אני לא יודע ממה להתחיל אפילו טוב אז ככה אני בן 16 לומד בכיתה י' ומנסה לעבור את היום בשלום.
אני נמוך יחסית,שמן,חלש מציקים לי ומרביצים לי בבית הספר הציונים על הפנים ומה שעוד יותר משגע זה שאני יודע את החומר אבל בזמן המבחן אני נלחץ הבטן מתחילה לכאוב ומה לאת אני כמעט ולא לומד למבחנים,אני לא יודע איך אני עדין בכיתה הזאת עם כאלה ציונים . השנה יש לנו בגרות בלשון ובהיסטוריה ובהם יש לי את הציונים הכי נמוכים,אני רציני משתגע איך לעזאזל אני תמיד!! נדפק,היום המורה להיסטוריה אומרת לנו שהמבחן שעשינו לפני חודש או משהו לא יכלל ב תעודה כי זה לא היה לפי המיקוד אבל מי שעשה בזה חוזר יענו לא בא באותו היום ועשה במועד אחר היא כן מחשיבה וקיבלתי בו 46 עכשיו אני פשוט משתגע למה אני?! למה דווקא אני?!!!! אני פשוט לא יודע למרוח פשוט לא יודע וזה קורא בכל המקצועות שצריך לכתוב הרבה בהם כמו היסטוריה,ספרות,תנך ועוד הרבה אחרים.את ההפסקות אני מנסה לעבור בשלום שלא יציקו או ירביצו לי.בחיים שלי לא קיבלתי נשיקה מבת שהיא לא קרובת משפחה.
שאלתי את החברים שלי.....חבר שלי(1) אם הוא רואה משהו טוב בי,לא הייתה לו תשובה.ב ה' הפסקתי להאמין ממזמן.
ורק שתבינו בחיים שלי לא עשיתי לאף אחד משהו רע אז אני פשוט לא מבין למה אני מטרה?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ציטוט ההודעה
![שליחת הודעה דרך ICQ אל Adidi =]](images/misc/im_icq.gif)