איך אני רומז לה את זה..?אבל באופן ברור!
איך אני רומז לה את זה..?אבל באופן ברור!
|
|
תרמוז לה כמה היא יפה או כל מיני שטויות כאלה
אללה מכבייי..
מממאתה מדבר איתה בכלל אחי????
אתה נפגש איתה? מה מערכת היחסים בינכם ..... אולי בכלל זה לא הזמן המתאים כי יכול להיות היא תבהל ותפנה את הרא ש ממך.....
לא פירטת מה מצבך איתה אבל הכי חשוב לא משנה מה אל תלחיץ אותה@!
בן כמה אתה אחי?...
מה היחסים בניכם.? אתם ידים? אתה סתם רוצה אותה ואתם לא ידידים?...
ובכל מקרה תנסה להתקרב אליה למצוא סיבות לדבר איתה, להיות איתה... תתחיל איתה בקיצור
אני בן 14...ובתחילת השנה נידלקתי עליה וזה ונירא לי שאני אוהב אותה...היא עברה לכתה שלי ליפני כמה חודשיים והיא יושבת לידי כמו נס ....קיצר מיפה לשם ניהינו ידים טובים..תמיד אנחנו ביחד בלי נשיקות וחיבוקים..וגם אני אומר לה תמיד אבל תמיד כל שיחה שיה איפה וחמודה ומחמיא לה~
אתה מחמיא לה ואומר לה שהיא יפה.....
כמו שאמרת.. נו? ואיך היא מגיבה? מה היא אומרת? אתה רואה שהיא מחיזרה לך משהו שהיא נדלקת או שהיא סתם נשארת עדישה?...
ורגע.... אתה ידיד טוב שלה ואתה רוצה אותה ואתה לא יודע איך להגיד לה את זה (שזה מה ששאלת בהתחלה)... או שאתה בהטלבטות אם להגיד לה או לא?.. לא הבנתי אותך אחי...
דוגרי רוצה עצה שלי: משחקים ורמזים לא הולך טוב עם בנות אתה רוצה אותה לך תגיד לך בהכי דוגרי שיש תשמעי ככה וככה בא לי עליך אנחנו כבר הרבה זמן ידידים מה את חושבת על זה?, מה את רוצה שיהיה? וזה.... ויהיה כבר מה שיהיה....
יש לה חבר ולא ממש היא רוצה אותו היא תמיד איתי..
אויש..אם יש לה חבר זה כבר בעיה
אם אתה אומר שהיא לא רוצה אותו אז אתה צריך להגיד לה שלא תהיה איתו
כאילו תייעץ לה כידיד ואולי ככה היא גם תבין שאתה רוצה אותה..
אחי... אל תגיד לה אז!! זה רק יהרוס בניכם אם תגיד לה עכשיו...
תתקרב אליה עוד כמה שאתה יכול ותחכה שהיא תיפרד ממנו למה אם אתה תגיד לה עכשיו זה רק יגרום לריבים....
או שתיקח סיכון ותגיד לה מה אתה מרגיש אבל אחי זה סיכון אני כבר אומר לך....
ואיך אתה יודע שהיא לא רוצה את חבר שלה?
תחמיא לה ותהיה בקירבת .....היא תחזיר תשובה תהיו ידידים ואז .....
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
כנ"לנכתב במקור על ידי OrP
קצרה ונכונה
סבבה אני יחכה בסססלנות!
אבל אז אם הוא יגיד לה שהוא אוהב אותה זהו - הלכה ביניהן הידידות כי היא תחשוב שהוא ייעץ לה בתור ידיד רק בשביל האינטרסים שלו.נכתב במקור על ידי טל המאאגניבה
תחכה קצת עד שהיא או הוא יזרוק אותה או אותו. ואז שהיא תהיה לבד תתמוך בה [אם היא תהיה פגועה] ואחרי חודש שהמצב שלה השתפר תגיד לה שאתה אוהב אותה 90% שהיא תגיד לך כן [אלא אם כן היא תחשוב שאתה יותר מתאים לה כידיד ולא כחבר]