קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] אחרי 3 חודשים: גולסה חוזר לסגל מכבי חיפה בדרבי
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-04-2010, 21:45
  2. יניב קטן חוזר למכבי חיפה...
    על ידי Desire בפורום כדורגל
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-05-2006, 00:37
  3. כנסו קבלו משו קטן שעשיתי
    על ידי Dr.Manush בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 23:40
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 22:01
  5. סימלון קטן שעשיתי לעצמי
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 12:01
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

קטן חוזר ארצה, ובית"ר במירוץ עם מכבי חיפה...

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ברירת מחדל קטן חוזר ארצה, ובית"ר במירוץ עם מכבי חיפה...

אממ זה דיון ולא שום כתבה...
    קטן חוזר לחיפה כי הוא אמר שבווסטהאם אין לו מקום...
    בית"ר פנתה לווסטהאם והציעה עליו 600,000$.....
    גאידמק אישר בספורט 5+ שהם במו"מ עם ווסטהאם על קטן...
    הלב שלו, והמצפון שלו אומרים אך ורק מכבי חיפה....
    אבל הכסף מדבר בעד עצמו, אי אפשר לדעת...
    אני אומר שהוא ישאר במכבי חיפה...

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

הלוואי שילך לביתר...
    לביתר אין מאמן וסתם כל שחקן תותח בשוק הם מציעים עליו, זה אומר שאין אירגון ולא בונים קבוצה כמו שצריך ואני מקווה שהם ידפקו מזה ולא חיפה ולא ביתר יהיו אלופים עונה הבאה

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

תקשיב ילד קטן..
    תפסיק להגיב שטויות... מה קשור בגלל שלבית"ר אין מאמן אסור להחתים שחקנים...
    מה יש לך?.. תחשוב קצת לפני שאתה מגיב... זה שחקנים הכי טובים בארץ, איזה מאמן
    לא ירצה אותם??... אם חיפה שלקחה אליפות רוצה אותם, למה בית"ר לא תרצה...?
    מעניין ברקוביץ', רוסו, ונמני כן רצית למכבי ת"א אני בטוח, אבל שחקנים צעירים שפי 10 עליהם
    אתה לא מכבד... מצבך חמור אחי.... הדעות שלך קיצוניות ולא מתאימות לטעמי, למרות שזה דעות שלך...
    יענו מה אתה חושב שמכבי ת"א כן יקחו אליפות? מה אתה באמת חושב שזה יקרה?.. אז אם כן שכח מזה...
    תראה את האיכויות של השחקנים של בית"ר ומכבי חיפה, ואז תשווה למכבי ת"א... תקווה שבשנה הבאה
    מכבי ת"א לא תהיה במאבק ירידה בליגה, כי כשאין כסף, אין כלום... רק אתמול הודיעו שלוני לא מסר 200,000$
    לנמני.... גועל נפש... חרא של ניהול... אז תעשה טובה תפסיק להשוות בין בי"תר ירושלים ומכבי חיפה לבין מכבי
    ת"א העלובה והפטתית, ודבר אחרון הקבוצה המקבילה מת"א, כן הפועל ת"א גם חזק בתמונה, אבל מכבי שכח...

Ran
    אורח

אני חושב שבית"ר של שנה הבאה תיהיה מכבי ת"א של השנה.
    בכל מקרה אני מקווה שהוא יעשה את הדבר הנכון והמכובד ויגיע לחיפה...

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

כה רן צודק אני מאמין שהלב שלו יגיד לו מה לעשות והוא יבוא הבייתה

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    נותנים לך תיקח לוקחים לך תינגח!

