נראה מוזר...
אני לא מאמין בחרא הזה
אלא אם כן תמצא לי משהו מהעתיד שיקרה בקרוב...
נראה מוזר...
אני לא מאמין בחרא הזה
אלא אם כן תמצא לי משהו מהעתיד שיקרה בקרוב...
|
|
זה נכון!ראיתי בערוץ 8נכתב במקור על ידי AvixTz
האיש שגילה את זה הזהיר גם את בוש מנפילת אימפריה ועוד מלחמת עולם או משו
הרבה מאוד דברים מגלים לפני אבל לא מפרסמים אתזה
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אני לא יודע אם לצחוק אם לבכות..
בראסמי אולי תגלו לי משהו שיקרה בעתיד ולא להזכר בדברים שקורים בעבר..
יש מצב?
אולי התוכנה המיוחדת ההיא עושה את זה?
או שהיא רק מצרפת אותיות מסכנות שמראות על משהו שקרה?
מה הבעיה שלך שאתה מלגלג על כל מה שאומרים ?
אתה פשוט לוקח את זה כמובן מאליו שזה לא נכון .
אתה טועה.
תקרא תבין ואז תדבר ככה .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
אבל זה גובל בטמטום גבר..נכתב במקור על ידי AvixTz
קח כל ספר של הארי פוטר תגלה שם גם שבן לאדן מסתתר לי מאחורי הבית והבת שלו לומדת
בהוגווארטס..
נו באמת
אבל פה אתה רואה שזה אמיתי כי אתה רואה הרבה מאוד מאמינים + זה שאתה רואה שזה נכון ביראת העולם וכו'
זה לא סתם ספר עובדה שהוא קיים הרבה יותר מכל ספר אחר והוא הנמכר ביותר בעולם :X
בתורה רשון שאין מקריות רק למי שרוצה לדעת
ואני כן מאמין בזה
מה אתה מנסה להגיד בזה אני לא מבין .. =\
אנשים גדולים כמו הרמב"ם יודעים על זה מבלי תוכנות ובלי כלום... עכשיו אתם אומרים למה הוא לא מספר את זה לכולם?נכתב במקור על ידי michal
כי הוא רשם ספרים מיוחדים של סודות התורה והוא גם הקשה אותם טיפה וזה בשביל שאם כל העולם ידע אז זה יהרוס את חוקי הטבע ואת הנורמל בחיים
הוא גם פרסם הרבה מאוד ..
הוא לא רק "רשם"
תבדוק את זה אבל יפה שאתה יודע שזה נכון =]
תשימו לב שגם על רבין וגם על שרון עשו פולסא דנורא ואמרו שיקרא להם משהו או שהם ימותו וזה קרה שניהם ועובדה שתראו את המצב של שניהם היום...................
ועובדה שאמרו שזה יקרה לפני שזה קרה!!!
בקיצור אני אומר שזה לא צירוף מקרים