איזו קונסלה מהדור הבא הייתם מעדיפים לקנות
Sony Playstation 3
Microsoft X-Box 360
Nitendo Wii
או שהייתם מעדיפים להישאר במחשב האישי?
תודה לכל מי שמשתתף.
Sony Playstation 3
Microsoft X-Box 360
Nitendo Wii
אני בכלל נשאר עם ה PC
איזו קונסלה מהדור הבא הייתם מעדיפים לקנות
Sony Playstation 3
Microsoft X-Box 360
Nitendo Wii
או שהייתם מעדיפים להישאר במחשב האישי?
תודה לכל מי שמשתתף.
נערך לאחרונה על ידי Jack; 14-05-2006 בשעה 00:23.
|
|
כרגע עדיף 360
שיצא ps3
אז הוא ישלוט
PC PWNZ..
נשאר עם המחשב.. קונסולות זה סתם.. כל כמה זמן צריך לקנות חדש.. ומחשב נשאר טוב להמון זמן ואפשר לשדרג אותו וכו'..
וקונסולה זה סיבוך כי תמיד צריך טלויזיה וזה.. זה מעצבן כל פעם לרדת לסלון ולהתחיל לחבר ואז אחרי שתמסיים להוציא.. קיצר סתם מחשב PWNZ
טלוויזיה בחדר תעזור :|נכתב במקור על ידי Born2Kill
לא בהכרחנכתב במקור על ידי Born2Kill
אפשר לחבר קונסלה גם למסך של מחשב
ככה זה ידוע לי לפחות ב PS2
וב X-BOX
הרבה אנשים עושים את זה.
ולגבי הסקר שעשיתי,אולי כשאני אגור לבד
כרגע אני דווקא חושב ללכת על ה Wii
כי לדעתי מקוריות עדיף על גרפאיקה,
אבל אני לא יכול להגיד מה אני אקנה כי זה לא בטוח,ולכן לא הצבעתי בסקר שעשיתי.
יש לי טלויזיה בחדר..נכתב במקור על ידי yans
ויש לי פלזמה למטה.. 42 אינץ' =]
אבל אין לי כח לשחק בטלויזיה בחדר זה מעצבן.. קיצר מחשב הכי טוב לדעתי..
(ד"א יש לי XBOX רגיל יענו הראשון לא 360.. אני בכלל כמעט לא משחק בו יותר =/ רק HALO טוב.. כל המשחקים האחרים לא משהו גם אין ל XBOX הרבה משחקים בכלל =/)
הפוך אחי..כשאתה קונה את המחשב הכי סוס והכי יקר כבר אחרי שנה וחצי הוא מתיישן ולא מעלה משחקים על מקסימום יותר... ועל מה אתה מדבר שקונסולה צריך לקנות חדש כל הזמן?? רק כל 4-6 שנים יוצאת קונסולה חדשה...נכתב במקור על ידי Born2Kill
אתה הבנת את זה ממש הפוך אחי.. מחשב משדרגים כל שני וחמישי וקונסולות יוצאות רק לעיתים רחוקות... ובנוסף, המשחקים שיוצאים למחשב - אתה צריך להתאים את המחשב שלך בשבילהם (לקנות כרטיס מסך\מעבד\זיכרון יותר טוב כדי שזה יעבוד חלק), אבל בקונסולות - המשחקים מתאימים את עצמם אוטומטית לקונסולות...
ובקשר לזה שאין משחקים... אחי לPS2 וXBOX (מאז שהם יצאו) היו הרבהההה יותר משחקים מאשר במחשב... חוץ מאסטרטגיה כמובן, אבל עדיין יצאו משחקים בלעדיים כמו טקן, האלו 2 ועוד משחקים שיצאו זמן מה לפני שהם יצאו למחשב... קונסולות זה ה-דבר למבחר משחקים ולגיימרים...
ואחי.. אם יש לך טלויזיה בחדר אז מה הבעיה? אתה שוכב בסבבה על המיטה עם שלט ומשחק
לדעתי לא אחי..נכתב במקור על ידי Frisky
דבר ראשון.. אני מעדיף את העכבר והמקלדת... הרבה יותר נוח.. ואל תשכח שמשחקים כמו ספלינטר סל נגיד... זה לא נוח לשחק עם שלט ..
וזה לא נכון שמחשב משדרגים "כל שני וחמישי" כמו שאתה אומר.. הנה יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בעירך.. והוא עדיין סבבה למשחקים.. הוא מצויין..
ואחי ב XBOX נגיד יש לי אותו 3 שנים כבר אבל אני כמעט ולא נוגע בו אין לו כמעט משחקים .. זה משעמם כבר כל משחק הוא לא ברמה כמו משחק ל PC.. והגראפיקה לא משהו ובכלל עם השלט אני לא כלכך אוהב לשחק ..
נגיד HALO זה היה באמת להיט עצום ותאמת בתכל'ס קניתי את ה XBOX רק בגללו..
ואל תשכח אחי שתמחשב זה לא רק משחקים.. זה גם אינטרנט, התכתבות עם אנשים וכו'..
וקונסולה זה רק משחקים.. וגם זה סיפור כל פעם שיוצא משחק להוריד כי לקנות זה יקר..
