טוב קודם כל בוא נתחיל עם ראו, אליפות הWWE...
כמו שכולכם יודעים מחזיק התואר הוא ג'ון סינה מעל שנה, לפחות כך אני מחשיב את זה למרות
שהפסיד בNY אחרי חודשיים הוא החזיר את זה, לא כל כך משנה...
לפני כמה רגעים קראתי כי באופן רשמי בונג'נס יהיה קרב בין ג'ון סינה לבין אדג' במין אייבנט,
וכמובן שDX חוזרים... כך היה מוכרז לפחות, בוא נקווה שזה יקרה...
לגבי אם יהיה אלוף חדש, או שסינה ישאר אלוף אי אפשר כרגע לדעת...
שימו לב!
ראיתי בפאוור 25 באתר הרשמי של הWWE בערך כי מרויאל ראמבל ג'ון סינה נשאר מקום 1...!!!
למרות כל הדיבורים על הרייטינג הגרוע, ראו עדיין מביאה את מה שצריך,וזה רייטינג וכסף...!!
בבאקלאש הם הגיעו לרייטינג אדיר יחסית לעומת שאר האירועים כמו רסלמניה 22
של 6+ כמעט 7 רייטינג, מה שאומר נכנס המון כסף בערך לפי המקורות 500,000$.....!!!
כל זה מביא אותי לדבר אחד שג'ון סינה למרות כל מה שמדברים עליו אנשים עדיין מעריצים אותו, הוא מביא
עדיין את הרייטינג הגדול ואת הכסף כמובן... כלומר זו אשמת הצופים... נכון אנחנו ההישראלים רובה
של האוכלוסיה לא סובלת את סינה, ומתים כבר שיהיה אלוף חדש, אך באמריקה זה לא קורה, ובעצם זו
הסיבה סינה גם לא מתחלף... עובדה שמאז הרויאל ראמבל ג'ון סינה חברים נשאר בפוואר 25 מקום 1
לא התחלף במקומו אף אחד... אולי פעם אחת, פעמיים לא יותר, למרות שאני לא ראיתי כך...
בקיצור כרגע אדג' שכמו שאמרתי למעלה ^ רוב הסיכויים הגדולים יהיה מול סינה במין אייבנט נמצא
במקום ה3 בפוואר 25, וגם מביא הרבה רייטינג עם מה שקרה עם מיק פולי... אגב מי שלא יודע אדג'
בדרך לחזרה כפייס טרן... זה יביא המון רייטינג, אבל לפי השמועות הרבות אומרים שהוא לא יהיה אלוף
בגלל שהוא יעבור לסמאקדאון בגלל הסיבה הפשוטה שככל הנראה המתאבק החדש שהWWE החתימו
סאבו שנמצא כרגע ברוסטאר ECW, יעבור לסמאקדאון, והם רוצים שאדג' יהיה שמה יחד איתו, אבל
כמובן שהכול בגדר השמועות... לסיכום אפשר לומר שאנחנו ההישראלים מאוד מאוכזבים, אך הWWE
לא, ובמיוחד וינס מקמהן לא שממשיך להרוויח את הכסף הגדול למרות כל הרעות שאנחנו מדברים...
טוב סיימתי עם ראו, ואני מתחיל עם סמאקדאון הלא מנוצל וכמובן אליפות העולם במשקל כבד...
טוב להפתעתנו קורט אנגל זכה לפני מספר חודשים באליפות העולם במשקל כבד... אפשר להגיד
שקורט אנגל לא ניצל את מה שהוא היה צריך להביא ולא סיפק את הסחורה... הוא היה משעמם וחסר
תועלת.. נכון זה הפיודים האיומים שכתבו לו, אבל אין מה לעשות הוא לא סיפק את הסחורה...
כמובן כולכם יודעים מה קורה למי שלא מביא רייטינג וכסף כמו שצריך... מתחלף אלוף, וכן זה קרה..
