קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר]מה אתם מעדיפים PS3 או XBOX 360
    על ידי COD ISRAEL TIPS בפורום סקרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 25-03-2012, 20:48
  2. [שאלה] מי שקנה XBOX 360 או WII או PS3 איפה קניתם?
    על ידי abccba בפורום קונסולות משחקים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 18:25
  3. [חושב לקנות]PS3 OR X-BoX 360???
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-11-2005, 06:34
  4. [מידע] רשימת משחקי ה X-BOX 360 שיצאו השנה
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 20:57
  5. PS3 Vs. Xbox 360
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 01:02

צפיה בתוצאות הסקר: איזו קונסלה מהדור הבאה הייתם מעדיפים לקנות

מדרגים
30. אין באפשרותך להצביע בסקר
  • Sony Playstation 3

15 50.00%
  • Microsoft X-Box 360

4 13.33%
  • Nitendo Wii

1 3.33%
  • אני בכלל נשאר עם ה PC

10 33.33%
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

[סקר] PS3,X-BOX 360 או Wii?

משתמש משקיע האוואטר של Jack
    לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

Post [סקר] PS3,X-BOX 360 או Wii?

איזו קונסלה מהדור הבא הייתם מעדיפים לקנות

Sony Playstation 3

Microsoft X-Box 360

Nitendo Wii

או שהייתם מעדיפים להישאר במחשב האישי?

תודה לכל מי שמשתתף.
    נערך לאחרונה על ידי Jack; 14-05-2006 בשעה 00:23.

"-אתה מפלצת. -תודה.זאת אומרת שאני אקבל העלאה?
    -רק מדליה,אפילו לתקציב שלנו יש מגבלות." המשחק של אנדר

2. קישורים ממומנים

yans
    אורח

כרגע עדיף 360
    שיצא ps3
    אז הוא ישלוט

PC PWNZ..

נשאר עם המחשב.. קונסולות זה סתם.. כל כמה זמן צריך לקנות חדש.. ומחשב נשאר טוב להמון זמן ואפשר לשדרג אותו וכו'..

וקונסולה זה סיבוך כי תמיד צריך טלויזיה וזה.. זה מעצבן כל פעם לרדת לסלון ולהתחיל לחבר ואז אחרי שתמסיים להוציא.. קיצר סתם מחשב PWNZ

~ Life Is A Shitt y Game, But The Graphic Is Awesome ! ~

yans
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי Born2Kill
    PC PWNZ..

נשאר עם המחשב.. קונסולות זה סתם.. כל כמה זמן צריך לקנות חדש.. ומחשב נשאר טוב להמון זמן ואפשר לשדרג אותו וכו'..

וקונסולה זה סיבוך כי תמיד צריך טלויזיה וזה.. זה מעצבן כל פעם לרדת לסלון ולהתחיל לחבר ואז אחרי שתמסיים להוציא.. קיצר סתם מחשב PWNZ
    טלוויזיה בחדר תעזור :|

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

PC PWNZ..

לא בהכרח
    אפשר לחבר קונסלה גם למסך של מחשב
    ככה זה ידוע לי לפחות ב PS2
    וב X-BOX
    הרבה אנשים עושים את זה.
    ולגבי הסקר שעשיתי,אולי כשאני אגור לבד
    כרגע אני דווקא חושב ללכת על ה Wii
    כי לדעתי מקוריות עדיף על גרפאיקה,
    אבל אני לא יכול להגיד מה אני אקנה כי זה לא בטוח,ולכן לא הצבעתי בסקר שעשיתי.

ציטוט נכתב במקור על ידי yans
    טלוויזיה בחדר תעזור :|
    יש לי טלויזיה בחדר..

ויש לי פלזמה למטה.. 42 אינץ' =]

אבל אין לי כח לשחק בטלויזיה בחדר זה מעצבן.. קיצר מחשב הכי טוב לדעתי..

(ד"א יש לי XBOX רגיל יענו הראשון לא 360.. אני בכלל כמעט לא משחק בו יותר =/ רק HALO טוב.. כל המשחקים האחרים לא משהו גם אין ל XBOX הרבה משחקים בכלל =/)

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

PC PWNZ..

הפוך אחי..כשאתה קונה את המחשב הכי סוס והכי יקר כבר אחרי שנה וחצי הוא מתיישן ולא מעלה משחקים על מקסימום יותר... ועל מה אתה מדבר שקונסולה צריך לקנות חדש כל הזמן?? רק כל 4-6 שנים יוצאת קונסולה חדשה...

