זהו משחק פעולה מגוף שלישי הכי יפה שראיתי, המשחק פשוט מושלם העלילה טובה ומעניינת האקשן חזק וקצת הומור, הגרפיקה טובה ומתאימה למשחק
השליטה במשחק בין הכי טובות שראיתי
המשחק מיוחד במינו בגלל שהוא דומה מאוד גם לקומנדוס אתם יכולים לעבור שלבים בלי שאף אחד יראה אותכם ותהרגו בשקט עם משתק קול בלי שידליקו אזעקה
או לעשות בלאגנים ולעבור שלבים איך שאתם יודעים (לירות בכל מה שזז גם אם לא צריך חחחחח)
מקוריות המשחק מדהימה איך היה אפשר לחשוב על דבר שכזה פשוט מדהים
אם אתם שואלים מה מדהים בזה? זה בסך הכל דומה ל Freedom fighters למי שמכיר שזה גם היה משחק טוב
אבל לא!
זה יותר מיזה אני יספר לכם קצת מהמשחק כדי שתבינו למה אני מתכוון אני לא יספר את כללללל המשחק אבל את הדברים היפים שאפשר לעשות בוא...
אתה חיל גנטי בצבע כחול כזה כמו שרואים בתמונות ולכל חיל יש מיקרו צ'יפ בצוואר אתה נכנס למלחמה ביחד עם הצוות שלך
ובהמשך העלילה הם נהרגים אחד אחד לאחר אחד החיילים מהצוות שלך מת אז לפי העלילה יש מין סירטון כזה שאתה לוקח את המיקרו צ'יפ של חבר מהצוות שלך
ומחבר לחלקים שלך כמו לנשק או לתיק שלך או לקסדה אבל אתה לא בוחר לאן לשים זה הכל מתנהל לפי העלילה
מי שישחק במשחק הזה יבין על מה אני מדבר הרעיון של הדבר הזה מדהים ואחרי שכל חבריך נהרגים ואתה לוקח מהם את הצ'יפים שלהם
ומחבר לדברים שלך הם מדברים איתך ועוזרים לך לאורך כל הדרך בשלבים ויש לפעמים דחקות מצחיקות איתם חחחחחחחח
לדוגמה יש לך את ה GUNNER שהצ'פ (היה של חבר שלך) מחובר לנשק שלך וזה מאפשר לך נגיד לשים את הנשק שלך על הריצפה והנשק שלך יוכל לירות לבד באוייבים כשאתה עושה משהוא
אחר כמו לפרוץ דלת או להטעין פצצה
או לדוגמה היה לך חבר בצוות שהוא היה יכול לפרוץ דלתות ולפי העלילה כשהוא מת לקחת את הצ'פ שלו מהצוואר וחיברתה לקסדה
כך שאם תצטרך ליפרוץ דלת אתה בא למחשב שם את הקסדה שלך וזה פורץ לך
וככה אתה עובר שלבים עם "החברים לצידך"
יש במשחק גם מולטי לא נסיתי אותו אבל ראיתי שיש שם גם אפשרות OFFLINE ומאפשרת לשחק נגד המחשב גם.
העלתי לכם קצת תמונות קבלו חלק מהתמונות גדולות לחלקם קטנות כולם צילמו בזמן ששיחקתי בשלב מסויים שעברתי כבר זמן
אתם יכולים גם לשפר דברים כמו הוספת מחסניות או נשקים חדשים את "הכסף של המשחק" אתם משיגים כשאתם הורגים חיילים אחרים אתה באים אלהם ולוקחים מאיתם כסף
הרייטים שלי:
הנאה-10
קול-9
גראפיקה-9
ממשק-10
----------------
ציון כללי:
9.5
משחק ממולץ לכולם במיוחד לאוהבי האקשן

ציטוט ההודעה