דבר ראשון זה אחלה משחק סיימתי אותו ליפני איזה חצי שנה .
דבר צ'יפ זה שווה ומשתלם משחק חדש היום עולה בערך 350 ש"ח
והצ'יפ הכי טוב שקיים היום כולל התקנה עולה לא יותר מ500 ש"ח
ולקנות צרובים גם לא שווה עדיף להוריד יומיים הורדה יש לך את המשחק .
דבר ראשון זה אחלה משחק סיימתי אותו ליפני איזה חצי שנה .
דבר צ'יפ זה שווה ומשתלם משחק חדש היום עולה בערך 350 ש"ח
והצ'יפ הכי טוב שקיים היום כולל התקנה עולה לא יותר מ500 ש"ח
ולקנות צרובים גם לא שווה עדיף להוריד יומיים הורדה יש לך את המשחק .
|
|
scooter נכון בקטע שיש ציורים של יוונים נלחמים על הקיר בלי המגינים שלהם,ואז אני צריך לשים עליהם 2 מגנים?
אז שמתי מגן 1 ואיפה השני?לא מצאתי אותו...(זה על המקדש על הטיטאן)
אני יודע שיש שם חבל ירדתי ואין שם כלום(זה החבל שאתה יורד ואתה רואה מלא אנשים נלחמים...
אתה יודע מה לעשות?
אחי זה בושה שאתה לא יודע מה זה =\נכתב במקור על ידי Born2Kill
חבל שאין לי פלייסטיישן
עשיתם לי חשק לקנות ג'וק אבל אני שמעתי שיש ג'וק על הפנים שעולה 200-400 והטובים שמפעילים את כל המשחקים ב-600 שקל.. והמליצו לי על איזו חנות ברמת גן שמוכרת ב600 שקל עם אחריות שעובד בדוק כל המשחקים.. אתם יכולים להמליץ לי מאיפה לקנות?? (שיהיה בין 200-400 אבל שמפעיל את הכל...)
אני משחק אחי באמת ממש אהבתי את המשחק משחק תותחחח!!!
מעצב גראפי לכל מטרה.
קודם כל, אני יודע מה זה WOW.. אני פשוט לא אוהב את זה כי זה בתשלום.. אף פעם לא אמרתי שהמשחק הוא גרוע, אמרתי שזה לנכים בגלל שמי ישלם על משחק מחשב כל חודש אחרי שהוא כבר שילם על המשחק עצמו?נכתב במקור על ידי Born2Kill
התשובה היא די ברורה... 5 מליון.. אבל בוא נגיד ש3 מליון מהם לא היו קונים את המשחק אם זה לא היה של בליזארד... כבר דיברנו על זה פעם... המשחק יכול להיות מעולה, אבל בכל זאת לדעתי לא שווה... כי אחרי שאתה משלם כל חודש אתה מרגיש שאתה חייב להמשיך לשחק אחרת זה הפסד.. וזה פוגע לך בחיים הפרטיים.. ובנוסף זה ממכר אותך בגלל הזמן הרב שאתה מבזבז על המשחק הזה......
ושנית, אתה לא אוהב OBLIVION וגם לא ידעת מה זה GOD OF WAR אז לך יש כבר מינוס 2
חחחח![]()
אחים שלי יש לי את המשחק מזמןןןןןןןןןןן.....וגמרתי אותו מזמממממממממןןןןןןןןן
אני אומר לכם זה אחד המשחקים הכי טובים שיש והוא קיבל ציון 9 וחצי בגיים ספוט
הייתי חורש את המשחק....
מי ששאל לגבי שתי המגנים....שמע גם אני לא לקחתי אחד מהם וחשבתי שהלך לי....התחלתי מההתחלה
ומצאתי את שני המגנים ואז גיליתי שבכלל לא צריך אותם כי זה רק בונוס....בכלל צריך איזה מפתח שמוחבא איפשהו במים.....קיצר לא צריך את המגנים......אבל זה נותן לך חרב משהו בן זונ*
אבל אני חוזר ואומר זה משחק מדהים ועוד מעט יוצא השני........
אחי איזה מים?!?איפה יש מים ,כי אני לא יכול לצאת מהחדר הגדול של איפה שהמגינים...כאילו נכון יש כאילו אבן שחבל קשור אליה ואז היא נופלת?אז הלפתי אותה ואז ירדתי בחבל וראיתי ברקע מלא אנשים נלחמים...מה אז?איזה מים?