ואל תשכח שאין משחקי אסטרטגיה לקונסולות.. ואין משחקי MMORPG בקונסולות..
קיצר אמרתי את שלי אחי.. עכשיו תשכול את זה..:cool:
Sims 2נכתב במקור על ידי Born2Kill
יצא גם לקונסלות
ויוצא גם Lord of The Rings:Battle for Middle Earth 2
ל 360
והמפתחים אומרים שיהיה לו שליטה מיוחדת שתראה שלטענתם תביא למהפכה
בשליטה שאפשר לעשות למשחקי אסטרטגיה לקונסלות.
ממממ יש משהו בדבריך... אבל המחשב שלי לא כל כך סבבה חחח.. הוא בסדר אבל לדוגמא FEAR יראה הרבהההה יותר טוב על ה360 או על הPS3 מאשר במחשב שלי.....נכתב במקור על ידי Born2Kill
ואחי להוריד זה לא סיפור... אתה מוריד, צורב ומשחק.. אחרי שיש לך צ'יפ זה ממש שטויות... ואני בטוח שיצאו צ'יפים לכל שלושת הקונסולות האלה....
ואחי תאמין לי משחקי MMORPG בPS3 וב360 זה הדבר שהולך להכנס בכל הכוח בשנים הקרובות.. תזכור מה שאני אומר לך... כי עם הPS3 שיהיה בו אינטרנט בחינם (רק לחבר את זה לאינטנרט המהיר שלך) ועם ה360 שבטוח יוזיל את המחירים של הLIVE, מלא אנשים יתחילו לשחק ברשת והחברות יקפצו עליהם עם הMMORPG שלהם....
ועוד משהו אחי, המעבדים, הזיכרון והכרטיסי מסך שיש עכשיו בPS3 וב360 הם כל כך טובים שהמחשב של הגיימר הממוצע יגיע לרמה שלהם רק עוד שנתיים ויותר... ואל תשכח שהם הוסיפו הפעם את האופצייה של השידרוג ככה שיכול להיות שאחרי איזה שנתיים כשזה יתחיל טיפה להתיישן מייקרוסופט וסוני יוציאו שידרוגים אופציונליים...
אהה וד"א אחי, הPS3 מיועדת גם לסרטים, גם למוסיקה, גם למשחקים וגם אמרו שיהיה שם אינטרנט ואפשר יהיה להוריד משחקים ישירות להארד דרייב המובנה בקונסולה...
אתה יודע שזה לא אותו דבר..נכתב במקור על ידי Frisky
אז מה שאפשר לראות סרטים \ ולשמוע שירים ב XBOX 360 \ PS3 .. עדיין מאיפה תמוריד את השירים... מהמחשב.. מאיפה אתה מוריד את הסרטים... מהמחשב..
חח רואה הכל בסוף מסתכם מהמחשב..
וגם זה לא קל להשיג אתרים שיתנו להורדה משחקים ל XBOX 360 ול PS3.. בינתיים יש ממש קצת אתרים והמשחקים אמרו שהם לא עובדים... או שמאוד מסובך להפעיל..
ועל הקטע של השידרוג לא שמעתי..
ולגבי המשחקי MMORPG לקונסולות האלו... חחח אתה ממש אבל ממש טועה.. זה לא הגיוני .. משחק MMORPG לא יכול להיות משוחק ע"י שלט של כמה כפתורים.. זה פשוט בלתי אפשרי!
בחייייייים אי אפשר לשחק משחק MMORPG בלי עכבר ומקלדת.. זה לא אפשרי .. וגם אם כן.. לשחק משחק כזה כמו WORLD OF WARCRAFT עם שלט של XBOX 360 או PS3 זה פשוט מעפן לגמריי
מה אתם מדברים על PS3??
נינטנדו שולטים!
הייתי מת שיהיה לי תקונסולה החדשה שלהם, במיוחד עכשיו עם השלט שעוקב אחרי תנועת היד.
אני אומר לכם עכשיו נינטנדו יקרעו את כולם בגלל השליטה הייחודית שתהיה להם במשחקים.
למרות שסוני העתיקו מהם, עדיין זה פטנט שהם חשבו עליו ולכן הם גם ידעו להשתמש בו בצורה הטובה ביותר.
זהו
אני בעד WII!
ציפ לP3 זה הולך להיות בעיהנכתב במקור על ידי Frisky
אל תחשוב שהם ייצאו פרייארים כמו בPS2
דבר ראשון טכנולוגיה חדשה של דיסקים BLUE RAY משהו כזה כל דיסק 25 גיגה
הטכנולוגיה עדיין לא יצאה למחשב
ועד שיצא צורב ייקח המון זמן
קודם יצא BLU RAY ROM ורק אז יצא BURN זה יעלה הרבה ועוד לא הכנסו את המחיר של הציפ
והם אמרו שיהיו צריכים לעשות עידכונים בשביל לשחק במשחקים חדשים ככה שיהיה קשה מאוד לפרוץ
אולי שנתיים אחרי שזה יצא יוציאו ציפ
PS3
רק באסה שמעתי שיהיה אי אפשר לייצר לזה צ'יפ או משו