*אזהרה: זה ארוך
נמאס לי כבר מהביתספר הזה ואני רק כיתה י'.יעני יש לי עוד שנתיים וני כבר מרגיש חרא עם הכל בבצפר..
הציונים מתחילים לרדת בגלל שמתחילת שנה אני לא לומד ואין לי מושג איך הסתדרתי עד עכשיו..שיעורים אני לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי..אם עשיתי. .מה שבטוח שזה לא ב4 חודשים האחרונים..עבודות אני כל הזמן מגיש באיחור ויוצא מזה במזל כי אני רק עובד על המורות..מבחנים אני לא לומד אפילו 5 דקות ובזמן האחרון הציונים שלי על הפנים..למזלי ברוב המקצועות שיש לי 70 ומטה אני מקבל מבחן חוזר חוץ מבלשון והיסטוריה שיש לי בשתיהם 60-65 בתעודה..(אני מקווה=-O )
אני לא מתלונן על זה שאני יוצא מזה בסוף..פשוט כבר אין אין לי כח אני מרגיש שאני נחנק כבר סעמק איפשר להמשיך..במצב שאני נמצא עכשיו אני חושב שהכי רחוק שאני יגיע זה לסוף שנה..לא יותר מזה..בקרוב יום הורים(יום ראשון) ואמא שלי תראה את כל ההברזות בטח..ועשיתי שיחה עם המורה שלי והוא אמר שהוא לא יספר לאמא שלי על מה שאני לא ירצה..אבל החיסורים זה לא תלוי בו..והיום היה מבחן בהיסטוריה שלמדתי אלי אולי חצי שעה וזה היה כולל..אני לא יודע מה לעשות עם עצמי כבר...אין אני לא שולט בזה אני פשוט לא יכול ללמוד ואם אני מתחיל כבר ללמוד תמיד יהיה משו אחר שיעסיק אותי ואני יפסיק..כאילו אני יצא מריכוז מהר..אני יודע שאפחד פה לא יכול לעזור.אל תנסו..הייתי חייב רק להוציא את זה..טוב אני חייב שתראו את הציונים שלי זה גם יעזור לי לשחרר קצת :
מתמטיקה בוחן 96 ועוד בוחן שהלך לי על הפנים(ויש לי שתי מבחנים אחד אחרי השני בגלל שאחד לא עשיתי)
אנגלית עבודה 81 בוחן 75 ומועד ב' אחד
לשון מבחן 49 ומבחן 61
היסטוריה מבחן 66 ועוד מבחן שעשיתי היום וזה על הפנים
מורשת עבודה 100
ספרות מבחן 81 בוחן 65
מדעי הסביבה מבחן 75 עבודה 100 שהעבודה הזאת זה כמו מבחן(50 אחוז)
ערבית בוחן 82 מבחן 83 ועוד בוחן 89
ביולוגיה מבחן 73 ועוד מועד ב'
כימיה מבחן 47 שהיא נותנת לי עליו חוזר ובוחן 65
גאוגרפיה מבחן 80 שהיא הפכה את זה ל70 בגלל שהיא הביאה לי מבחן חוזר..אבל היא אמרה שזה אולי יהיה 80 בסוף
מחשבים מבחן 70 בוחן 65
טוב בקיצור הבעיות היחידות שלי זה מחשבים שאני טוב בזה אבל לא יודע איך להסביר את זה..זה כאילו בגלל שאני שונא את המורה והיא חושבת שאני איזה ילד מפגר והיא מורידה לי את הביחון כל הזמן אז כבר די אני לא מקשיב ולא כותב ולא כלום אצלה..היא הורידה לי 20 נקודות על הבוחן שלילדה אחרת היא נתנה אותם ועשינו אותו דבר..(ולא העתקתי..והיא יודעת שלא)
בהיסטוריה זה המחנך והוא אוהב אותי אבל עדיין כמה הוא כבר יכול לעזור לי..אולי לא יודע יש מצב הוא יתן לי מבחן חוזר..
ובלשון אין מה לעשות..נדפקתי :\
לפחות זה קצת השתחרר ממני..

ציטוט ההודעה