אתה הבנת את זה ממש הפוך אחי.. מחשב משדרגים כל שני וחמישי וקונסולות יוצאות רק לעיתים רחוקות... ובנוסף, המשחקים שיוצאים למחשב - אתה צריך להתאים את המחשב שלך בשבילהם (לקנות כרטיס מסך\מעבד\זיכרון יותר טוב כדי שזה יעבוד חלק), אבל בקונסולות - המשחקים מתאימים את עצמם אוטומטית לקונסולות...

ובקשר לזה שאין משחקים... אחי לPS2 וXBOX (מאז שהם יצאו) היו הרבהההה יותר משחקים מאשר במחשב... חוץ מאסטרטגיה כמובן, אבל עדיין יצאו משחקים בלעדיים כמו טקן, האלו 2 ועוד משחקים שיצאו זמן מה לפני שהם יצאו למחשב... קונסולות זה ה-דבר למבחר משחקים ולגיימרים...

ואחי.. אם יש לך טלויזיה בחדר אז מה הבעיה? אתה שוכב בסבבה על המיטה עם שלט ומשחק

ציטוט נכתב במקור על ידי Frisky
    הפוך אחי..כשאתה קונה את המחשב הכי סוס והכי יקר כבר אחרי שנה וחצי הוא מתיישן ולא מעלה משחקים על מקסימום יותר... ועל מה אתה מדבר שקונסולה צריך לקנות חדש כל הזמן?? רק כל 4-6 שנים יוצאת קונסולה חדשה...

אתה הבנת את זה ממש הפוך אחי.. מחשב משדרגים כל שני וחמישי וקונסולות יוצאות רק לעיתים רחוקות... ובנוסף, המשחקים שיוצאים למחשב - אתה צריך להתאים את המחשב שלך בשבילהם (לקנות כרטיס מסך\מעבד\זיכרון יותר טוב כדי שזה יעבוד חלק), אבל בקונסולות - המשחקים מתאימים את עצמם אוטומטית לקונסולות...

ובקשר לזה שאין משחקים... אחי לPS2 וXBOX (מאז שהם יצאו) היו הרבהההה יותר משחקים מאשר במחשב... חוץ מאסטרטגיה כמובן, אבל עדיין יצאו משחקים בלעדיים כמו טקן, האלו 2 ועוד משחקים שיצאו זמן מה לפני שהם יצאו למחשב... קונסולות זה ה-דבר למבחר משחקים ולגיימרים...

ואחי.. אם יש לך טלויזיה בחדר אז מה הבעיה? אתה שוכב בסבבה על המיטה עם שלט ומשחק
    לדעתי לא אחי..

דבר ראשון.. אני מעדיף את העכבר והמקלדת... הרבה יותר נוח.. ואל תשכח שמשחקים כמו ספלינטר סל נגיד... זה לא נוח לשחק עם שלט ..
    וזה לא נכון שמחשב משדרגים "כל שני וחמישי" כמו שאתה אומר.. הנה יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בעירך.. והוא עדיין סבבה למשחקים.. הוא מצויין..

ואחי ב XBOX נגיד יש לי אותו 3 שנים כבר אבל אני כמעט ולא נוגע בו אין לו כמעט משחקים .. זה משעמם כבר כל משחק הוא לא ברמה כמו משחק ל PC.. והגראפיקה לא משהו ובכלל עם השלט אני לא כלכך אוהב לשחק ..

נגיד HALO זה היה באמת להיט עצום ותאמת בתכל'ס קניתי את ה XBOX רק בגללו..

ואל תשכח אחי שתמחשב זה לא רק משחקים.. זה גם אינטרנט, התכתבות עם אנשים וכו'..

וקונסולה זה רק משחקים.. וגם זה סיפור כל פעם שיוצא משחק להוריד כי לקנות זה יקר..

ואל תשכח שאין משחקי אסטרטגיה לקונסולות.. ואין משחקי MMORPG בקונסולות..

קיצר אמרתי את שלי אחי.. עכשיו תשכול את זה..:cool:

לייקים
    1
    נקודות
    774
    משפט מחץ
    Let The Fun Begin

ואל תשכח שאין משחקי אסטרטגיה לקונסולות..

