טוב זה קצת ארוך אני מודה..אבל יש פה שתי סיפורים..אני ממליץ לקרוא זה מעניין מאוד לדעתי..
יש לי אחות בת 22 ופעם אחת באו אלי חברים חברות ושכנה אחת..
פתאום בדיוק כשהם הגיעו נהייתה הפסקת חשמל אז הבנו נרות וישבנו בסלון ועלה הקטע של הסיפרוים המפחידים..עכשיו היה שם איזה ידיד שלה שהוא בא ממקסיקו וחברה שלו גם הייתה שם..אז החברה אומרת שהאמא של המקסיקני פעם סיפרה להם שכשאח שלו היה קטן הוא רץ אליה איזה לילה אחד בוכה ואומר לאמא שלו להוריד את הבנאדם שקופץ לו על המיטה..האמא רצה לחדר ולא ראתה כלום והילד עומד שם בוכה וצועק לה שתסלק אותו..אני מאמין שזה נכון..אבל בגלל שהוא היה ילד קטן יש אפשרות שהוא סתם דמיין..
עכשיו עוד סיפור שלו אני ממש מאמין..תחשבו מה שאתם רוצים:
שכנה שלי היה לה חבר והיא אוהדת שרופה של הפועל..שנה שעברה היה משחק הפועל נגד באר-שבע..ב"ש הובילו 1-0..היא התחילה להתפלל כזה אתם מכירים נו בקיצור היא מתפללת כזה שהפועל לא יפסידו תמשחק כי אז הם היו יורדים ליגה..ואז פתאום בין כל הרעש של הקהל היא אומרת שפתאום הכל נהיה שקט והופיעה מולה דמות..ששאלה אותה מה היא מעדיפה:שהיא והחבר שלה יפרדו, או שהפועל ינצחו, והיא בחרה שהפועל ינצחו כי היא ידעה שהם לא יחזיקו הרבה למרות שהיא אהבה אותו..כי הוא עבר לגור בארה"ב..אז אחרי שכל זה נגמר..2 דקות אחרי..הפועל שמו גול..וגם בסוף ניצחו...
תעשו עם הסיפורים האלה מה שאתם רוצים..אני מאמין לשני..אין סיבה שבחורה בת 22..שפויה לגמרי..תספר שטויות כאלה..ותאמינו לי שהם לא ילדותיים בשביל לספר את זה כדי לעבוד אחד על השני..היה עוד סיפור אין לי כח להמשיך לרשום..מי שירצה אני יספר אחר כך

ציטוט ההודעה

בובית יש רק אחת