קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] Happy Tree Friends *לא לבעלי לב חלש*
    על ידי ExcluSive בפורום סרטונים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-11-2009, 08:27
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 20-08-2009, 22:11
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-02-2008, 17:49
  4. [סרטון] סרטון מצחיק לא לבעלי לב חלש
    על ידי IlIkEuRmOmCheAks בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 12-01-2008, 19:26
  5. [סרטון]זוועה אוכלים כלבים...לא לבעלי לב חלש
    על ידי liScO0pss בפורום בעלי חיים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 05-01-2008, 15:39
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 52 מתוך 52

סרטון על הטרור בישראל (לא לבעלי לב חלש) - עמוד 4

טל המאאגניבה
    אורח

עזבו את הריבים פה על כן להרוג או לא להרוג את כל הערבים..
    (למרות שאני נגד זה כן..בעיניי זה גזענות)
    קיצר..
    רבנו על זה כבר..על כל הסכסוך הישראלי פלשתינאי..
    ואין לי כוח לריב כאן על זה עוד פעם עם עוד אנשים אני לא חושבת שבאמת מה
    שנכתוב כאן יעזור לנו לשנות דעה של מישהו אחר..
    קיצר ראיתי את הסרטון
    ופשוט בכיתי..זה כל כך מזעזע..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של AvixTz
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    2
    נקודות
    279
    משפט מחץ
    הכל לטובה :)

אין מה לעשות אבל אני לא חשוב שלהרוג את כולם זה יעזור כי זה לא הגיוני ..
    אבל טרנספר היא לא מילה גסה =\

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

ציטוט נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
    ומלחמת עולם שלישית לא תפתח גם ככה?
    אולי באמת עדיף לחכות.. ברגע שאירן תתחיל לעשות בעיות.. ואל קעידה גם לארה"ב ויהיו עוד כמה שטויות שיפתחו את המלחמה.. אולי יקרה משהו טוב
    אולי יהיה עוד איזה מקרה קטן שיגרום לארה"ב הפעם לתקוף את סוריה במקום עיראק חחחח
    חלומות חלומות xD
    אוייש כמה חוכמה יוצאת מפה של ילד חכם אחד....

אתה אף פעם לא ראית מה קורה במלחמת עולם ואני מתפלל שגם אף פעם לא תזכה לראות את זה, למרות שהדור שלנו כניראה כן יזכה לראות את זה.... זה כאוס טוטאלי.. עשרות מליוני הרוגים (ואולי מאות מליוני אם יהיה שימוש בפצצות גרעיניות), וגם אם הרבה ישרדו כל הכלכלה תיפול ואנשים לא ידעו פשוט מה לעשות... אתה מדבר כאילו זה משהו שצריך שיהיה.... זה יכול להביא להשמדה המונית.. שילוב קטלני של מלחמת העולם הראשונה והשנייה והפעם גם עם פצצות אטום ואולי פצצות מימן שישמידו את העולם....

כמו שאינשטיין אמר:
    "אני לא יודע איך נלחם במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית נלחם במקלות ואבנים"

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי Frisky
    אוייש כמה חוכמה יוצאת מפה של ילד חכם אחד....

אתה אף פעם לא ראית מה קורה במלחמת עולם ואני מתפלל שגם אף פעם לא תזכה לראות את זה, למרות שהדור שלנו כניראה כן יזכה לראות את זה.... זה כאוס טוטאלי.. עשרות מליוני הרוגים (ואולי מאות מליוני אם יהיה שימוש בפצצות גרעיניות), וגם אם הרבה ישרדו כל הכלכלה תיפול ואנשים לא ידעו פשוט מה לעשות... אתה מדבר כאילו זה משהו שצריך שיהיה.... זה יכול להביא להשמדה המונית.. שילוב קטלני של מלחמת העולם הראשונה והשנייה והפעם גם עם פצצות אטום ואולי פצצות מימן שישמידו את העולם....

כמו שאינשטיין אמר:
    "אני לא יודע איך נלחם במלחמת העולם השלישית, אבל ברביעית נלחם במקלות ואבנים"
    אני יודע שמלחמת עולם זה לא דבר קל :o משום מה אני מקשיב דווקא בשיעורי היסטוריה.. אבל בכל זאת.. אתה חושב שדבר כזה זה בלתי נמנע? אתה חושב שזה לא יקרה?
    ביינתים הערבים לא מוכנים להכיר בקיומה של מדינה יהודית..
    אבל זה לא יגמר שם.. הרי ה"מלחמת קודש" שלהם זה להפיץ את הדת האיסלמאית.. ושכולם יאמינו בה.. מי שלא יאמין.. ימות >.>
    Bring the Violence-

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    100

מלחמת עולם שלישית בין האיסלאם למערב בזמן כזה או אחר תתפרץ, ככה או ככה, אם זה יהיה עוד כמה שנים עם איראן, או עוד 50 שנה שייגמר לאיחוד האמירות לערב הסעודית ולאיראן כל הנפט.

