השנה אין יריבות כול כך גדולה בין האלופה למחזיקת ההגביע , האוהדים של מכבי תל אביב לא יגיעו בהרכב מלא למרות של שחקנים של מכבי תל אביב יש מוטיבציה גבוהה במיוחד למשחק מול חיפה ( בחיוחד לברקוביץ ), אבל כמו במחזור ה 21 גם עכשיו היה מותח ומעניין .
השנה אין יריבות כול כך גדולה בין האלופה למחזיקת ההגביע , האוהדים של מכבי תל אביב לא יגיעו בהרכב מלא למרות של שחקנים של מכבי תל אביב יש מוטיבציה גבוהה במיוחד למשחק מול חיפה ( בחיוחד לברקוביץ ), אבל כמו במחזור ה 21 גם עכשיו היה מותח ומעניין .
|
|
3-0 מוחץ לחיפה
ואני אוהד תלאביב בכלל
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני מאמין שמכבי תנצח..לא יודע מה איתכם אבל מכבי טובה במשחקים גדולים....היא מסוגלת להפסיד לקבוצות כמו כפ"ס,נתניה ולנצח את חיפה/ביתר/הפועל,כי במשחקים האלה היא מוציאה את כל האנרגיה שלה,ואז משחק אחרי זה יש למכבי 5 שחקנים שלא יכולים לשחק כי נתפס להם השריר מהמשחק הקודם =/ בעע עזבו אני מבין את עצמי.
ומזה הסמל שיש על קנאן..זה של מכבי כדורסל =/
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
נכון זה הסמל של מכבי תל אביב בכדורסל....
ויאלללההה חיפה!!!!
חיפה אימפריה הולכת לקרוע את מכבי תל אביב!
ואני בכלל לא אוהד את חיפה.....
חחח....סתםםםםם
יאללה אש אשששש כולם לבוא לתמוך בקבוצה לתת הכול גם לתרום כולם להגיע נושא טירוף יאללה אש אש
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
למה אתה חושב ? בגלל שמכבי לא נראית טוב בגלל שחיפה לקחה אליפות אז מה .
גם מכבי תל אביב ניצחה את אייקס שהיא עכשיו בליגת האלופות , מכבי תבוא עם מלחמה בעניים ותנצח ואין שום סיכוי שחיפה ינצחו בבלומפיד
אני מסכים איתך ב 100% גם לדעתי מכבי ת"א מסוגלת לנצח
אל תדאג אחי אנחנו ניקח את זה כמו במשחק קודם יאללה חברים אם אתם מגיעים למשחק יש קופת התרמה שמסתובבת אז בבקשה שכול אחד יתרום סכום סימלי ויעזור לנצח את הדרבי מבחינת קהלנכתב במקור על ידי oMrI_8
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
חסר להם שהם לא מנצחים אסור להפסיד להם עוד פעם !!!!
וכל הכבוד על התמונה בהתחלה
אני אומר חיפה מנצחים 3-0 את תל- אביב
מכבי ת"א בעזרת ה' תנצח
עומרי פתחת את אותו אשכול פעמיים עשית דאבל פוסט(הודעה כפולה)
צפה לקבל אזהרה
חחחח זה נכון זה באמת הסמל של מכבי בכדוסל..חחחחחחחחחחחח
ונאי אומר שחיפה תקרע לכם ת'צורה!!!!
עזבו מכבי חיפה תבוא עצבנית על הניצחון הקטן שחטפתם לנו במשחק הקודם ואתם תראו שחיפה תנצח!!... מילה שלי!!!...
ועומרי אחי מה אתה עוד מדבר על המשחק מול אייקס חחחחחחחחחחח וואה טוב שאתה לא תקוע בעבר!!!..... זה היה כל כך מזמן וגם ההרכב היה שונה!!
אז דיי לדבר שטויות יום ראשון מכבי חיפה לוקחת בקלות!!!!
מכבי יפתיעו זה כ"כ ברור תמיד מכבי עושה בעיות לחיפה.
לא יודע מצד אחד אני רוצה להאמין שמכבי תפתיע ותילחם..
מצד שני המשחק הזה חשוב מדי לחיפה..
לפי דעתי הסיכויים פה לטובת חיפה.. ממש אבל..
אני לא רואה את מכבי מפתיעה.. (בלי נימני .. ) רק אפשרות אחת.. שאחד החלוצים יתן כמה הברקות .. רק יכולת אישית תעזור לנו הפעם..