קבלו אני קם בבוקר בא ללכת לבצפר יש לי בגרות בספורט מועד ב' למה במועד א' לא הרגשתי טוב לא עשיתי סבבה אז בא לרדת במעלית קיצר ניתקעתי שם עם אתיופי שכן שלי ניראה סטלן רצח ושכנה עם 2 ילדים קטנים בן ובת....
הבת הקטנה כולה לחוצה מתחילה לבכות וזה ופתאום מתחילה להתפלל כל הזמן הולכת לפינה ומתפללת ואח שלה חמוד קטן כזה עומד שם עצוב והאמא כולה בשוק מתקשרת לבעלה ומתעצבנת שאין קליטה והוא ישן במקום לעזור.
וכזה האתיופי כזה מנסה לדפוק ת'דלת בסוף מתייאש שם ת'רגל על הדלת וזהו עשה את שלו.
ואני כזה קולט אתיופית שם בחוץ בקומה מתחילה ללחוץ כמו משוגעת על הכפתור של לקרוא למעלית לוחצת לוחצת לוחצת איזה 5 דקות כמו מטורפת אחרי זה אומרת: לא עובד ! ואנחנו נשפכים מצחוק :|
ואני כזה מתקשר למוקד הבני זונות כזה אומרים: עוד מעט מגיעים... בסוף המוקד שלהם בתל אביב ואני בנתניה. עכשיו אני יודע מה הולך בחוץ.... עם הגשם וזה יש פול פקקים כל הדרך מתל אביב ועד נתניה כל איילון פקוק. קיצר הבני זונות שמים אותי כל הזמן בהשעייה וגם ככה בקושי יש קליטה במעלית :| מוזר רק הפלא שלי עבד. מסקנה : סמסונג זה אחלה פלאפון וחברת פלאפון- יש אחלה קליטה :]
קיצר ככה חצי שעה איתם בסוף השכנים התעוררו עלו לקומה 8 איך לעזה הם העלו אותנו זה ניראה כאילו משכו ת'כבל מהגג :| ככה אמרו שעלו לגג אבל איך לעזה העלו אותנו אין לי מושג :| אבל הטכנאי בטח המניאק עדיין לא יצא מתל אביב הכלב.
קיצר הולך לבצפר לעשות ת'בגרות גם המורה שלי כבר הלך. יאללה גם ככה לא היה כוח לעשות ריצה בגשם :|
קיצר הגעתי למסקנה : יותר לא לאכול עוגות שוקולד ב 12 בלילה :| (למרות שאני תת משקל :| כאילו אני 181 ו 60 קילו :| וגם השאר לא היו שמנים כל כך :| 2 ילדים קטנים בגן ו 3 מבוגרים כולם פסדר )

ציטוט ההודעה

:Boxing: