רנדי אורטון אמור לחזור ממש בקרוב!
מארק הנרי כמעט בטוח יעבור לראו!!.
בוגימן אמור לחזור מהפציעה שלו לקראת "יום הדין" או "ביום הדין"!!,הכותבים רוצים לגמור את הפיוד שלהם בגרייט אמיריקן באש!!.
דה רוק היה נוכח בראו האחרון בבאקסטייג'!!,כמה אוהדים ראו אותם והציפו אותו,דה רוק חתם לכל אחד והצתטלם עם מי שהיה לו מצלמה!!,דה רוק היה נראה נלהב!!,וינס אמר לו שאולי אתה מקבל המון כסף בסרטים אבל אף פעם לא תקבל את האהבה שהאוהדים נותנים לך!!.
מיקי ג'יימס סובלת מפציעה מהמרפק,אך מיקי ג'יימס אמרה שזה לא משהו חמור,היום היא תעשה צילומים!!.
טריפל הייץ' כמעט בטוח עושה פייס טרן..!!
אנדרטייקר ביקש מה-WWE שהוא רוצה את אליפות העולם במשקל כבד לפני שהוא פורש,ה-WWE אמרו לטייקר שהוא לא היה צריך לבקש!!.
ה-WWE החליטו שהם הטוענים לכתר אליפות העולם בזוגות יהיו סניצקי וגולדאסט!!.
ה-WWE רוצים לעשות לקיין את מה שקרה עם ליטה ממש אותו דבר עם אשלי!!,גם אשלי הייתה חברה של מאט הארדי,ה-WWE רוצים לשמור את עניין המסיכה בדלתיים סגורות!!.
RVD ישתמש במאני אין דה באנק שלו באירוע של ECW וכמעט בטוח יזכה בחגורה!!.
אנימל אמר שהוא רוצה לקבל יותר קרבות בסמקדאון וקצת פוש עם הגימיק החדש שלו...
נקבעו 2 קרבות לאירוע של ECW
טאג'ירי נגד ננזיו!!.
וכריס בנואה נגד דין מלנקו!!.
הוספה שלי חח(injection)
נקבע גם קרב של באטל רויאל של 20 איש על אליפות הWWE... בין המשתתפים ביג שואו, ג'ון סינה, טריפל אייץ', רוב ואן דאם, יחידת ספיריט ועוד המון...
ריי מיסטיריו ינצח את JBL ביום הדין!!,רב הסיכויים שאורטון יבוא אחרי הקרב ויתחיל בפיוד מחודש עם מיסטיריו!!,טייקר לא יתערב בקרב הזה כי יהיה לו קרב מול דה גרייט קאלי..
ג'ון סינה יפתח כנראה פיוד עם שון מייקלס!!.
הרייטינג המדויק של באקאלש הוא תאמינו או לא...........5.8!!!
כמעט בטוח שבריאן קנדריק ופול לונדון ינצו את MNM ביום הדין על אליפות ה-WWE בזוגות!!.
ה-WWE חשבו לעשות קרב על אליפות הקרוזוייט בין גרגורי הלמס לבין סופר קרייזי!!.
יצאו כבר השירים החדשים של קרליטו,ביג שואו,קיין,RVD....ועוד,אולי לא ישימו אותם כאשר הם נכנסים לזירה אבל שמו אותם בדיסק החדש של שירי ה-WWE!!!.
קרדיט ללאג'נד קילר מbwf
=====================================================
חדשות מאוד מוזרות... נחמדות ומסעירות...
ג'י בי אל וריי מסטיריו הולך להיות מאוד מאוד מעניין... הWWE מתחילים להטעות את כל עולם האבקות עם הספולירים שהם מוציאים... תאמיתי אני מסכים עם הספויילר שריי לא יפסיד את החגורה.. מבחינת הגיון הWWE לא יוותרו על רייטינג כי מסטיריו מביא המון... אז מה שאני חושב שמה שיקרה זה בעצם מה שרשום עם אורטון, בוא נקווה לפחות...!!
יאללה תגובות אנשים...!!![]()
![]()
![]()

ציטוט ההודעה