:cool:
    Sims 2
    יצא גם לקונסלות
    ויוצא גם Lord of The Rings:Battle for Middle Earth 2
    ל 360
    והמפתחים אומרים שיהיה לו שליטה מיוחדת שתראה שלטענתם תביא למהפכה
    בשליטה שאפשר לעשות למשחקי אסטרטגיה לקונסלות.

אני צף בין הנינטנדו לסוני הסיבה
    מיקרוסופט לא חשבו על הרעיון עם השלט זה מינוס בישבלהם
    אני חושב שסוני עדיף כי אחרי הכל המשחקים שם יותר טובים מנינטנדו

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

לדעתי לא אחי..

דבר ראשון.. אני מעדיף את העכבר והמקלדת... הרבה יותר נוח.. ואל תשכח שמשחקים כמו ספלינטר סל נגיד... זה לא נוח לשחק עם שלט ..
    וזה לא נכון שמחשב משדרגים "כל שני וחמישי" כמו שאתה אומר.. הנה יש לי את המחשב שלי כבר שנה וחצי בעירך.. והוא עדיין סבבה למשחקים.. הוא מצויין..

ואחי ב XBOX נגיד יש לי אותו 3 שנים כבר אבל אני כמעט ולא נוגע בו אין לו כמעט משחקים .. זה משעמם כבר כל משחק הוא לא ברמה כמו משחק ל PC.. והגראפיקה לא משהו ובכלל עם השלט אני לא כלכך אוהב לשחק ..

נגיד HALO זה היה באמת להיט עצום ותאמת בתכל'ס קניתי את ה XBOX רק בגללו..

ואל תשכח אחי שתמחשב זה לא רק משחקים.. זה גם אינטרנט, התכתבות עם אנשים וכו'..

וקונסולה זה רק משחקים.. וגם זה סיפור כל פעם שיוצא משחק להוריד כי לקנות זה יקר..

ואל תשכח שאין משחקי אסטרטגיה לקונסולות.. ואין משחקי MMORPG בקונסולות..

קיצר אמרתי את שלי אחי.. עכשיו תשכול את זה..:cool:
    ממממ יש משהו בדבריך... אבל המחשב שלי לא כל כך סבבה חחח.. הוא בסדר אבל לדוגמא FEAR יראה הרבהההה יותר טוב על ה360 או על הPS3 מאשר במחשב שלי.....

ואחי להוריד זה לא סיפור... אתה מוריד, צורב ומשחק.. אחרי שיש לך צ'יפ זה ממש שטויות... ואני בטוח שיצאו צ'יפים לכל שלושת הקונסולות האלה....

ואחי תאמין לי משחקי MMORPG בPS3 וב360 זה הדבר שהולך להכנס בכל הכוח בשנים הקרובות.. תזכור מה שאני אומר לך... כי עם הPS3 שיהיה בו אינטרנט בחינם (רק לחבר את זה לאינטנרט המהיר שלך) ועם ה360 שבטוח יוזיל את המחירים של הLIVE, מלא אנשים יתחילו לשחק ברשת והחברות יקפצו עליהם עם הMMORPG שלהם....

ועוד משהו אחי, המעבדים, הזיכרון והכרטיסי מסך שיש עכשיו בPS3 וב360 הם כל כך טובים שהמחשב של הגיימר הממוצע יגיע לרמה שלהם רק עוד שנתיים ויותר... ואל תשכח שהם הוסיפו הפעם את האופצייה של השידרוג ככה שיכול להיות שאחרי איזה שנתיים כשזה יתחיל טיפה להתיישן מייקרוסופט וסוני יוציאו שידרוגים אופציונליים...

אהה וד"א אחי, הPS3 מיועדת גם לסרטים, גם למוסיקה, גם למשחקים וגם אמרו שיהיה שם אינטרנט ואפשר יהיה להוריד משחקים ישירות להארד דרייב המובנה בקונסולה...

ממממ יש משהו בדבריך... אבל המחשב שלי לא כל כך סבבה חחח.. הוא בסדר אבל לדוגמא FEAR יראה הרבהההה יותר טוב על ה360 או על הPS3 מאשר במחשב שלי.....

ואחי להוריד זה לא סיפור... אתה מוריד, צורב ומשחק.. אחרי שיש לך צ'יפ זה ממש שטויות... ואני בטוח שיצאו צ'יפים לכל שלושת הקונסולות האלה....

