רוק בסגנון גרין דיי משו כזה
קחו את השיר להורדה:http://rapidshare.de/files/18065474/Euro_Trip_-_Scotty_Doesnt_Know.mp3.html
שיר אחד השולטים
רוק בסגנון גרין דיי משו כזה
קחו את השיר להורדה:http://rapidshare.de/files/18065474/Euro_Trip_-_Scotty_Doesnt_Know.mp3.html
שיר אחד השולטים
|
|
פאנק רוק... משהו כזה :|
אין חתימה
![]()
www.atraf-f.net/forum179/thread207437.html
המדריך הראשון שלי MapleStory: Full Assasin Guide
התכוונתי ללחן שזה המנגינה של השיר מהשורש לחנ (הלחינו מולחן הולחן)נכתב במקור על ידי linkin
נבצר ממני להשתתף בהרצאות בנושא הציבליזציה המוזיקאלחית בשנות ה50 לכן לא אוכל להשיב לך בצורה עניינית, אך אוכל לומר כי העיבוד המודרני של השיר בתוספת ווקאליות משולשת יוצרים מעין התחלה בארוקית לשיר כמאופיין בתקופתו של יוהאן סבאסטיאן באך. לכן ניתן לקבוע בבירור כי הלהקה הושפעה מיוצרים כגון באך בכתיבתם.
הארגון של הכלים בשיר יוצר הרגשה מלנכולית-משהו שגורמת בלבול במישור המטאפיזי ולכן אינה מאפשרת לי להצביע בבירור על סגנון השיר.
גרין דיי זה לא רוק זה פאנק :\
סיכמנו על פאנק נדמה לי
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
מלאנכולית? השיר בא להביע עליזות ואף לגלוג על חבר מן המניין
אני לא רואה פה מלנכוליה
אולי ציניות נוקבת וצועקת המנסה להסביר את מצב הנוער בימינו
כשאתה מדבר על אדון באך ושות'. אתה בטח שוכח שבימיו של המדען היוצר הפסיכולוג הסקסלוג והבנאי ליאו דה וינצ'י הופץ הזרם הזה של הרוק ואף הועלתה טענה שאלו המשתתפים בקונצרטים מסוג זה קשרו קשר דם עם השטן
מה שמוביל אותי למסכנה אחת ברורה
זרם הפופ והפאנק של היום משתלב לתוך רצועה באורך 3:30 כממוצע ונשמעת אותו דבר,כשילוב של צעקות ואירוניה דבר שמקל להתשלב עם הזרם הזה אך מקשה לאלו המחפשים עומק וחוכמה
=]
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
אני חולק על דעתך ידידי.
אומנם אנוכי מסכים על כך שהשיר ציני ובא לשים ללעג ולקלס את אויבו של מחבר השיר אך הדיסטורשן העז ויכולת הנגינה המוגבלת של חברי הלהקה בשילוב עם הלחן המביש הזה גורמת לאדם מנוסה הרגשה מלנכולית ואף בלבול ומחשבות אובדניות.
אילו היו משתמשים בחוכמה במוטיבים העומדים לרשותם ואף משלבים אותם עם ג'אז מודאלי כיאה לשנות ה30 המוקדמות היינו מקבלים פה תוצר סופי הרבה יותר בוגר ושכלתני ולא איזו מוזיקה לסרט כושל אלא יצירת אומנות של ממש אך חברי הלהקה בחרו להתעלם התעלמות מוחלטת ואפילו בזו למלחיני הבארוק בפרט והתקופה הקלאסית בכלל התקבל תוצר מעורר רחמים.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
אם אתה חש במלנכוליות זתאת בטח תחושה אישית של אדם המתבונן למעלה,אדם אשר ראה סגנונות מוזיקה טובים יותר ומעידף אותם על פני הלחן+הביצוע הכושלנכתב במקור על ידי mayhem
ישנם אנשים שיוכלו להגיד שהשיר בוצע בצורה יוצאת דופן ואף משעשעת ולא מלנכולית
כל זה תלוי באוזניי המאזין
כשאתה מחפש שכלתניות ובגרות בסרט נעורים שהנושא שלו אינו ידוע אבל העיקר שהוא מכיל שדיי נשים[ממ אסקימו לימון למינהם] אז כנראה שאינך רואה את התמונה כולה
הרעיון המרכזי הוא לספק את הבידור הרדוד של בני נוער בגיל ההתבגרות,הומור המושתת על מין סמים ואלכוהול ובדרך הזאת הרט מספק ולא צריך להכיל תכני ג'אז שאולי היו פוסחים על דעותיהן הרדודות של הנוער ומדבר הישר אל השכבה הבוגרת של האומה
מסכים איתך בזה שחברי הלהקה בזו למליחני הבארוק ואך התעלמו התעלמות מוחטלת מהכללים אותם קבעו המלחינים הנל.
שיחה מדהימה ידידי אשמח לשוחח איתך בתוכנת המסרים שלי
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
מילה במילה..רק בעבריתתתתתתנכתב במקור על ידי mayhem
![]()
-ReMiX-
קוראים לזה Scotty Doesnt Know
של Lustra משו כזה
וזה פאנק רוק כזה
אשמח להמשיך לנהל עמך את השיחה הזו בתוכנת המסרים כדי לא להשחיט את דפי הפורם אנא אשר אותי בתוכנת הICQנכתב במקור על ידי linkin
Omri RULE!!
alla omri
u played her oO
i download it now =D
the song is Gr8 Amigo
הרי ידוע שג'אנר הפאנק בא להעביר מסר.
בד"כ הלחן יתבסס על מספר אקורדים פשוטים.
מה שיעשה את הלהקה/אמן לטובים זה הטקסטים.
ולכן לללכת אחורה אל ימי הבארוק זה חסר טעם.
הג'אנר מושפע מן המקום הזמן והתרחיש.
ולכן אין זה נכון לבדוק רק תקופה אחת וכזו שלבטח לא השפיעה.
יש להשוות את השיר למספר שירי פאנק הנכתבו באותו אזור ותקופה ע"י אותה קבוצת גיל כדי לקבוע אם זה שיר פאנק טוב,
וכמו כן יש להשוותו לקלאסיקות ולהיטים שיצאו מאותו אזור.
חחחחחחחחחחחחחח לקחת רציני את מה שרשמתי? סתם זיינו את המוח בדברים אל קשורים זה לא באמת היה קשור לשיר :eye:נכתב במקור על ידי Kermit
למה אתה חושב שלקחתי את זה רציני?
אני גם זיינתי ת'שכל אבל על משהו מבוסס