נכתב במקור על ידי PerfectioN
לא העבירו את תיק הביטחון למפלגת העבודה
נכתב במקור על ידי PerfectioN
לא העבירו את תיק הביטחון למפלגת העבודה
אללה מכבייי..
|
|
אין לי מילים :X
יהיה טוב ...
LooP מה הקשר ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
הפקרות.
מה הוא יודע על ביטחון? ועוד לשים שמאלני כשר ביטחון? טוב שלא יהיה פה פיגועים חופשי בלי תגובהההההההה
שאול מופז היה בסדר גמורררררררר....שמאלמרררררררררט
הוא שמאלני קיצונינכתב במקור על ידי mayhem
תחפש באתרים מידע עליו ותראה..
תחנקו.
רק ליברמן ראוי להיות שר הביטחון
דא ליברמן
מה מה הקשר?!?!נכתב במקור על ידי AvixTz
הוא שמאלני!
נגד צבע
בטחון - צבא
יש איזשהו קשר, לא?
אם הוא שמאלני יש מצב שהוא יהיה אדיש עם הצבא
ואז לא יהיה בטחון
מה יש לא להבין פה?
תחנקו.
מה אתם קופצים ?! דווקא שר הבטחון ?
לא מציק לכם שיש כל כך הרבה מושחטים בממשלה הזאת שגונבים ממכם ומההורים שלכם ת'כסף, מה מציק לכם ששר אוצר לוקח עליכם כסף על הגב שלכם לא מפריע לכם כשיש יותר מחצי ממשלה עם תיקים פליליים ואתם לא אומרים כלום ? לא מפריע לכם לראות בן אדם שמנסה כמיטב יכולתו להשפיע.
אני אישית מעריך ת'בן אדם. הוא כבר הבין ממזמן שכדי להגיע לכנסת ולהשאר עם יושר חייב להיות בולט. הוא בולט.
ואתם יודעים מה- כשהבן אדם לקח ת'מיקרופון שלו וצעק ברחובות עם האנשים שהוא הולך להשבית ת'משק ואתם קיללתם אותו - הוא בעצם עזר לאנשים שאפחד אחר בחיים לא עשה ככה כמוהו להתחבר להמון. ואתם יודעים מה אני שם זין מה אתם חושבים על מה שהוא עשה- אני יודע שכאמא שלי העיפו אותה בגלל פשיטת רגל הוא הרים צעקה לפחות הוא ניסה לעזור הוא היה שם. אף אחד אחר לא היה שם כדי להגן על עובדים כפי שהוא היה.
תראו לי פוליטיקאי אחר שהולך עם ההמון, חי עם ההמון, מבין את ההמון.
כשאולמרט חי באחוזה בירושלים בשכונה של מפוצצים עם טריליון שומרים עם בית מקומבינות שה' יודע איך השיג בחצי מחיר,
פרץ חי בשדרות בבית רגיל כמו שלי ושלכם וחי את הקאסמים וכל זה.
אם אתם חושבים שהוא יוותר כשהילדים הקטנים שלו מקבלים קאסמים לפנים - אני זין אם הוא יוותר.
אני יודע שהוא בין הכמה אנשים עם הכי הרבה לב בממשלה המחורבנת שלנו ועל זה אני מעריך אותו. על זה שיש לו לב !
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hש משהו במה שאתה אומר
אך זה לא מבטל את הצד השני.
תחנקו.
מעניין מה הולך להיות עכשיו במדינה... הערבים יכסנו לכל חור...
מזה עזוב אותיייייייי תביא לי לסייייים לכתובב ת'הודעה לאאאאאאאאאאאא לוכחים אותייייייייייייייייייי לאאאאאאאאא ערבי לוקח אותיייייייייי
הוא אדיוא
הוא והרמקול שלו ...
נכתב במקור על ידי LooP
שהוא מה ? שאין לו ניסיון ?
אבל מצד שני אולמרט כשעלה להיות שר אוצר, הוא היה משהו לפני ? ראש עיריית י-ם ואותו שנאו שם רצח.
ופרץ ? גם הוא היה ראש עיריית שדרות. ת'אמת לפחות אותו אהבו כראש עיר.
עכשיו תסביר לי מה הצד השני ? :\
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()