ואחי תאמין לי משחקי MMORPG בPS3 וב360 זה הדבר שהולך להכנס בכל הכוח בשנים הקרובות.. תזכור מה שאני אומר לך... כי עם הPS3 שיהיה בו אינטרנט בחינם (רק לחבר את זה לאינטנרט המהיר שלך) ועם ה360 שבטוח יוזיל את המחירים של הLIVE, מלא אנשים יתחילו לשחק ברשת והחברות יקפצו עליהם עם הMMORPG שלהם....

ועוד משהו אחי, המעבדים, הזיכרון והכרטיסי מסך שיש עכשיו בPS3 וב360 הם כל כך טובים שהמחשב של הגיימר הממוצע יגיע לרמה שלהם רק עוד שנתיים ויותר... ואל תשכח שהם הוסיפו הפעם את האופצייה של השידרוג ככה שיכול להיות שאחרי איזה שנתיים כשזה יתחיל טיפה להתיישן מייקרוסופט וסוני יוציאו שידרוגים אופציונליים...

אהה וד"א אחי, הPS3 מיועדת גם לסרטים, גם למוסיקה, גם למשחקים וגם אמרו שיהיה שם אינטרנט ואפשר יהיה להוריד משחקים ישירות להארד דרייב המובנה בקונסולה...
    אתה יודע שזה לא אותו דבר..

אז מה שאפשר לראות סרטים \ ולשמוע שירים ב XBOX 360 \ PS3 .. עדיין מאיפה תמוריד את השירים... מהמחשב.. מאיפה אתה מוריד את הסרטים... מהמחשב..

חח רואה הכל בסוף מסתכם מהמחשב..

וגם זה לא קל להשיג אתרים שיתנו להורדה משחקים ל XBOX 360 ול PS3.. בינתיים יש ממש קצת אתרים והמשחקים אמרו שהם לא עובדים... או שמאוד מסובך להפעיל..

ועל הקטע של השידרוג לא שמעתי..

ולגבי המשחקי MMORPG לקונסולות האלו... חחח אתה ממש אבל ממש טועה.. זה לא הגיוני .. משחק MMORPG לא יכול להיות משוחק ע"י שלט של כמה כפתורים.. זה פשוט בלתי אפשרי!

בחייייייים אי אפשר לשחק משחק MMORPG בלי עכבר ומקלדת.. זה לא אפשרי .. וגם אם כן.. לשחק משחק כזה כמו WORLD OF WARCRAFT עם שלט של XBOX 360 או PS3 זה פשוט מעפן לגמריי

משתמש אטרף האוואטר של CoreOxide
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    0
    נקודות
    206
    משפט מחץ
    Life is a biatch, but its my biatch

מה אתם מדברים על PS3??
    נינטנדו שולטים!
    הייתי מת שיהיה לי תקונסולה החדשה שלהם, במיוחד עכשיו עם השלט שעוקב אחרי תנועת היד.
    אני אומר לכם עכשיו נינטנדו יקרעו את כולם בגלל השליטה הייחודית שתהיה להם במשחקים.
    למרות שסוני העתיקו מהם, עדיין זה פטנט שהם חשבו עליו ולכן הם גם ידעו להשתמש בו בצורה הטובה ביותר.
    זהו
    אני בעד WII!

משתמש משקיע
    לייקים
    13
    נקודות
    779
    משפט מחץ
    אין קונים חתול בשק

ציפ לP3 זה הולך להיות בעיה
    אל תחשוב שהם ייצאו פרייארים כמו בPS2
    דבר ראשון טכנולוגיה חדשה של דיסקים BLUE RAY משהו כזה כל דיסק 25 גיגה
    הטכנולוגיה עדיין לא יצאה למחשב
    ועד שיצא צורב ייקח המון זמן
    קודם יצא BLU RAY ROM ורק אז יצא BURN זה יעלה הרבה ועוד לא הכנסו את המחיר של הציפ
    והם אמרו שיהיו צריכים לעשות עידכונים בשביל לשחק במשחקים חדשים ככה שיהיה קשה מאוד לפרוץ
    אולי שנתיים אחרי שזה יצא יוציאו ציפ

משתמש משקיע
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I always tell the truth. Even when I lie.

PS3
    רק באסה שמעתי שיהיה אי אפשר לייצר לזה צ'יפ או משו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,738 | הודעות: 8,150,320 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect