היום ב 4:00 בלילה שיחקתי במחשב והיה חושך בחדר אני משחק לי ככה פתאום האור של החדר שלי דולק
והמתג עלה איזה מפחיד זה חשבתי יש גנב או משו כל הלילה פחדתי
פעם זה קרה למישהו פה??
היום ב 4:00 בלילה שיחקתי במחשב והיה חושך בחדר אני משחק לי ככה פתאום האור של החדר שלי דולק
והמתג עלה איזה מפחיד זה חשבתי יש גנב או משו כל הלילה פחדתי
פעם זה קרה למישהו פה??
|
|
רעדו לך הביצים בטח חחח
כנראה תיודע אולי לא הודת תמתג עד הסוף והוא היה כזה חצי חצי בין הלמעלה ללמטה ואז הוא עלה פתאום למעלה
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
אולי זה קרה מהצטברות האנלטורומוגונוראית בהצללת החיטורימופוליס ההרפסי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אולי זה מהחימצון חיזור של היונים השליליים הנובעים מהיון הידרון של הH- החופשינכתב במקור על ידי linkin
כה קרה לפני כמה זמן שהיה הפסקת חשמל ואז החשמל חזר מהר
כנראה זה רוח
ומה דעתך על ההצטברות הפונגולוציאלית של חלקיקי הההדרון החופשיים באוויר וגורמים להווצרות עששת?נכתב במקור על ידי Haviv
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מה אתם בסדר לינקין ואביב חחחחחחחחחחחחחח איזה חופריםם
לאדע למהנכתב במקור על ידי FigmaNN
אבל יש לי הרגשה
לא בטוח שזה נכון
שהם צוחקים
כן אני חושב שזה בגלל ה ההצטברות הפונגולוציאלית של חלקיקי הההדרון החופשיים באוויר הגורמים להווצרות עששתנכתב במקור על ידי linkin
ו HAVIV אתה טועה זה לא בגלל ה חימצון חיזור של היונים השליליים הנובעים מהיון הידרון של הH- החופשי
אתה טועה
לך תלמד פיזיקה קצת ביום ראשון ב6שעות מרוכז שלך
וקוראים לו חביב לא אביב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בדוק יא גנוב ממה זה עוד יכול לקרותנכתב במקור על ידי linkin
לי היה כימיה 6 שעות רצוף יום חמישי אתה לא לבד חחחנכתב במקור על ידי linkin
"כן אני חושב שזה בגלל ה ההצטברות הפונגולוציאלית של חלקיקי הההדרון החופשיים באוויר הגורמים להווצרות עששת
ו HAVIV אתה טועה זה לא בגלל ה חימצון חיזור של היונים השליליים הנובעים מהיון הידרון של הH- החופשי"
זיו ברור שזה בגלל החימצון חיזור...
או שאולי זה בגלל הפחמימנים? יכול להיות שהאלדהיד בהחופשי הגיב עם החשמל וגם להתפצחות אטומים ולסיפוח H2SO4 מרוכזת? או בשמה אל מיום?