חחח תירגעו לא מהפורום
אני פורש מאטרף במשחק גול עזבו בשביל מה אני צריך להשקיע כ"כ הרבה זמן אם אני לא מקבל כלום מכמה נקודות
נראה לי אני יהיה בביתר כי גם אני אוהד אותם וגם 90% היא לוקחת את הגביע אז אני אנסה להגיע לראשות מלך השערים.
חחח תירגעו לא מהפורום
אני פורש מאטרף במשחק גול עזבו בשביל מה אני צריך להשקיע כ"כ הרבה זמן אם אני לא מקבל כלום מכמה נקודות
נראה לי אני יהיה בביתר כי גם אני אוהד אותם וגם 90% היא לוקחת את הגביע אז אני אנסה להגיע לראשות מלך השערים.
|
|
כמובן
אוהד נצחונות איכסה
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
סבבה אוהד ניצחונות
אתה יכול לשאול את אור מה היה קורה אם לא הייתי משחק בכל המשחקים ששיחקתי. לרבע גמר לא היינו מגיעים.
חבל שתעבור אבל אם אתה רוצה.... תעשה מה שהראש שלך!!!!
מה הקשר עכשיו זה כולה משחק אינטרנט אני ידבר איתך דוגרי ממטר לא הייתי משתין על המשחק הזה אבל בגלל שזה עוזר לאטרף אני משחק למי איכפת מהנק' העיקר שזה יעזור לפורום
טוב המשחק כבר נגמר את מי זה מעניין?
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אתה פשוט מגעיל...גועל נפש זה מה שיש לי להגיד
זו סחיטה שתיהיה בעניינים..ומצידי..אתה יכול לעוף..תאכלס אני אומר!
אחי אל תעזוב חודש הבא לוקחים...!! צריך אותך!
חחח יואב הרגת אותי !
לא סחיטה אני משחק לאטרף כדי שהיא תנצח אבל גם בכדי לזכות בפרס של מלך השערים ואם לא הייתי מתמודד למלכות השערים אתה יודע כמה הייתי עושה ביום? גג 300.נכתב במקור על ידי Oman
ואור לא באתי לסחוט ולא נעליים רק באתילהודיע על פרישה.
על הזין שלינכתב במקור על ידי hai60
מצידי עוף לקבוצת ביתר על הזין שלי
לא צריך אתה לא רוצה לשחק אל תשחק...לא צריך טובות...
אתה יכול לקחת הכל ולעוף..ראסמי אני אומר לך...
זו סחיטה אם אתה לא שם לב...וזהו..תלמד לעשות דברים באהבה..בלי לקבל דברים תמיד חזרה.
ילד קטן.
חי אל תיהיה כ"כ בטוח בעצמך , שים לב הם העלו את הרמה של המשחק תנסה לנצח רגע 10-0 אתה מקבל ממני מה שתבקש..
אני לא מאמיןנכתב במקור על ידי Yellow Slider
=|
אני עדיין לא יכול לשחק בעעעעעעעענכתב במקור על ידי Yellow Slider