שמעו כול פעם שאני יוצא מהבית אני נועל ואז בדרך אני לא בטוח אם נהלתי מישהו ידע מה הוא נולך איתי? כיאלו אני לא זוכר אם נעלתי אבל יש דברים שקרו לפני 10 שנים ואני זוכר אז תעזרו לי
שמעו כול פעם שאני יוצא מהבית אני נועל ואז בדרך אני לא בטוח אם נהלתי מישהו ידע מה הוא נולך איתי? כיאלו אני לא זוכר אם נעלתי אבל יש דברים שקרו לפני 10 שנים ואני זוכר אז תעזרו לי
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
זה לא תסביך ולא כלום זה קורה להרבה..כולל אני..שיטה שזה לא יקרה: תעשה פעולה מסויימת או תסתכל על משהו מסויים באותו זמן ש/אתה נועל ואז כשתרצה להזכר אם נעלת אתה תגיד "כן נעלתי כשבדיוק ראיתי מטוס" או משו כזה..כל ההזכויות שמורות לי![]()
חחחחחחחחח זה שמעליי ^^ מטוס חחחחחחח [=
אממ
מה תסביך בזה?. זה ברור.. זה בכוונה כדי שתאחר לבצפר וכל מיני יציאות
חח סתם.. אל תדאג.. זה קורה לכולם![]()
you dont know how deep you can ride ,untilyou cant get outS U R F
אממ אתה שוכח דברים שקרו בטווח זיכרון קצר יענו?
זה שמעלייך הוא אורן :]נכתב במקור על ידי חנצ'וווק
וכן זה באמת שיטה טובה..לפחות לי זה עוזר..שאני רואה משהו או עושה משהו אחר זה מזכיר לי שבאותו זמן גם נעלתי..
חוסר בטחון עצמי =\
slickskter@gmail.com
מה הקשר?!:|נכתב במקור על ידי SlickK
זה קורה לכולם כי זה פעולות שהם מתוך הרגל אצלך
פעם בטעות חפפתי שלוש פעמים אבל זה היה עם הסבון גוף וזה שרף בעיניים
תמיד זה קורה לי =\
[18:15:21] <@orcho> orcho - עכשיו תעלה תמונה שלך
[18:15:27] <@FLASH> לא אחי אני מכוער
חחחחח תודה לזה שאמר לעשומ משהו תוך כדאי נראה לי זה יעזור ומה הקשר חוסר בטיחון עצמי...
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
בחור ,אל תילחץ מזה יותר מידי גם לי זה קורה בעיקר עם הגז,מה שאני נוהג לעשות זה לתת מכה קטנה לדלת לסמן לעצמי שנעלתי חח כמה שזה מוזר זה עובד וככה אני זוכר שעשיתי את אותה פעולה
יצחק חיים צמח הלוי ז"ל,
1992-2006, ת.נ.צ.ב.ה
אני בטוח שלכל אחד קורה =\
זה כן קשור לחוסר בטחון עצמי..
זה כמו שאתה סוגר את הדלת, ואני יגיד לך שלא סגרת את הדלת אז אתה תסתכל לאחור ותבדוק =\
חוסר בטחון עצמי .
אל תזיינו את השכל
slickskter@gmail.com
חחח זה קורה לכולם
אני כל הזמן ככה
ויש לי שיטה
שאתה נועל את הדלת תעש איזה משהו דפוק משהו שיעזור לך לזכור שנעלת את הדלת!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111