עם יניב קטן יגיע לארץ הוא ישחק רק בביתר
    שחר לא מגיע לחצי מההצעה ל ארקדי
    קטן לא יותתר על 300 אלף דולך וילך לקריה
    "חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי injection
    תקשיב ילד קטן..
    תפסיק להגיב שטויות... מה קשור בגלל שלבית"ר אין מאמן אסור להחתים שחקנים...
    מה יש לך?.. תחשוב קצת לפני שאתה מגיב... זה שחקנים הכי טובים בארץ, איזה מאמן
    לא ירצה אותם??... אם חיפה שלקחה אליפות רוצה אותם, למה בית"ר לא תרצה...?
    מעניין ברקוביץ', רוסו, ונמני כן רצית למכבי ת"א אני בטוח, אבל שחקנים צעירים שפי 10 עליהם
    אתה לא מכבד... מצבך חמור אחי.... הדעות שלך קיצוניות ולא מתאימות לטעמי, למרות שזה דעות שלך...
    יענו מה אתה חושב שמכבי ת"א כן יקחו אליפות? מה אתה באמת חושב שזה יקרה?.. אז אם כן שכח מזה...
    תראה את האיכויות של השחקנים של בית"ר ומכבי חיפה, ואז תשווה למכבי ת"א... תקווה שבשנה הבאה
    מכבי ת"א לא תהיה במאבק ירידה בליגה, כי כשאין כסף, אין כלום... רק אתמול הודיעו שלוני לא מסר 200,000$
    לנמני.... גועל נפש... חרא של ניהול... אז תעשה טובה תפסיק להשוות בין בי"תר ירושלים ומכבי חיפה לבין מכבי
    ת"א העלובה והפטתית, ודבר אחרון הקבוצה המקבילה מת"א, כן הפועל ת"א גם חזק בתמונה, אבל מכבי שכח...
    אתה בן 30 שאתה קורא לי "ילד קטן"?
    חוץ מזה שאמרתה שאני קיצוני בדעותי כל מה שאתה מדבר זה שטויות
    אני מכבד אותך כי אתה המנהל פה אבל תקשיב חמוד
    מה אתה חושב שמכבי ת"א כן יקחו אליפות? מה אתה באמת חושב שזה יקרה?
    איך לעזאזל אתה הבנתה שאני אומר שמכבי ת"א תיהיה אלופה?
    אז תעשה טובה תפסיק להשוות בין בי"תר ירושלים ומכבי חיפה לבין מכבי
    ת"א העלובה והפטתית
    ומאיפה אתה מבין שאני משווא בינהם??
    --------
    ראיתה כמה שטויות אתה מוסיף לדברים שאני אומר בשביל להוציא אותי "ילד קטן"
    אז רק שתיהיה בענינים לדעתי צריכים לזרוק לים אתה כל השחקנים ולהביא חדשים, ותאמין לי שאני שונא יותר ממך את ההתנהלות של לוני ודריקס.

מה שאני אומר זה שלפני שמביאים שחקנים חייב להביא קודם מאמן. (ואל תקפוץ עכשיו לנושאים אחרים)
    ונראה לי ששחכתה מהו התפקיד של מאמן... אז כדי להזכיר לך מאמן חוץ מלעמוד על הקווים ולצעוק על השחקנים יש לו עוד תפקידים ואחד מהם זה להתאים שחקנים לקבוצה. ועד שאין מאמן זה טיפשות להביא שחקנים, למה גאידמק יודע באיזה מערך המאמן יבחר?, אולי הוא בכלל רוצה זר ברמה של לרואה בתפקיד הזה?, אולי הוא לא מתאים לסגנון משחק שהמאמן רוצה? ואולי סתם הוא חושב שחיזוק במקום אחר יועיל יותר לקבוצה, אני יכול למצוא לך עוד מיליון מצבים למה לא, בקיצור הוא עושה הכול הפוך ורק אלוהים יודע אם הוא יצליח בזה או יכשל

Ran
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי mor sms
    עם יניב קטן יגיע לארץ הוא ישחק רק בביתר
    שחר לא מגיע לחצי מההצעה ל ארקדי
    קטן לא יותתר על 300 אלף דולך וילך לקריה
    אם*
    הצעה*
    יוותר*

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי itay
    אתה בן 30 שאתה קורא לי "ילד קטן"?
    חוץ מזה שאמרתה שאני קיצוני בדעותי כל מה שאתה מדבר זה שטויות
    אני מכבד אותך כי אתה המנהל פה אבל תקשיב חמוד

איך לעזאזל אתה הבנתה שאני אומר שמכבי ת"א תיהיה אלופה?

