היה מזההה כיף וואי
קמתי ב7 וחצי נסענו כל המשפחה לדודים שלי בראש העין..אחרי זה נסזענו לכפר סבא לפיינטבול...יאווו איזה פיינטבול ענקקקק מזהההה איזה 4 זירות היו..
בקיצר היו הסברים וזה..ואז אנחנו 5 אנשים- 2 בני דודים שלי ועוד 2 בני דודים שלא משחקים- אחד בן 8 ואחת ב5 חודשים חח..ואני ו2 אחים שלי
הלכתי עם בן דוד שלי לקבוצה האדומה ואח שלי הגדול ואח שלי הקטן ובן דוד שלי הלכו לצהובה..
התחלנו לשחק-משחק ראשון של 5 דקות ביזבזתי את כל הכדורים-30 חח וניצחנו!! חע הצהובים ההומואים האלו
אחרי זה משחק 2- היה מזה כיף, משחק 10 דקות,ניצחנו את הצהובים ביזבתי 12\20 והשארתי שמונה בכוונה שיהיו לי..והשארתי אותם ליד אישה מהקבוצה שלי בספסל של החדר המוגן ושמעתי הסבר על המשחק השלישי..בקיצר אני חוזר..המחסנית פתוחה ואין כדורים..שנה אני מתווכח איתה שהיא לקחה אותם...והיא משחקת אותה שלא..לא נורא שתיחנקק איתם...
משחק שלישי היה מחולק לשתי חלקים..שבשתיהם משתמשים בכדורים שנותרו לך..לי נותרו רק 40 ולכולם איזה 80 כי כולם השאירו ולי "נאבדו" בעעע קיצר התחלתי לשחק-חלק ראשון החלפנו מקומות שיחקנו וזה..פתאום אני קולט את אח שלי הגדול מולי כי התחבאתי כזה ויצאתי הקיצר אמרו שטווח היריה המינימלי זה 7 מטר..והוא צלף בי שתי יריות ממטר אולי 2..הקיצר כואב עד עכשיו והכול סגול בעעע החרא הזה :| וניצחנו את הצהובים שוב חעחעח ביזבזתי איזה 12 כדורים נשאר לי 28..
חלק שני הוא פתאום אומר כולם על כולם..ויש לכם עשר שניות להתארגן..כולם רצו פחדו וזה חחח נשארתי מאחורה כזה חעחע צלפתי בבן דוד שלי שלא ראה אותי מאחורה מסכן עשיתי לו סימן..לא נורא..אחרי זה אני כזה יורה על מישו ונשאר לי רק כדור אחד..פתאום אח שלי הקטן אומר לי רביד זה אנייי חח איזה חמוד..הלכנו למחנה והוא נתן לי קצת כדורים =]...אחרי זה הלכתי צלפתי בבן דוד שלי ובעוד אישה מאחורה וזהו נגמרו לי הכדורים ...סיימנו לשחק ויצאתי בהרגשה מזה טובה חחח חוץ מזה שכאב לי..
אחרי זה הלכנו לים עם בני דודים שלי אכלנו שם וזה..ושיחקתי עם בת דודה שלי הקטנה..בת 5 חודשים איזה חמודההההה יאוווווווווווווווווו...
נכנסתי למים פעמיים למרות שהיה קפואאא שכבר כאב לי מרוב שהיה קפוא..אממ חזרתי הביתה..ב5 וחצי-6 ישנתי עד 9 ועכשיו אני פה חחח..
:Boxing:
כמה חפרתי חעחעחע

..אחרי זה אני כזה יורה על מישו ונשאר לי רק כדור אחד..פתאום אח שלי הקטן אומר לי רביד זה אנייי חח איזה חמוד..הלכנו למחנה והוא נתן לי קצת כדורים =]...אחרי זה הלכתי צלפתי בבן דוד שלי ובעוד אישה מאחורה וזהו נגמרו לי הכדורים ...סיימנו לשחק ויצאתי בהרגשה מזה טובה חחח חוץ מזה שכאב לי..
ציטוט ההודעה