קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אלוף העולם במשקל כבד הכי טוב
    על ידי -Max- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-05-2010, 20:58
  2. [סרטון] ג'ק סוואגר זוכב אליפות העולם במשקל כבד
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-04-2010, 22:32
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 17-01-2010, 20:03
  4. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 08-03-2009, 00:06
  5. אליפות העולם במשקל כבד., הסטוריית תואר!!
    על ידי ToRnAdO בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 15:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[דיון] אליפות הWWE, ואליפות העולם במשקל כבד...

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ברירת מחדל [דיון] אליפות הWWE, ואליפות העולם במשקל כבד...

טוב קודם כל בוא נתחיל עם ראו, אליפות הWWE...

כמו שכולכם יודעים מחזיק התואר הוא ג'ון סינה מעל שנה, לפחות כך אני מחשיב את זה למרות
    שהפסיד בNY אחרי חודשיים הוא החזיר את זה, לא כל כך משנה...
    לפני כמה רגעים קראתי כי באופן רשמי בונג'נס יהיה קרב בין ג'ון סינה לבין אדג' במין אייבנט,
    וכמובן שDX חוזרים... כך היה מוכרז לפחות, בוא נקווה שזה יקרה...
    לגבי אם יהיה אלוף חדש, או שסינה ישאר אלוף אי אפשר כרגע לדעת...

שימו לב!
    ראיתי בפאוור 25 באתר הרשמי של הWWE בערך כי מרויאל ראמבל ג'ון סינה נשאר מקום 1...!!!
    למרות כל הדיבורים על הרייטינג הגרוע, ראו עדיין מביאה את מה שצריך,וזה רייטינג וכסף...!!
    בבאקלאש הם הגיעו לרייטינג אדיר יחסית לעומת שאר האירועים כמו רסלמניה 22
    של 6+ כמעט 7 רייטינג, מה שאומר נכנס המון כסף בערך לפי המקורות 500,000$.....!!!

כל זה מביא אותי לדבר אחד שג'ון סינה למרות כל מה שמדברים עליו אנשים עדיין מעריצים אותו, הוא מביא
    עדיין את הרייטינג הגדול ואת הכסף כמובן... כלומר זו אשמת הצופים... נכון אנחנו ההישראלים רובה
    של האוכלוסיה לא סובלת את סינה, ומתים כבר שיהיה אלוף חדש, אך באמריקה זה לא קורה, ובעצם זו
    הסיבה סינה גם לא מתחלף... עובדה שמאז הרויאל ראמבל ג'ון סינה חברים נשאר בפוואר 25 מקום 1
    לא התחלף במקומו אף אחד... אולי פעם אחת, פעמיים לא יותר, למרות שאני לא ראיתי כך...

בקיצור כרגע אדג' שכמו שאמרתי למעלה ^ רוב הסיכויים הגדולים יהיה מול סינה במין אייבנט נמצא
    במקום ה3 בפוואר 25, וגם מביא הרבה רייטינג עם מה שקרה עם מיק פולי... אגב מי שלא יודע אדג'
    בדרך לחזרה כפייס טרן... זה יביא המון רייטינג, אבל לפי השמועות הרבות אומרים שהוא לא יהיה אלוף
    בגלל שהוא יעבור לסמאקדאון בגלל הסיבה הפשוטה שככל הנראה המתאבק החדש שהWWE החתימו
    סאבו שנמצא כרגע ברוסטאר ECW, יעבור לסמאקדאון, והם רוצים שאדג' יהיה שמה יחד איתו, אבל
    כמובן שהכול בגדר השמועות... לסיכום אפשר לומר שאנחנו ההישראלים מאוד מאוכזבים, אך הWWE
    לא, ובמיוחד וינס מקמהן לא שממשיך להרוויח את הכסף הגדול למרות כל הרעות שאנחנו מדברים...

טוב סיימתי עם ראו, ואני מתחיל עם סמאקדאון הלא מנוצל וכמובן אליפות העולם במשקל כבד...

טוב להפתעתנו קורט אנגל זכה לפני מספר חודשים באליפות העולם במשקל כבד... אפשר להגיד
    שקורט אנגל לא ניצל את מה שהוא היה צריך להביא ולא סיפק את הסחורה... הוא היה משעמם וחסר
    תועלת.. נכון זה הפיודים האיומים שכתבו לו, אבל אין מה לעשות הוא לא סיפק את הסחורה...
    כמובן כולכם יודעים מה קורה למי שלא מביא רייטינג וכסף כמו שצריך... מתחלף אלוף, וכן זה קרה..

ברסלמניה 22 ריי מסטיריו זכה באליפות העולם במשקל כבד... לפי דעתי כמו שכולם חושבים גם לרוב
    הוא זכה בזכות האחד והיחיד אדי גררו ז"ל... כמובן שכולם יודעים שאדי היה צריך לזכות באליפות, אבל
    בגלל המקרה המצער זה נמנע, ודודו היורש זכה... וינס וכותבי הWWE חשבו שהקופיף הקטן יביא את
    הרייטינג ואת הכסף את הדרוש, אך כפי שכולם ציפו, טוב לפחות אני, הוא ממש לא סיפק את הסחורה..