ומאיפה אתה מבין שאני משווא בינהם??
    --------
    ראיתה כמה שטויות אתה מוסיף לדברים שאני אומר בשביל להוציא אותי "ילד קטן"
    אז רק שתיהיה בענינים לדעתי צריכים לזרוק לים אתה כל השחקנים ולהביא חדשים, ותאמין לי שאני שונא יותר ממך את ההתנהלות של לוני ודריקס.

מה שאני אומר זה שלפני שמביאים שחקנים חייב להביא קודם מאמן. (ואל תקפוץ עכשיו לנושאים אחרים)
    ונראה לי ששחכתה מהו התפקיד של מאמן... אז כדי להזכיר לך מאמן חוץ מלעמוד על הקווים ולצעוק על השחקנים יש לו עוד תפקידים ואחד מהם זה להתאים שחקנים לקבוצה. ועד שאין מאמן זה טיפשות להביא שחקנים, למה גאידמק יודע באיזה מערך המאמן יבחר?, אולי הוא בכלל רוצה זר ברמה של לרואה בתפקיד הזה?, אולי הוא לא מתאים לסגנון משחק שהמאמן רוצה? ואולי סתם הוא חושב שחיזוק במקום אחר יועיל יותר לקבוצה, אני יכול למצוא לך עוד מיליון מצבים למה לא, בקיצור הוא עושה הכול הפוך ורק אלוהים יודע אם הוא יצליח בזה או יכשל
    למה שמאמן לא ירצה את השחקנים הכי טובים בארץ?
    ואת לרואה שנחשב לזר הטוב כמעט ביותר שהביאו לארץ?
    מה אתה עושה צחוק?..
    גרנט ככל הנראה יחתום ויש בינו לבין גרשון מחלוקות עם כל מה קרה בנבחרת, גרנט יכול לדבר עם גאידמק?
    הוא ישחק, וראית את מי שארקדי מוצא חן בעיניו והוא לא משחק, הוא מעיף אותו בטיל... הנה פרננדז כולם אמרו
    ישאר, הוא שם את אסולין ואת אפק בספסל כל הזמן ולא שיחקו, גאידמק אמר לו שלום שלום לך...
    תבין כשאתה בעלים אתה מחליט הכול, גם שחקנים כשאין מאמן, ואם זה לא מוצא חן בעיני המאמן אז פשוט הוא ילך הביתה... זה השחקנים הכי טובים בארץ, מי לא ירצה אותם... רק טיפש.. הנה קטן אם יחזור לארץ כנראה, אבל זה
    ממש לבטוח יבוא לבית"ר... נו מה לא ירצו אותו?.. תחשוב קצת... כל מאמן רוצה את השחקנים הטובים ביותר..
    הוא לא יביא סוג ב'.... אלא רק סוג א' הטוב ביותר...

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הפועל ב"ש אימפריה

אתה מדבר שטיות אחי...
    זה לא הולך ככה....
    הבעלים מביא מאמן כדי שינהל את העניינים על המגרש.. את העניינים הניהוליים יושב הראש מנהל.. אך על המגרש המאמן הוא זה שדואג שהכל ילך כשורה.
    זה שיניב קטן אחד החלוצים הטובים בארץ לא אומר שהמאמן רוצה אותו על 100%. יש עוד הרבה אפשרויות שהמאמן יכול ליראות לנכון שצריך לעשות לפני שהוא ממהר להביא את קטן....
    אבל בכל זאת אני לא חושב שיש תחילף יותר טוב לאגאנסו מאשר יניב קטן.. והרבה מאמנם היו מקבלים את קטן בברכה.
    ובקשר לזה שמכבי לא יכולים להתחרות על האליפות זה ממש לא סגור.. שנה הבאה תיהיה מהפכה בליגה הישראלית...
    יש לך את ביתר ירושלים שהיא תיהיה קבוצה טובה.. ומה שקרה שנה שעברה לתל אביב לא יקרה לביתר מילה שלי.. יש את חיפה יש את הפועל תל אביב יש את מכבי תל אביב ואי אפשר לשכוח את מכבי נתניה שהולכת ליהיות קבוצה חזקה מאוד שנה הבאה.. ואולי אפילו תיהיה בין ה-3 הראשונות.. וזה לא אשליה.. אם עוקבים אחרי המהלכים שהם עושים.. מבינים שהם בונים קבוצה לאט לאט ובתכנון וארגון מצוין.
    לפי דעתי גם כפר סבא לא תיהיה פריארית שנה הבאה.. הם לא ירצו להתחרות שוב על הירידה..
    נערך לאחרונה על ידי GBD; 17-05-2006 בשעה 14:35.

