נסיים את זה קצר ולעיניין
גמר ליגת האלופות:
בארסהVS ויריאל
נקודה.
נסיים את זה קצר ולעיניין
גמר ליגת האלופות:
בארסהVS ויריאל
נקודה.
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
|
|
נראה לי שהם יתנו פייט לארסנל אבל ארסנל יעברו אותם
אללה מכבייי..
כמובן התסריט האופטימי,נכתב במקור על ידי A-41
נחזיר להם על אתמול!!! היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
כן אבל זה לא תלוי בה זה תלוי ביריבות שלה
אני מאמין שהמשחק בין ארסנל לויאריאל הסתיים בסופו של דבר לטובת ארסנל, ויאריאל קבוצה שעלתה במזל משלב הבתים לפיינלים.
הקבוצה התבססה יותר על המשחק של בנפיקה ליסבון - מנצ'סטר יונייטד שבו מנצ'סטר הפסידה וזה מה שנתן לויאריאל לעלות, בשלבים הבאים התוצאות היו צמודות אך סה"כ אין לי מה להגיד, באמת סינדרלה בכבודה ובעצמה, כל הכבוד שהגיע למעמד כזה וגם ניצחה את אינטר יריבה לא קלה בכלל.
בשלב הבתים ארסנל קיבלה יריבות הרבה יותר קלות כמו ת'ון, ספרטה פראג ואייאקס אשר הודחה בשלב מאוחר יותר.
אך לאחר מכן קיבלה בהגרלה את ריאל מדריד ויובנטוס והצליחה לעבור אותם, אני מאמין שהקבוצה הזו יכולה להגיע לגמר, קבוצה שמגיע לה להגיע לגמר ביכולת המצויינת שהיא מציגה בצ'מפיונס(בניגוד לליגה), אני חושב שארסנל ו-ויאריאל קבוצות בסדר גודל שונה גם מבחינה היסטורית וגם מבחינת סגל, ואני כמובן מאמין שארסנל עדיפה.
לסיכום: ארסנל עולה ויאריאל עפה בכבוד.
ברצלונה - מילאן משחק שהיה אמור להיות לדעתי הגמר, אך לא נורא הכל לטובהמאמין שברצלונה תיקח היא הקבוצה הכי טובה באירופה השנה.
אני חושב שיש לה סיכוי בדיוק כמו שלארסנל יש היא תבוא לנצח את המשחק הזה
אבל אם היא תעבור ותגיע לגמר היא תשחק או נגד ברצלונה או נגד מילאן ואז זה יהיה להם הרבה יותר קשה
אבל אי אפשר לדעת ויראל תבוא ותיתן את הנשמה על המשחק זה מה שיהיה כיף בחצי גמר ובגמר המשחקים יהיו יפים
לא סתם כל קבוצה תיתן 120% על המגרש