קורט אנגל היה לפחות במשך חודש, חודשיים, במקום ה1 בפוואר ה25... ריי מסטיריו עד היום היה פעם
    אחת לשבוע בערך אם אני לא טועה וכמובן שסינה תפס את מקומו... סמאקדאון התדרדרה אט אט בגלל
    ריי וכיום היא בתחתית הכי גדולה שלה לפי דעתי... ריי לא מביא כסף, לא רייטינג ושום תועלת.. הוא נמצא
    כרגע בפוואר 25 במקום ה4 וזו בושה גדולה לאליפות העולם במשקל כבד ובעצם בקרקעית...

נכון אולי זו לא אשמתו של ריי שיש כאלה כותבים מפגרים לסמאקדאון... לא מנצלים את האיכויות הגדולות
    ומסתכלים רק על הירודים ביותר... אי אפשר להבין איך זה שחוברה של לא יוצלחים לא נותנים פושים למתאבקים
    הגדולים של סמאקדאון כמו כריס בנואה הגדול מכולם לדעתי... רנדי אורטון... פינאלי...קורט אנגל שסתם הפסיד
    את החגורה... ועוד המון שבטוח כולכם מכירים בע"פ... זו בושה וחסר תקדים לסמאקדאון ואפשר לראות את זה
    בעצם בסמאקדאון האחרון... ביום שישי שעבר ריי מסטיריו היה מול דה גרייט קאלי, וכמובן כשיש אלוף עולם
    צריך לבוא רייטינג... זה לא בא ורק הלך... הוא קיבל 1.4 רייטינג ופשוט בושה גדולה...

ביום ראשון הקרוב יש את הPPV "יום הדין" שבכלל זה הולך להיות בין העלובים שיש... אפילו כריס בנואה לא
    משתתף... לא פלא שמתאבקים כמו מאט הרדי ומארק הנרי, ואפילו הקברן מתחננים מדי יום אל הWWE שיעבירו
    אותם לראו שמה יש יותר פעילות ויותר ניצול של מתאבקים... לפי דעתי רוסטאר סמאקדאון הוא הרבה יותר טוב
    משל ראו, אבל דנו בזה כל כך הרבה שכולם הגיעו למסקנה שסמאקדאון היא פשוט תוכנית סוג ב'...

לסיום אני מאוד מקווה שהכותבים של הWWE יתייחסו ברצינות לעסק הגדול שנקרא WWE, ולא יכפישו את שמו..
    יתנו קצת כבוד לעולם האבקות, ולא רק ביזיון... אני מודיע רשמית שאם וכאשר ביל גולדברג יחזור לTNA אני יעבור
    לשמה ולא לWWE בגלל שאין מה לחפש פה יותר... אבל הכול צפוי אנשים... שמועות רבות אומרות שדה רוק
    וכריס ג'ריקו מתכוננים לחזור... סמואה ג'ו עומד לחתום.. כמובן שג'ף הרדי מצטרף אליו.. סאבו כבר חתם...
    אפשר לקוות לטוב...

זו השקעה גדולה שעבדתי עליה המון... אני מודיע לכם שפה זו רק דעתי בלבד וכל אחד יכול להגיב פה
    מה שבא לו, אך כמובן בגדר הטעם הטוב... לכל אחד יש את הדעות שלו, ואת האיכויות שלו..
    אז אנשים תודה רבה למי שיקרא את הדיון, אז יאללה תתחילו להגיב ולהשפיע....!!

יום טוב לכולם, מאת תומר שנודע בכינוי Injection
    נערך לאחרונה על ידי Desire; 15-05-2006 בשעה 19:55.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יש לך תחת משעשע שמעמיד לי ת'פושע

אתה צודק אחי...סינה כבר נמאס ממנו אבל אין מה לעשות...זה מה שהם רוצים שיעשו...
    ולגבי ריי מתאים לו משקל כבד או ארצות הברית...וסמקדאון הם עוד יחזרו לזמנים טובים כי כל אלה שעושים את סמקדאון פצועים עכשיו.....

יהיה טוב!

משתמש כבוד האוואטר של IdaN.RoX
    שם פרטי
    IdAn
    לייקים
    6
    נקודות
    137

צודק ב100 אחוז נמאס כבר מסינה יותר מידי זמן אלוףצריך להעביר את למישהו אחר כמו HHH אדג' WWE
    סינה הורס את ראו כולם שם רק בהיטים עליו
    נמאס מרויאל ראמבל נשאר במקום הראשון...