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי injection
    למה שמאמן לא ירצה את השחקנים הכי טובים בארץ?
    ואת לרואה שנחשב לזר הטוב כמעט ביותר שהביאו לארץ?
    מה אתה עושה צחוק?..
    גרנט ככל הנראה יחתום ויש בינו לבין גרשון מחלוקות עם כל מה קרה בנבחרת, גרנט יכול לדבר עם גאידמק?
    הוא ישחק, וראית את מי שארקדי מוצא חן בעיניו והוא לא משחק, הוא מעיף אותו בטיל... הנה פרננדז כולם אמרו
    ישאר, הוא שם את אסולין ואת אפק בספסל כל הזמן ולא שיחקו, גאידמק אמר לו שלום שלום לך...
    תבין כשאתה בעלים אתה מחליט הכול, גם שחקנים כשאין מאמן, ואם זה לא מוצא חן בעיני המאמן אז פשוט הוא ילך הביתה... זה השחקנים הכי טובים בארץ, מי לא ירצה אותם... רק טיפש.. הנה קטן אם יחזור לארץ כנראה, אבל זה
    ממש לבטוח יבוא לבית"ר... נו מה לא ירצו אותו?.. תחשוב קצת... כל מאמן רוצה את השחקנים הטובים ביותר..
    הוא לא יביא סוג ב'.... אלא רק סוג א' הטוב ביותר...
    אחי אמרתה יפה:
    את מי שארקדי מוצא חן בעיניו והוא לא משחק, הוא מעיף אותו בטיל...
    אולי בגלל זה ביתר לא תיקח תאילפות, בגלל שאין מקצוענות.
    אני אומר תאמת אני לא מבין גדול בכדורגל אבל צריך להיות עיוור בשביל לא לשים לב לחובבנות:
    1. מה אתה חושב משחק כדורגל מקצועני זה כמו המשחק בשכונה, אני אוהב אותו הוא חבר טוב שלי יש לו בולבול גדול אז הוא ישחק? - זה בדיוק מה שאתה אמרתה שגאידמק עשה

2. וזה שגאידמק נכנס לתפקיד של מאמן עוד צעד חובבני ביותר

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    שתוק יא מניאק!

ציטוט נכתב במקור על ידי GBD
    אתה מדבר שטיות אחי...
    זה לא הולך ככה....
    הבעלים מביא מאמן כדי שינהל את העניינים על המגרש.. את העניינים הניהוליים יושב הראש מנהל.. אך על המגרש המאמן הוא זה שדואג שהכל ילך כשורה.
    זה שיניב קטן אחד החלוצים הטובים בארץ לא אומר שהמאמן רוצה אותו על 100%. יש עוד הרבה אפשרויות שהמאמן יכול ליראות לנכון שצריך לעשות לפני שהוא ממהר להביא את קטן....
    אבל בכל זאת אני לא חושב שיש תחילף יותר טוב לאגאנסו מאשר יניב קטן.. והרבה מאמנם היו מקבלים את קטן בברכה.
    ובקשר לזה שמכבי לא יכולים להתחרות על האליפות זה ממש לא סגור.. שנה הבאה תיהיה מהפכה בליגה הישראלית...
    יש לך את ביתר ירושלים שהיא תיהיה קבוצה טובה.. ומה שקרה שנה שעברה לתל אביב לא יקרה לביתר מילה שלי.. יש את חיפה יש את הפועל תל אביב יש את מכבי תל אביב ואי אפשר לשכוח את מכבי נתניה שהולכת ליהיות קבוצה חזקה מאוד שנה הבאה.. ואולי אפילו תיהיה בין ה-3 הראשונות.. וזה לא אשליה.. אם עוקבים אחרי המהלכים שהם עושים.. מבינים שהם בונים קבוצה לאט לאט ובתכנון וארגון מצוין.
    לפי דעתי גם כפר סבא לא תיהיה פריארית שנה הבאה.. הם לא ירצו להתחרות שוב על הירידה..
    כל עוד שלוני לא עוזב את מכבי אתה יכול להוריד את מכבי מרשימת התמודדות על האליפות...
    ואם יכנס שותף אז יש מצב למקום2-4 ככה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    עדיאל
    לייקים
    0
    נקודות
    35

