בקיצר פתחתי לאחותי הקטנה שחקן ואז אני רוצה ליקנות לה גולם וקבלו מה זה עושה זה בישקש גם SHORT SWORD הלכתי קניתי חזרתי אני בא וזה לא נותן לי תסקיל הינה תמונה מה שיש לי זה SHORT SWORD רק מישום מה לא רואים תמעפינים של זה אבל תסבירו לי מה אני צריך...
בקיצר פתחתי לאחותי הקטנה שחקן ואז אני רוצה ליקנות לה גולם וקבלו מה זה עושה זה בישקש גם SHORT SWORD הלכתי קניתי חזרתי אני בא וזה לא נותן לי תסקיל הינה תמונה מה שיש לי זה SHORT SWORD רק מישום מה לא רואים תמעפינים של זה אבל תסבירו לי מה אני צריך...
|
|
"אין לך מספיק חפצים בשביל ללמוד את הסקיל".
גמדים לומדים סקילים ומשתמשים בדרך כלל בחפצים לפי מה שאני יודע אז תקרא את ההוראות לסקיל טוב טוב
מה אתם מזיינים את השכל סתם??
זה באג של הc4 לך לחנות תיקנה את הספר של summon machin golam וזה ילמד לך ככה זה כל הסקילים יש באג תיקנה את הספר
אה ועצה שלי תשנה מקצוע לזה שמרים דברים אם spoil הם הכי עשירים השניים סתם משעממים
אה אתה רמה 34 כבר שינתה תגיד למה שינתה..
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
שמע, יש מצב שזה באג
לך תחפש את הספר שהשם שלו זה השם של הסקיל ותנסה ללמוד
לדעתי זה יעבוד
יוווווווווווווווווו איזה חכם אתה תודה ממש עזרת לי מה אתה חושב אני לא יודע ליקרוא1!?!?!??!נכתב במקור על ידי FireSide
ותודה אחים שלי אני ינסה יותר מאוחר
ניראה לי שינתי לאחותי ל ARISTAN מש וכזה לא אכפת לי ממנו זה סתם לאחותי הקטנה...נכתב במקור על ידי veronix
בעע זה חרא מזה משעמם חוץ מיזה שיש לו חזיר ענק וגולם ענקנכתב במקור על ידי .:SilVeR:.
אבל השניים הם מזה עשירים!! כמו זאתי MEIME
אהה זה גל VERONIX
![]()
כן כן אני הוא Dan1 האחד והיחידשיניתי כינוי
![]()
תגיד תודה שלפחות ניסיתי לעזור, ילד חכם.נכתב במקור על ידי .:SilVeR:.
ונגיד לך את האמת? כן אני חושב שאתה לא יודע לקרוא.
היא ידידה טובה שלי מהמשחק והיאנכתב במקור על ידי Dan1
WarSmith
והיא בכלל לא משתמת ב
Spoil
אתה צריך ללכת לקנות את הספר של הסקיל לך לחנות הקסמים ותימצא ספר בשם של הסקיל שאתה רוצה ללמוד .
ואז אתה יכול ללמוד אותו...