בכל מקרה תהיה חייבת להיות מלחמה שתכריע מי שולט בעולם הדפוק הזה ומי לא, וזאת מלחמה ש 99% תהיה בצורה כזאת:

ארה"ב, האיחוד האירופי, כל מדינות נט"ו כמובן, הודו, אוסטרליה, יפן, טורקיה שהיא חלק מנט"ו כמובן תהיה במצב לא נעים אבל איך שהמצב עכשיו היא תלחם איתנו גם, ומרכז המלחמה תהיה כמובן ישראל.

רוסיה וסין.... לא יעשו כלום, יישבו בצד וייסתכלו.
    מול...

מצרים ,ירדן ,סוריה ,ערב הסעודית, איחוד האמירות, איראן, ובכלל כל החלק הימני הזה של המזרח התיכון, המדינות של צפון אפריקה אולי ( מה שהן יכולות לעשות זה לא יותר מדי אבל יש ויש ) ואולי עוד כמה שאני לא זוכר להכניס עכשיו לרשימה, וכמובן פקיסטן.

בכל מקרה מלחמה קשה מצד מדינות המערב זאת לא תהיה, זאת תהיה מלחמה יחסית קלה, אבל לא הייתי ממליץ בשום צורה להיות בישראל באותה הזמן, כי אם שמתם לב, הכל הכל הכל הכל מסביבנו, וזאת בדיוק הסיבה שבמלחמה מול האיסלאם ישראל תהפוך לבסיס צבאי אחד גדול.

לא משנה מתי ולמה, בסוף, בזמן כזה או אחר, תהיה מלחמה.
    נערך לאחרונה על ידי v33t; 10-05-2006 בשעה 13:32.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t
    מלחמת עולם שלישית בין האיסלאם למערב בזמן כזה או אחר תתפרץ, ככה או ככה, אם זה יהיה עוד כמה שנים עם איראן, או עוד 50 שנה שייגמר לאיחוד האמירות לערב הסעודית ולאיראן כל הנפט.

בכל מקרה תהיה חייבת להיות מלחמה שתכריע מי שולט בעולם הדפוק הזה ומי לא, וזאת מלחמה ש 99% תהיה בצורה כזאת:

ארה"ב, האיחוד האירופי, כל מדינות נט"ו כמובן, הודו, אוסטרליה, יפן, טורקיה שהיא חלק מנט"ו כמובן תהיה במצב לא נעים אבל איך שהמצב עכשיו היא תלחם איתנו גם, ומרכז המלחמה תהיה כמובן ישראל.

מול...

מצרים ,ירדן ,סוריה ,ערב הסעודית, איחוד האמירות, איראן, ובכלל כל החלק הימני הזה של המזרח התיכון, המדינות של צפון אפריקה אולי ( מה שהן יכולות לעשות זה לא יותר מדי אבל יש ויש ) ואולי עוד כמה שאני לא זוכר להכניס עכשיו לרשימה, וכמובן פקיסטן.

בכל מקרה מלחמה קשה מצד מדינות המערב זאת לא תהיה, זאת תהיה מלחמה יחסית קלה, אבל לא הייתי ממליץ בשום צורה להיות בישראל באותה הזמן, כי אם שמתם לב, הכל הכל הכל הכל מסביבנו, וזאת בדיוק הסיבה שבמלחמה מול האיסלאם ישראל תהפוך לבסיס צבאי אחד גדול.

אני לא חושב שמדינה כמו ירדן תצטרף למלחמה... בכל זאת ירדן היא מדינה מפותחת יחסית, חלק נרחב מהאוכ' הם חילוניים וסטודנטים ואני לא חושב שהם סתם ירצו להכנס למלחמה הזאת. מי שייכנס למלחמה הזאת היא אינדונסיה שמיום ליום הופכת ליותר קיצונית נגד המערב ונגד היהודים בפרט...

משתמש כבוד האוואטר של Dave Grohl
    לייקים
    0
    נקודות
    1,211

ציטוט נכתב במקור על ידי v33t

מול...

*תקן אותי אם אני טועה
    גם קוריאה לא בדיוק מחבבת את המערב >.> היו לה הרבה דברים עם ארה"ב לא?

וכן.. לצערנו הרב זה נכון מאוד >.>
    Bring the Violence-

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,770 | הודעות: 8,150,352 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect