אנא לקחת את לכ מה שבאשכול זה בצחוק לא להיעלב...
שתי זונות עומדות בצומת ומחכות ללקוחות.
פתאום מגיעה אישה קשישה ואומרת, "איזה בנות יפות חמודות אתן, מה אתם עושות פה?"
"עוד מעט מגיע השריף", משיבות הזונות הנבוכות, "והוא מחלק סוכריות."
"איזה יופי", עונה הקשישה, "אני אוהבת סוכריות!"
השריף מגיע והזונות ברחו.
שואל השריף את הזקנה בתדהמה, "מה את עושה פה? זה לא מכובד."
הקשישה עונה בכעס, "אז מה אם אין לי שיניים אני לא יכולה למצוץ..."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מורה אחת שאלה את הילדים בכיתה במה עוסק אביהם.
התקבלו כל התשובות הנפוצות - כבאי, מתכנת, רופא, איש מכירות... ורק ילד אחד מאחורה לא ענה.
"ומה איתך?", שאלה המורה.
"אבא שלי רוקד בעירום במועדונים של הומואים. ולפעמים, אם הם מציעים ממש הרבה כסף, הוא שוכב איתם", ענה הילד.
המורה המזועזעת, שלחה את שאר הילדים לעשות שיעורים, לקחה את הילד לצד ושאלה אותו, "זה באמת מה שאבא שלך עושה?"
"לא", ענה הילד, "הוא עורך דין, אבל התביישתי להגיד את זה מול כל הילדים..."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
חזיר וחמור נפגשים אחרי יום עבודה קשה באסם.
החזיר אומר: "בני האדם האלה נורא מעליבים, הם משתמשים בשמות שלנו כשמות גנאי."
החמור משיב לו: "אכן, זו חזירות..."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שלושה זקנים נפגשים ובודקים את מידת הרעד בידיהם. אחד הזקנים מספר: "היד שלי כל כך רועדת שאני נחתך בגילוח." מספר השני: "היד שלי כל כך רועדת שאני חותך את עצמי כל הזמן שאני עובד בגינה". השלישי מספר: " היד שלי כל כך רועדת שכל הזמן שאני מנסה להשתין אני גומר 3 פעמים ברצף..."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שאלה: מה ההבדל בין רולטה רוסית לרולטה אפריקאית?
תשובה: ברולטה רוסית, לוקחים אקדח עם כדור אחד ויורים...
ברולטה אפריקאית גבר עומד ומסביבו עומדות במעגל 10 בחורות שמוצצות לו ואחת מהן קניבלית.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
מורה: כשאני הייתי בגילך ידעתי את כל השמות של הנשיאים וראשי הממשלה!
תלמיד: נכון...כשאתה היית בגילי היו רק שני נשיאים וראשי ממשלה...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ילד שואל את אמא שלו: אמא, אתה זוכרת שהבטחת לי שאם אני אקבל 100 בחשבון תביאי לי 100 שקל?
אמא: "כן חמודי..."
ילד: "אז תביאי לי 50..."
זהו מקווה שנהניתם...תגובות

ציטוט ההודעה