ברסלמניה 22 ריי מסטיריו זכה באליפות העולם במשקל כבד... לפי דעתי כמו שכולם חושבים גם לרוב
הוא זכה בזכות האחד והיחיד אדי גררו ז"ל... כמובן שכולם יודעים שאדי היה צריך לזכות באליפות, אבל
בגלל המקרה המצער זה נמנע, ודודו היורש זכה... וינס וכותבי הWWE חשבו שהקופיף הקטן יביא את
הרייטינג ואת הכסף את הדרוש, אך כפי שכולם ציפו, טוב לפחות אני, הוא ממש לא סיפק את הסחורה..
קורט אנגל היה לפחות במשך חודש, חודשיים, במקום ה1 בפוואר ה25... ריי מסטיריו עד היום היה פעם
אחת לשבוע בערך אם אני לא טועה וכמובן שסינה תפס את מקומו... סמאקדאון התדרדרה אט אט בגלל
ריי וכיום היא בתחתית הכי גדולה שלה לפי דעתי... ריי לא מביא כסף, לא רייטינג ושום תועלת.. הוא נמצא
כרגע בפוואר 25 במקום ה4 וזו בושה גדולה לאליפות העולם במשקל כבד ובעצם בקרקעית...
נכון אולי זו לא אשמתו של ריי שיש כאלה כותבים מפגרים לסמאקדאון... לא מנצלים את האיכויות הגדולות
ומסתכלים רק על הירודים ביותר... אי אפשר להבין איך זה שחוברה של לא יוצלחים לא נותנים פושים למתאבקים
הגדולים של סמאקדאון כמו כריס בנואה הגדול מכולם לדעתי... רנדי אורטון... פינאלי...קורט אנגל שסתם הפסיד
את החגורה... ועוד המון שבטוח כולכם מכירים בע"פ... זו בושה וחסר תקדים לסמאקדאון ואפשר לראות את זה
בעצם בסמאקדאון האחרון... ביום שישי שעבר ריי מסטיריו היה מול דה גרייט קאלי, וכמובן כשיש אלוף עולם
צריך לבוא רייטינג... זה לא בא ורק הלך... הוא קיבל 1.4 רייטינג ופשוט בושה גדולה...
ביום ראשון הקרוב יש את הPPV "יום הדין" שבכלל זה הולך להיות בין העלובים שיש... אפילו כריס בנואה לא
משתתף... לא פלא שמתאבקים כמו מאט הרדי ומארק הנרי, ואפילו הקברן מתחננים מדי יום אל הWWE שיעבירו
אותם לראו שמה יש יותר פעילות ויותר ניצול של מתאבקים... לפי דעתי רוסטאר סמאקדאון הוא הרבה יותר טוב
משל ראו, אבל דנו בזה כל כך הרבה שכולם הגיעו למסקנה שסמאקדאון היא פשוט תוכנית סוג ב'...
לסיום אני מאוד מקווה שהכותבים של הWWE יתייחסו ברצינות לעסק הגדול שנקרא WWE, ולא יכפישו את שמו..
יתנו קצת כבוד לעולם האבקות, ולא רק ביזיון... אני מודיע רשמית שאם וכאשר ביל גולדברג יחזור לTNA אני יעבור
לשמה ולא לWWE בגלל שאין מה לחפש פה יותר... אבל הכול צפוי אנשים... שמועות רבות אומרות שדה רוק
וכריס ג'ריקו מתכוננים לחזור... סמואה ג'ו עומד לחתום.. כמובן שג'ף הרדי מצטרף אליו.. סאבו כבר חתם...
אפשר לקוות לטוב...
זו השקעה גדולה שעבדתי עליה המון... אני מודיע לכם שפה זו רק דעתי בלבד וכל אחד יכול להגיב פה
מה שבא לו, אך כמובן בגדר הטעם הטוב... לכל אחד יש את הדעות שלו, ואת האיכויות שלו..
אז אנשים תודה רבה למי שיקרא את הדיון, אז יאללה תתחילו להגיב ולהשפיע....!!
יום טוב לכולם, מאת תומר שנודע בכינוי Injection

ציטוט ההודעה