"יום הדין" אנדרטייקר התאבק מול דה גרייט קאלי!!.
אנדרטייקר אמור לעבור לראו!!.
אם אתם חושבים שוינס מקמהן הכניס את אורטון להשהייה בעל 60 יום אתם טועים,אחד מהנהלה הרחיק אותו בגלל שטען שהוא היה צריך להיות אלוף העולם ברסלמניה,אורטון אמר לאחר שהפסיד בסמקדאון אחד אחרי רסלמניה בקרב שלו עם מיסטיריו לכותבים שעוד לפני שאדי גאררו נפטר קבעו שאורטון יהיה אלוף העולם ברסלמניה!!,אורטון לא מרוצה כי היה אמור לעשות פייס טרן לאחר שהיה אמור לזכות ברויאל ראמבל 2006!!,ואז אורטון היה אמור להיות כנגד אדי גאררו וקורט אנגל!!.
אבל בגלל שאדי נפטר נתנו את הפוש לריי מיסטיריו!!.
דעה שלי על מיסטיריו-אני חושב שהוא אלוף עולם בסדר גמור,אבל אני לא חושב שהוא היה אמור לזכות ברסלמניה....אבל כל הכבוד למיסטיריו!!.
ריי מיסטיריו ינצח את JBL!!,אבל אם מיסטיריו יחליט לעשות את הניתוח-JBL ינצח את אליפות העולם במשקל כבד!!.
באופן חד פעמי בPPV וונג'נס יהיה קרב זוגות חד פעמי בין וינס מקמהן ושין מקמהן לבין שון מייקלס וטריפל אייץ' - Dx
אחרי הספוילר הזה שלמעלה צריך להביא עוד???...בטח
כותבי סמקדאון הראשיים כבר דברו עם בטיסטה לגבי החזרה שלו!!,ואם מי הוא יפתח פיוד,בטיסטה היה נוכח בסמקדאון האחרון!!.
ה-WWE פנו אל סמואה ג'ו ואמרו לו שהם חייבים מתאבק כמוהו ב-WWE!!.
ECW יחזרו לפעולה מלאה ביוני ממש אחרי האירוע של ONE NUGHT STAND-ECW ממש בסוף האירוע כנראה שפול היימן יודיע!!.
סופי=מארק הנרי לא יעבור לראו!!.
הראין האחרון של דה רוק היה מתי שהוא ביקר בבאקסטייג' של ראו!!,דה רוק גם היה בבאקסטייג' של באקאלש!!.
עכשיו ה-WWE מתחילים פיוד קטן בין שלטון בנג'מין וצ'ארלי האס!!.
בוונג'נס יהיה קרב בין אדג' ופולי,אבל ה-WWE מתלבטים מה יהיה סוג הקרב(הלוואי הל אין אה סל ושישימו את זה מאיין איבנט).
אדג' רוצה להוציא ספר חדש!!.
(הספר הראשון היה מדהים).
הכותבים של סמקדאון רוצים שלאשלי יהיה מלך הזירה לשנת 2006 כדי לקדם אותו,בוקר טי הסכים ולא הייתה לו טענה אחת אפילו!!.
ה-WWE חשבו לעשות פיוד לסאמרסלאם בין אדג' וליטה לבין קרליטו!!,כלומר קרליטו נגד אדג'...
(זה יהיה ענקי,לשניהם יש יכולות מיקרופון מושלמים,אז תארו לכם איזה בנייה זאת יכולה להיות).
ה-WWE הציעו לקואץ' להיות המנג'ר של שלטון בנג'מין!!,ולהעיף את הגימיק של "הילד של אמא" לבנג'מין!!,בנג'מין יכול להיות לבד...אבל להישאר היל!!.
הרייטינג של סמקדאון יהיה 2.6!!.
הרייטינג של ראו AM יהיה 0.5!!.
קרדיט למיסטר אליייי מbwf

ציטוט ההודעה