לדעתי קטן בסוף יסכם במכבי חיפה.
    אפילו שגאידמק מציע הרבה לדעתי הוא יבחר בסופו של דבר בחיפה.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי itay
    אחי אמרתה יפה:

אולי בגלל זה ביתר לא תיקח תאילפות, בגלל שאין מקצוענות.
    אני אומר תאמת אני לא מבין גדול בכדורגל אבל צריך להיות עיוור בשביל לא לשים לב לחובבנות:
    1. מה אתה חושב משחק כדורגל מקצועני זה כמו המשחק בשכונה, אני אוהב אותו הוא חבר טוב שלי יש לו בולבול גדול אז הוא ישחק? - זה בדיוק מה שאתה אמרתה שגאידמק עשה

2. וזה שגאידמק נכנס לתפקיד של מאמן עוד צעד חובבני ביותר
    לא מסתכלים בצלחות של אחרים... אל דבר על בית"ר כל עוד אתה אוהד מכבי... אם היית אוהד של מועדון מאורגן משהו כמו מכבי חיפה או הפועל ת"א אז סבבה שתדבר אבל מכבי ת"א? קודם כל פתרו את הבעיות שלכם ותעזבו כבר תשכונה שאופפת אתכם ואז תוכל לדבר על מועדונים אחרים... עד שזה לא יקרה שתוק פשוט שתוק!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

דוגרי איתי שתוק כבר...
    אתה מדבר כל כך הרבה שטויות...!!!
    מה קשור שגאידמק הוא מאמן? מה יש לך...
    וחוץ מזה אתה אוהד מכבי אני לא מבין בכלל על מה אתה מתווכח בכלל, תדאג לקבוצה שלך
    לא לקבוצה בית"ר... כי בית"ר לא תהיה כישלון כמו מכבי, והיא תרוץ חזק מאוד לאליפות...
    ואם אתה אומר שגאידמק הוא חובבני אז תסתמו את הפה... גאידמק עכשיו הולך לפטר את כל ההנהלה
    והוא מביא אנשים מאגליה שינהלו את כל בית"ר, אז שבו בשקט כבר... הוא אמר בעצמו שהניהול כרגע הוא לא טוב
    ועובדה שהוא לא מדבר יותר על דברים עם שקלאר... הוא אמר שהוא הולך להביא ניהול עם ניסיון מחו"ל...
    אז תפסיקו לבלבל תשכל, ותראו איך שבית"ר בשנה אחת תהיה מה שמכבי חיפה לא הייתה ב3 שנים... שמעו אם
    כל הכבוד למכבי חיפה, ויש הרבה כבוד, הם לא הצליחו באירופה, וזה בעצם מה שאומר הכול, וכמובן אל תשכחו גם
    את גביע המדינה..... לגביך GBD, אתה מדבר לא לעניין... זה כמו שאני יגיד לך רונאלדיניו כיום נחשב לשחקן הכי
    טוב בברזיל ומאמן הנבחרת לא ירצה, אין דבר כזה תבין... אצלנו קטן נחשב לחלוץ כמעט הכי טוב בארץ, אז אין מצב
    שמאמן לא ירצה אותו, ושוב פעם גאידמק קובע הכול, ומי שאומר שזה חובבני זה אומר שהוא לא מבין בכלום.. כי
    אם שחקנים כמו אסולין, ואפק לא משחקים למה שהוא לא יעיף את המאמן, זה השחקנים הטובים בארץ, והוא צודק
    לחלוטין, אז די לבלבל את המוח על בית"ר ותתחילו להתסכל על הקבוצות שלכם...

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,476 | הודעות: 8,151,058 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect