..
Bring the Violence-