אימפאקט ראשון:
-סמואה ג'ו נגד דניאלס על אליפות הX - סמואה ג'ו ניצח עם מאסל באסטר מהטופ רופ והוא אלוף האקס דיוויז'ן החדש (היה שינוי בתוכניות ביגלל מה שקרה עם לייגר) והוא יגן עלייה בלוקדאון מול סאבו.
-סטינג בא ועשה פרומו ואמר שהוא יציג את הקבוצה שתיהיה איתו בלוקדאון.
-ANW נגד טים 3D בקרב רחוב - טים קנדה הגיעו ורצו ליקפוץ על דיבון דרך שולחן אבללללללל (הפתעה) ספייק דאדלי עשה את הדיביוט שלו!!! והציל את דיבון ואז דיבון ספייק ובאבא ריי עשו לאיי-1 3D על שולחן. הקרב ניגמר בלי תוצאה.
- סטינג נגד אריק יאנג - סטינג ניצח עם סקורפיון דאט' לוק.
ואז אלקס שלי בא וסטינג עשה לו גם סקורפיון דאט' לוק ואז הגיע ג'ארט שרצה לתת לטינג גיטרה בראש אבל סטינג עצר את הגיטרה עם המחבט שלו.
ואז AMW הגיעו עם סטיינר והרביצו לסינג ואז הגיעו רון קילינגס ריינו וAJ סטיילס והצילו את סטינג וסטינג אמר שהם יהיו איתו בלוקדאון.
אימפאקט שני:
-כריסטיאן עשה פרומו על אביס ג'יימס מיטצ'ל הפריע לו דרך המסך הזה והסיח את דעתו ואז אביס בא מאחוריו ונתן לו בלאק הול סלאם ואז חנק אותו עם השרשרת שלו.
ואז הוא החזיק את החגורה מול הפנים של כריסטיאן ואז המוזיקה שלו הייתה והוא יצא.
-AJ סטיילס, רון קילינגס וריינו נגד הדיימונד אין דה ראף - רון קילינגס, AJ סטיילס וריינו ניצחו אחרי אקס קיק של רון על ''פריים טיים'' איליקס סקיפר.
-השופט מארק ג'ונסון הגיע ללארי זביסקו ואמר לו שרייבן שלח לו משו ואז הביא את זה ללארי (את מה שרייבן שלח).
-טים USA (סאנג'יי דאט, כריס סייבן, אלקס שלי וג'יי ליט'אל) נגד טים קנדה - טים קנדה ניצחו אחרי רול אפ (ניראה לי) על ג'יי ליט'אל ביגלל שהוא רב עם אלקס שלי.
-ג'ף ג'ארט וAMW נגד טים 3D וספייק דאדלי - ג'ארט והקבוצה שלו ניצחו אחרי סטרוק על ספייק דאדלי ואז הגיעו סטינג והצוות שלו והצילו את טים 3D מג'ארט ו AMW.
קרדיט אך ורק לbooqid מbwf!

ציטוט ההודעה