אז ככה דבר ראשון המשחק נגמר בתוצאה 1 -1 ...
ונגר העלאה למגרש, את ההרכב הרביעי, אני מגזים אבל נכנס עם הרכב לא להיט.
על הספסל: ליונברג, הנרי, פברגאס, חלב, אבואה ועוד כמה...
מחצית ראשונה, טוטנהאם שלטו, עם הרבה החמצות, הבעיה של ארסנל הייתה בקישור ודווקא אצל טוטנהאם הקישור שלט, ואן-פרסי ואדביור לא כ"כ יכלו להפגין יכולת כי כמעט ולא קיבלו כדורים מהקישור, בעיה אצל ארסנל הייתה גם ההגנה שונגר לא העלאה את אבואה וכך ההגנה הייתה פחות התקפית...
קיצר מחצית ראשונה הייתה של צ'לסי, מחצית שניה ונגר מכניס את אבואה לאחר שסנדרוס נפצע בקרסול ונגר לא לוקח סיכון, הוא צריך אותו בשלישי [מול ויאריאל], דקה 57 הוא מכניס את הנרי וססק - דבר שהדליק את כל הקבוצה, ומפה ארסנל התחילה לשלוט במשחק אבל אחרי זה אבואה בתקל עם עוד אחד משחקניה של ארסנל והוא שוכב על הדשא, ואז במקום לעצור [זה קרה בערך באזור החצי] שחקן של טוטנהאם ממשיך במקום להוציא החוצה, כמו שחקן אמיתי ולעצור את המשחק, הוא מוסר לדוידס, דוידס נותן מסירה טובה לקיין > ושער, טוטנהאם הבבננייי זונוותתת האלה במקום לעצור ממשיכים, מעששה אחד המסרייחייםם..
קיצר אחרי זה אדביור אם כניסה חרפיה מהאגף השמלאי, ביצוע מעולה, נותן מסירה טובה להנרי והנרי כמו שרק הוא יודע, נותן הם החיצונית לשער של טוטנהאם ואחד אחד.
לאחר מכן המשחק היה ביידים של ארסנל, טוטנהאם בקושי עברו את החצי, המשחק כמעט נגמר במהפך גדול של ארסנל.
דוידס הבן זונה יצא באדום...
יצאתי מאוכזב מהמשחק בעיקר בגלל השער של הספרס - מקרה ממש בלתי ספורטיבי, אני נגעלתי.
השאלה הגדולה של המשחק, האם ונגר היה צריך להעלאות כזה הרכב פותח, ו"לזלזל" ככה במשחק ליגה כ"כ חשוב שהיה קובע עם ארסנל תהיה במקום הרביעי [ליגת האלופות] שנה הבאה או לא.
אני אומר שעדיין לא כולם יום ארסנל נמצאת בחצי הגמר, והמשחק מול ויאריאל הוא משחק מאוד קשה וונגר לא רוצה לקחת שום צ'אנס.
אז עכשיו ארסנל צריכה שטוטהנאם תעשה תיקו בבית מול בולטו, או בחוץ מול ווסט האם - ולנצח את כל המשחקים שלה, שאם ארסנל לא תנצח את כולם זאת תיהיה הפתעה. אז עוד לא סגור הכל, כבר שמענו על מקרים שקבוצות גדולות הפסידו במשחקים קלים ומכריעים... נקווה שכך יקרה - וארסנל תיקח את המקום ה-4.
או ש... תיקח את גביע האלופות - ותסגור עניין. חחח
צמרת הליגה האנגלית
.............................מש|נק
צ`לסי..................... 35 88
מנצ`סטר יונייטד.... 35 79
ליברפול ................. 35 73
טוטנהאם............... 36 62
ארסנל .................. 35 58