המון, אך המון משתמשים שמהמרים בפורום ומפסידים בהימור "שוכחים" לשלם את הנק' שהם צריכים לשלם...
לאחר שאני מנצח בהימור אני לא צריך לרדוף אחרי משתמשים כדיי שהם יעבירו לי נק', זה מעצבן וזה מעליב.
עקב כך ע"פ דעתי צריך לעשות שמשתמש אשר לא משלם אחרי ארבעה ימים, יקבל עונש שבו הנק' שהוא חייב ישולמו + חוב לפורום על סה"כ ההימור.
לדוגמא : משתמש הימר על 30 נק' והפסיד, לאחר ארבעה ימים הוא עדיין לא שילם, אז המנהל יעביר 30 נק' למשתמש + יוריד לו עוד 30 נק'.
עריכה:
לאחר שפניתי לרן בפרטי עם רעיון שכתבתי כאן:
הוא רשם:אז ככה.
עלה לי רעיון.
כיום אנו פועלים בשיטה דיי טיפשית להעברת נק', במקום שכל פעם שיגמר הימור כולם יתחילו להעביר לכולם ולפתוח אשכולות, אפשר לעשות אשכול מרוכז שרק פותח ההימור יפת ובוא הוא יציין מי צריך להעביר אליו ומי הוא צריך להעביר נק'.
כך זה ימנע מאנשים לא להעביר נק' וסתם אשכולות מיותרים לא יפתחו.
תחשוב על זה, כי זה רעיון אדיר ויתרום לפורום המון.
יום טוב.
אז רן, אם אתה חושב שזה "בלבול" ומיותר, לך תסביר למה כל המערכת מסריחה? למה שאחרי שנגמר הימור, צריך שכולם יעבדו יותר, וכל הנושא של לראות מי העביר ומי לא יותר מסובך?מיותר, אז בשביל מה עיסקאות שבוצעו?
וזה סתם בלבול שלא צריך.
אני אעשה השוואה והראה לך כמה הרעיון שלי "מיותר"
מה צריך לעשות כיום פותח הימור כדיי שהמפסידים ישלמו לו והוא ישלם למנצחים:בעזרת השיטה החדשה צריך לעשות כיום פותח הימור כדיי שהמפסידים ישלמו לו והוא ישלם למנצחים:
- לפני המשחק: פתיחת הימור.
- בסוף המשחק יש לערוך מי ניצח ומי הפסיד
- לפתוח אשכול בפורום עיסקאות שבוצעו למי צריך להעביר נק' (למי שניצח בהימור)
- לבדוק כל יום\יומיים מי העביר אליכם את הנק' שחייבים לכם + עריכת הרשימה של מי שחייבים לכם נק'
- לשלוח הודעות פרטיות למי שלא העביר נק'.
- לרשום באשכול הראשי של הפניות משתמשים כדיי להודיע למנהל שיש משתמשים שלא העבירו נק'!
אז רן, אתה בטוח שהשיטה כ"כ טיפשית?
- לפני המשחק: פתיחת הימור.
- בסוף המשחק יש לערוך מי ניצח ומי הפסיד
- לפתוח אשכול בפורום עיסקאות שבוצעו למי צריך להעביר נק' ומי שחייב לך נק'.

ציטוט ההודעה