http://atraf-f.net/showthread.php?t=150714
תקראו את מה שכתבתי באשכול הקודם.
ואני רוצה לסדר את הבעיה באקספלורר,אני לא רוצה דפדפן אחר!!
תודה
http://atraf-f.net/showthread.php?t=150714
תקראו את מה שכתבתי באשכול הקודם.
ואני רוצה לסדר את הבעיה באקספלורר,אני לא רוצה דפדפן אחר!!
תודה
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
|
|
פשוט תתקין אסקפלורר חדש אתה אפילו לא צריך למחוק מה הבעיה... כנס לוואלה לתוכנות ותחפש
internet explorer 6.0
ותוריד את זה ותתקין מחדש על זה ויהיה טוב
ואם זה לא מוצא בוואלה אז תחפש את זה פה
www.download.com
בהצלחה
נו עשיתי את זה...הורדתי אקספלורר 6 באתי להתקין וזה אמר לי שמה שיש לי במחשב זה גירסא יותר חדשה ולכן אי אפשר להמשיך להתקין.........ואני לא יודע איפה למצוא את גירסא יותר חדשה ממה שיש לי.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
מישהן?!?! =/
אז אתה חייב למחוק את האקספלורר שלך ורק אחרי זה להתקין את הגירסה שאתה רוצה להוריד מהאינטרנט...
תנסה בהוספה הסרה זה לא אמור להיות כל כך מסובך להסיר אקספלורר אתה יודע
ואז אחרי זה תוריד וזה אמור להסתדר... אם יש בעיות ___ דבר איתנו
דווקא זה כן מסובך להסיר....בהוספה והסרה אין אקספלורר
כנס סתם לדף אינטרנט תעשה כלים אפשרויות אינטרנט תרוקן שם הכל אתה יודע... היסטוריה קבצים זמניים וכו' (זה מומלץ לא חובה)
אתה סוגר את האקספלורר בסיים משימה (ctrl+alt+del) קוראים לו IEXPLORE לא explorer אם תסגור explorer יסגר לך הווינדוס אז שים לב
אחרי זה אתה נכנס לc:/program files תמחוק את התיקיה של internet explorer אתה יכול למחוק תקיצורי דרך על שולחן העבודה וב
quick lanch אבל זה לא יועיל לך בהרבה...
ואז תנסה להתקין... אמור להצליח
חכההההההההההההה הנה עשכיו נאי מסתכל
תיכנס להוספה הסרה
תעשה הוספה הסרה של רכיבי windows ויש לך שם אפשרות להסיר אסקפלורר תהיה בטוח שזה יסיר יותר טוב
תנסה את זה