שלום לכם גולשי דתות,אמונות ומיסטיקה
לכל אחד יש את הדבר שהוא הכי מתקשה בו יש כאלו שזה שמירת שבת יש כאלו שזה להתפלל שלוש תפילות ביום אבל מה הדבר שהכי קשה לכם והאם זה מונע ממכם להתחזק
?
שלום לכם גולשי דתות,אמונות ומיסטיקה
לכל אחד יש את הדבר שהוא הכי מתקשה בו יש כאלו שזה שמירת שבת יש כאלו שזה להתפלל שלוש תפילות ביום אבל מה הדבר שהכי קשה לכם והאם זה מונע ממכם להתחזק
?
|
|
אמממ בקטע של התפילה (אני מחויבת בתפילה אחת ביום אבל עדיין אני מתקשה בזה ובריכוז בתפילה)
וגם בזה שבכל מקום שאתה הולך אנשים מיסתכלים עלייך בעין בוחנת לראות אם אתה עושה פיפס אחד לא נכון וישר מוציאים שם רע על כל הציבור. (חילול השם)
והדבר הכי קשה זה לשון הרעעע!!!
זה לא מונע ממני להתחזק, להיפך ככה אני יודעת שאני צריכה להתחזק דווקא בדברים האלה.
נערך לאחרונה על ידי michal; 17-04-2006 בשעה 15:08.
להתחזק זה הלא מונע ממני אני יודע .. דווקא ההפך זה עושה לי עוד רצון לנסות לעשות עוד ..בדת ..
יש כמה דברים שאני לא מצליח לשמור עד הסוף ..
שזה תפילה [3 ביום] נגיעה =( ,טלויזיה וכו' וכ' יש הרבה דברים שאני לא שומר ..
אבל אני עושה כל מה שאני מצליח :]
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
זה לא שאם אני עושה משהו אז זה גורם לי למשהו שלילי להפך לחיובי כמו שהמנהל אמר אם אתה עושה משהו שקשור לדת אז אתה לא אומר זה קשה מדי אלא עושה את זה עוד פעם ועוד פעם וזה גורם לך להאמין יותר בדברים האלה ולהתחזק..
3.10 מתאשפז=[
4.10 הניתוח=[[
מקווה שהכל יהיה בסדר
אני מתגעגע כבר מעכשיו
ביי אל תדאגו אני ישאר מנהל וכשאני יחזור
ב"ה אני ימשיך לעזור לכולם
יצחק, מכל משפחת אטרף, הלוואי ושערי גן עדן יפתחו לנשמתך, אנחנו אוהבים אותך.
אתה חובש כיפה ?נכתב במקור על ידי AvixTz
קרא חוקים
פעם הייתי חובש עכשיו אם שואלים אותי אני אומר שיש לי אבל לא רואים אותה .
כל מי שמכיר אותי יודע שאני דתי ככה שהכיפה לא כזה סיפור =]
אני מאמין ומנסה כמה שיותר .
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
מה שמפריע לי היחיד זה השמירת נגיעה מבנות,שזה לא יוצא לי כמעט לשמור,תמיד יש חיבוק פה,נשיקות שם,מזה קשה להתנזר כשאתה רגיל לזה.
ושמירת שבת שתדעו זה הכי כיף שיש,כולל לקום ב8 לתפילה,למה תמיד אחר כך אחרי הארוחה חוזרים למיט ולישון עד מנחה וסעודה שלישית. ככה ששבת זה לא סבל כמו שאנשים פה ובכלל בעם שלנו חושבים שהיא
הדבר הכי קשה זה לא להדליק חשמל אבל לא בגלל זה רק אני לא שומר
בדיוק !נכתב במקור על ידי CaNn@bIs