קודם כל שלום לכולם!!!
אני בן 16 ולומד בתיכון, אני נראה בסדר גמור ואין לי שום בעיות חברתיות אני לא ערס ולא חנון (רק שתדעו)
הסיפור שלי הוא ככה:
יש אצלי ילדה בכיתה שנקרא לה נגיד מעיין שאני לא מפסיק לחשוב עליה אני פשוט אוהב אותה, אני תמיד מסתכל עליה כשהיא לא רואה וכל פעם שהיא מבקשת ממני משו אני עוזר לה, וכשהיא קוראת בשם שלי אני מרגיש פתאום שמח וכל פעם שאנחנו מדברים זה עושה לי ת'יום.
זה לא שאנחנו ידידים הכי טובים וגם לא מתנשקים אחד עם השני בבוקר על הלחי נשיקת שלום כזאת, אנחנו אולי מדברים פעם אחת פעמיים בשבוע אבל שיחות קצרות מעפנות כאלה אבל אנחנו מדברים מלא באיי סי קיו.
בכל שיעור שלנו אני מסתכל עליה ככה בזווית העין וכל זה, ולפעמים אני מרגיש שהיא שולחת לי כאלה סימנים שגם היא רוצה אותי אבל הם כאלה סימנים קטנים מאוד שאני תמיד מנסה לפרש למשו יותר משמעותי,
יום אחד חברה שלה שאלה אותי מה אני מרגיש כלפי מעיין כי לפעמים נראה שכאנחנו מדברים יש אוירה מיוחדת כזאת, ושאנחנו מתאימים מאוד אחד לשני ואנחנו נראים טוב ביחד, ושאנחנו צריכים כזה פוש בשביל להיות ביחד. אז אני כמובן שיקרתי לה ואמרתי שאני לא מרגיש אליה כלום, כי פחדתי שחברה של מעיין תספר לה מה אני מרגיש באמת ואז הלך עליי,
ואני לפעמים חושב שכאילו מעיין שלחה את חברה שלה שתשאל אותי את זה
בקיצור אני צריך שתגידו לי מה לעשות
תודהההה

ציטוט ההודעה