הייתי מציע לעשות איפוס לכל המנהלים [אולי גם למפקחים] ואז יתחילו להשקיע בפורומים בהם אין מנהלים .
הייתי מציע לעשות איפוס לכל המנהלים [אולי גם למפקחים] ואז יתחילו להשקיע בפורומים בהם אין מנהלים .
|
|
פששש רעיון ענק אדיר חבל שרשמת אותו פה בפומבי עכשיו כל המניאקים מהפרומים האחרים יגנבו את הרעיוןנכתב במקור על ידי hai60
:\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ עצוב
כולל ראשיים..נכתב במקור על ידי hai60
לא בידיוק לאפס..נכתב במקור על ידי hai60
אבל להעיף את מי שלא משקיע [כולל מפקחים]
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
** נערך
נערך לאחרונה על ידי Perfection; 02-04-2006 בשעה 17:44.
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
משהו כזה חחנכתב במקור על ידי PerfectioN
שעל כול טעות רושמים אזהרה !!!!!!!!
שהכפתור להצבע לפורום לא עובד כי TopSite נפל... בכלל אפשר לנסות להיכנס לעוד כמה תחרויות גם אם לא ניהיה מקום 1 אלא ניהיה בין ה 5 הראשונים עדיין אנשים יכנסו יראו איזה פורום מגניב והישארואפשר גם לנסות להחזיר את קבוצת הפירסום שוב לפעולה!!! אפשר להוריד/לאחד מלא פורומים מיותרים (לא את מישחקי רשת ותמיכה כי אין קשר בין השניים אני מדבר על נגיד האיחוד שעשיתם בחומרה של הווידוס והמקיטוש{ ניראה לי} היה אחלה איחוד... ) להוריד את הפורום הורדות הרגילות (לא את אלו צריך 350 הודעות כיד ליראות אותם) כי סתם אנשים שמים הורדות שברוב במיקרים לא עובדות ואז סתם אנשים מגיבים להם תודה ... זה גם יעלה את רמת ההודעות כי אנשים ינסו להשיג כמה שיותר הודעות כדי לראות את ההורדות תוסיפו שכל 350 או 150 הורדעות מקבלים 25 נקודות כדי שלאנשים יהיה למה להשקיע ואם מישהו מספים סתם אז להוריד לו נקודות בתור "קנס" כי הוא עבר על החוקים .... צריך גם שכל השעיה תעבור דרך בעליי האתר עם סיבה והוכחה צריך גם להוריד כמה מנהלים וצריך ללמד אותם שאם לא עושים כלום בתור נהל או נותנים פרוטקציות למישתמשים מאבדים נקודות / השעיה למס' ימים / ירדו מניהול / יקבלו תקופת ניסיון של שבוע לשיפור המצב ...
העיצוב "הלבן" הזה.
יותר מדי לבן!
זה אותו הדבר כמו העיצוב הקודם, רק שיניתים קצת צבעים, כל השאר נשאר לבן.
מה מפריע לי?שיש כמה מנהלים ומפקחים שחושבים את עצמם רק כי הם הרמה יותר גבוה מאיתנו...ואני אנקוב בשמות !!
אני יקח את ozzy לדוגמא..אני פתחתי איזה אשכול בורום מייפל סטורי....עכשיו אני שאלתי משהו פתאום הוא עונה לי ואומר לי נוב ושאני לא יודע לשחק וכו'...אז קיללתי אותו בחזרה והוא המשיך עם זה...ובסוף הוא נתן לי 3 אזהרות ולו לא נתנו אפילו אחת על זה שהוא קילל קודם...
זה שאין מפקח לפורום כדורסל תכנסו לשם
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
כי זה הולך לפי דרגות תבין.נכתב במקור על ידי UnderTakerWWE
אם שמים זין, הוא יודע שהוא יכול לקלל ולא יעשו לו כלום.
הוא יודע שהוא יכול לחלק פול אזהרות ככה סתם
שמעו אתם גברים מאוחרי מחשב תגידו לבן האדם מה שאתם רוצים במפגש סבבה?נכתב במקור על ידי BlackCrow
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
באמא שלי הייתי עושה את זה...אבל אני לא בא למפגש..נכתב במקור על ידי tip tip
ועמית אחי אתה צודק 100%...המתלהב הזה משתמש רגיל לא מגיע לו...הוא הורס תפורום...ואני לא היחיד שאומר את זה....יש עוד מלא שאומרים את זה