שלום ! החלטתי להשקיע בפורום הזה קצת יותר מאחרים אז תירגמתי סיפור מאחד הסיפורים שמצאתי שהיו באנגלית-ספרדית... זאת אומרת שהוא בשפה אנגלית אבל הבנאם היה ספרדי אז הוא די התבלבל וכתב את זה ככה ...
הבנק הרדוף-Centro Bancomer - מקסיקו
Subject: The Haunted Bank in Mexico City
Date: Wed, 28 Jul 1999 20:29:42 -0500
שלום אני הולך לספר לכם על הבנק השני בגודלו במקסיקו . אבל לא בגלל זה אני הולך לספר לכם אני הולך לספר לכם עליו בגלל שהוא רדוף .
המקום הזה מאוד צפוף ביום מאוד ובלילה אין בו איש.
יש שמה חדר שיכול להכיל כ10 אלף איש בתוכו .
טוב עכשיו חוץ מהאנשים האלה הוא גם מכיל רוחות .
הרוח שאנחנו יודעים עליה היא "הילד הקטן"... לפחות ככה אנחנו קוראים לו ...
אז אני עובד במקום וחבר שלי עובד במקום במטבח ...
אז הוא ניקה את המטבח ובאותו רגע שהוא ועוד שני אנשים ניקו הם ראו ילד עובר מהריצפה כלפי מעלה , כלום לא עצר אותו והוא התחיל לרוץ לכיוון הקיר וחצה אותו בלי שום מאמץ .
אז ישבתי לי בחדר העבודה ששמעתי מישהו צועק את שמי , אז יצאתי לחדר השני והאורות של כל הבנק נידלקו כמה פעמים . נידלקו והתכבו , ואז עוד פעם נידלקו והתכבו !
זה היה ניראה כאילו מישהו מנתק את האורות ,בל זה לא הגיוני כי לבנק הזה יש נעילה לאורות והחשמל
וזה בלתי אפשרי לכבות את האורות או לנתק את החשמל ...
וזה לא חוקי כי מי שמנתק את החשמל מנתק גם את המחשבים של הבנק וזה יעשה קצר ובגלל זה החשמל נעול ...
הבנק הזה הוא הבנק השני בגודלו וחשיבותו במקסיקו ומכיוון שהוא כזה אז גם יש לו גנרטור ...
מישהו אחר שעובד בקומה אחרת קיבל צילצול לטלפון שלו ובטלפון היה ילד קטן .הילד אמר
שהוא רוצה לשחק איתו ...
אבל איזה ילד יודע את המספר של המקום ? ואיזה ילד התקשר באמצע הלילה ????
הסיפור נימשך תקופה מסוימת ...
האיש המשיך לקבל טלפונים שלא הצילחו לעלות על הקו שלהם ... אז הוא לא יכל ככה והתפטר מהלחץ ... הוא דיבר כמשוגע !
התחלתי בגלל שהוא עזב לעבוד בשעות מאוחרות אפילו יותר ...
ואז אני קיבלתי טלפון כזה !הילד אמר אותו הדבר ! שהוא רוצה לשחק איתי !
אז במקום האיש שעזב הגיע אישה אחת שמאוד מהר נידלקתי עליה ואנחנו יוצאים ...
האישה החליפה את העבודה של זה שהתפטר והיא קיבלה צילצול ...
בצילצול היה אותו ילד קטן באותה שעה שאמר
"אני רוצה לשחק איתך"...

בובית יש רק אחת