מגיע לו להיות אלוף רק בגלל מה שהוא עשה בשביל החברה בעבר.נכתב במקור על ידי Michael
בתאכלס עכשיו הוא מתאבק סוג ב' >.>
מגיע לו להיות אלוף רק בגלל מה שהוא עשה בשביל החברה בעבר.נכתב במקור על ידי Michael
בתאכלס עכשיו הוא מתאבק סוג ב' >.>
Bring the Violence-
|
|
מבחינה מסוימת אתה צודק אבל אתה לא יכול להגיד שהקרב שלו מול פינלי לפני חודש בסמאקדאון לא היה טוב...נכתב במקור על ידי Dead Or Alive
עכשיו חיזקו לו מאוד את הגימיק של האנדרדוג...אני ממליץ לך בחום לנסות להשיג קרבות שלו מיפן כי זו הייתה תקופת השיא שלו ותאמין לי שאתה תשנה את דעתך לגביו מקצה לקצה..לא מזמן ראיתי קרב שלו מול איזה מקסיקני משהו לא מהעולם הזה...לא רואים דברים כאלה בwwe וגם לא בכל אמריקה...
ו-floop אני עדיין מחכה לתשובה ממך...
הקרבות היו נגד קרוזרוייטים נכון?
חוץ מזה שאתה צודק.. במשקל כבד ה WWE מגבילים מאוד.. במשקל קל הם פחות מגבילים.. ומיסטיריו יכול להביא קרבות טובים שם.. אבל הוא לא מתאים למשקל כבד.
Bring the Violence-
ביפן בעבר לא היה כמעט קטגוריית משקל כבד הכל היה קל אבל מחזיקים קרבות של שעה בקצב מדהים!!!!
נו ברור תראו ROH,TNA ותבינו.
ריי הוא מתאבק אפס יחסית לרוסטר של סמאקדאון,לא מתאים לו להיות אלוף במשקל כבד מ2 סיבות.
הוא בעצם לא משקל כבד,הוא משעמם את הקהל לגמרי.
בWCW נתנו לו קרב פעם ב... והיה מידקרדר מעולה,עכשיו שקידמו אותו למיין איבנט עשו טעות כי הוא ידרוש יותר מכפי שמצופה ממנו.
ורום הוא מתאבק אפס הוא לא טוב במשקל כבד,רק בקל.
ועוד דבר שלא קשור לריי אולי זה אני אבל הקרבות שיש עכשיו בסמאק של משקל קל לאומת משקל כבד ..
לראות את הקרב המשולש על המועמד מספר 1 לתואר הרבה יותר יפה ומעניין מאשר לראות את קאלי הזה או מארק הרני או איזה ענק אחר .. הקרבות האלה איטים משעממים כבדים וזה משגע פשוט כמה אפשר לראות איך הם רצים מפינה לפינה ומוחצים אחד את השני ..
תבינו ריי לא צריך להיות אלוף אבל אם רוצים כבר לתת לו אליפות אז שילחם עם בנואה פינלי אנגל כאלו שהבדל הגובה לא יהיה עד כדי כך גדול שריי יוכל לעשות איתם קרבות טובים ובטח שהרבה יותר טובים מקרבות של מארק הנרי ..
וכמה שאליפות יורדת ברמה שאלוף העולם במשקל כבד לא מסוגל להילחם אפילו לא דקה עם החברה הענקים האלה יופי שהוא אלוף אנדרדוג אבל יש גבול ..
Dead Or Alive, לא מסכים איתך שריי לא טוב בזוגות שם מקומו ראיתי כמה קרבות שלו בזוג עם RVD ופשוט תענוג לראות אותם נלחמים ביחד שהוא היה הזוג של בטיסטה זה היה שהוא קיבל מכות ובטיסטה היה נכנס ומנצח
Indianapolis colts Champions!!!
תשמע אני התחלתי לראות איזה חודש בערך לפני ש RVD נפצע.. אז פחות או יותר ראיתי קרבות שלהם.. ובזמנו לא הבנתי כמעט כלום אז התלהבתי מהמון קרבות (נניח חשבתי שבטיסטה תותח חחחחח) ואני ממש לא זוכר שהתלהבתי מהקרבות שלהם..
בתאכלס קרבות של זוגות כל הקטע של ההחלפה החמה הורס נורא! פעם היה קרב שכל שנייה נתנו טאג ממש! זה היה כ"כ מהר והיה ממש תענוג לראות את זה כי זה היה כל הזמן התאבקות כל הזמן.. להבדיל מקרבות רגילים שהם נורא בקצב איטי >.>..
Bring the Violence-
חח בפעם הראשונה שאני ראיתי הייתה תוכנית שהתעללו בסינה ואני ריחמתי עליו חח היו זמנים כן ..
ואני גם לא ראיתי הרבה יותר הורדתי את הקרבות שלהם שהיו ..
ושוב היפה בזוגות שאני אוהב זה שילוב של שניהם אחד עוזר לשני זה כל הקטע .. והחלפה החמה עושה את זה דפוק ..
בעיקר מה שהיה בראו האחרון מייקלס נכנס לזירה ופתאום מעיף 4 חברה של המעודדים המפגרים כאילו הם קונסים הוא מרביץ להם כמה מפגר ..
עזוב.. אם תסתכל בלוקדאון האחרון היה קרב על ה X CUP.. וואו זה היה קרב פשוט מצוין
3 על 3 בתוך כלוב.. הם בקושי עשו טאגים... פשוט נכנסו כל הזמן.. וזה היה ממש טוב.. אפילו שהם בכלל לא השתמשו בכלוב (וזה איבד את המטרה של הכלוב) אבל עדיין היה ממש טוב.
Bring the Violence-
הקרב שח המדינות או איזה קרב ?? כי אני לא ממש רואה TNA בעיקר רק PPV ראיתי את האירוע הזה באמת היה אירוע מטורף אבל קצת מוגזם לראות שכל הקרבות היו כלוב נראה את וינס עושה כזה PPVנכתב במקור על ידי Dead Or Alive
הכלוב תאמת בקושי מצא לעצמו שימוש.. זה היה ממש בזבוז לדעתי. רק במספר מועט של קרבות זה היה
וכן זה היה בקרב של המדינות.. TEAM JAPAN VS. TEAM USA
היה ממש טוב =)
בכלל האירוע היה טוב.. אבל שוב..... אני מחכה ליום שיהיה HIAC של כל הקרבות באותו כלוב במכה
מואהאהאה
השמדה המונית
רק המחשבה על זה עושה לי טוף בלב =)
הדבר היחיד שהורס את זה.. זה שאי אפשר להפעיל כל כך הרבה מצלמות במכה
אבל עדיין האפשרויות שיש לדבר כזה.. אחח..
Bring the Violence-