עכשיו לסמאקדאון
    למרות שאני אוהב את ריי והוא המתאבק האהוב עליי אני עדיין חושב כמוך תומר שהוא לא צריך להיות אלוף משקל כבד שהוא לא שוקל יותר ממאה
    את האליפות צריך לקחת כריס בנואה או לאשלי שהוא אחד המתאבקים המוכשרים ביותר ב WWE
    ריי צריך להיות אלוף אבל לא משקל כבד הוא מפסיד לכל הגדולים מארק הנרי קאלי הגדול
    אני מאוד מקווה שכריס ג'ריקו יחזור ויעלה קצת את סמאקדאון וגם כל המתאבקים של TNA יגיעו לסמאקדאון אבל שיהיה גם משהו בראו לדעתי ראו יותר טובה מסמאקדאון למרות שסינה הורס הכל

בקיצור אני מקווה מאוד שיעשו כבר משהו עם WWE ויתחילו לרענן אותו קצת.....

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

טוב יופי של דיון לדעתי ..
    אני יתחיל עם RAW של סינה .. לא יודע כמה כסף הוא עדיין מכניס או לא אבל מה שכן אין עוד דרך שלא נתנו לו לנצח כל הזמן ממציאים איזה משהו חדש העיקר שהוא ישאר אלוף .. כל ההפסדים של טריפל לסינה זה פשוט עלוב כאשר טריפל הרבה יותר טוב ממנו וחבל ..
    הרייטינג הגדול של בקלאש היה כי כולם היו בטוחים שהנה הוא מפסיד ובסוף ניצח WWE חושבים שאנשים ימשיכו לצפות ממש שהוא יפסיד למרות שאני מרגיש ככה שנימאס כבר לחכות וגם אם הוא יפסיד בסוף זה יהיה מאוחר מדי ...
    בקיצור סינה אלוף גרוע ומעצבן ונימאס כבר לראות אותו אני כבר איבדתי תקווה שהוא יפסיד מתישהוא ..

לגבי ריי זה נושא אחר לגמרי נכון ריי לא צריך להיות אלוף משקל כבד כי מה לעשות שריי לא נולד עם מבנה גוף של אחד שצריך להילחם עם התואר הזה .. אבל בסדר נתנו לו את התואר אז תנו לו להילחם עם כאלה שהוא כן יכול לתת קרבות טובים ויש הרבה כאלה מה הוא ומארק הנרי קשורים ?? קורט אנגל שהרבה יותר טוב מריי לא מצליח להילחם עם הנרי כמו שצריך אז ריי יצליח .??
    הם עשו בושות לחגורה אלוף משקל כבד שמפסיד בלי לתת מכה אחת זה ביזיון ..
    לגבי מה שכתבת שהם לקחו לקורט את החגורה היו צריכים או להשאיר אותה אצלו או לעביר לרנדי ואז לעשות ביניהם ריב..
    עכשיו הם ישפרו את המצב עם JBL יהיה אלוף הוא הפסד יותר גדול מריי יכולת מיקרופון זה לא הכול אם כל הכבוד ואני די אוהב אותו אבל יכולת בזירה לא ממש אין לו .. בקיצור סמאק באמת בצרות צריך לראות מי יוציא אותם מהבור ..

Indianapolis colts Champions!!!

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

מילה אחת בשבילך מירו...

ק - י - י - ן

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי injection
    מילה אחת בשבילך מירו...

ק - י - י - ן
    חח נקווה מאוד שהוא באמת יבוא זה יכול לשנות הכל להקפיץ את הרייטינג שווה לחכות ליום שישי

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

שמע להגיד שסינה במיין אבנט ושה-WWE מרוויחים כסף טוב מזה זה לא כזה קשה להבין...וינס יודע מה הוא עושה וכל מי שאתה רואה בכל מצב זה הכל מכניס לוינס את המקסימום כסף...זה מה שאכפת לבנאדם עכשיו, בידור בשביל כסף.

אין לי מושג ואין לי גם סבלנות לנסות לברר או להמר מתי סינה יפסיד את החגורה...הערך שלה ירד בהרבה...איך אחרי כל כך הרבה זמן שסינה מחזיק אותה, וכשכבר איכשהו לחלק מהאוהדים באמריקה נמאס לראות את סינה אלוף, והערך של החגורה עלה כי כולם רוצים שטריפס ינצח אותו וייקח את החגורה, איך לעזעזאל מביאים למעודדת מפגרת בשם קני לקבל שוט? איך? את כל האובר שהחגורה צברה לקראת רסלמנייה ובאקלש, פשוט בזבוז...אדג' אחד ההילים הכי שנואים שיש, ולא בגלל שהוא היל, אלא בגלל שהוא פשוט אפס מאז שהוא חזר מהפציעה. שזה עוד מעט שנתיים...לכן לא נראה לי שהוא יזכה באליפות. ראיתם איזה שנאה אדירה הוא חטף מהקהל כשהוא ניצח את סינה בניו יירס רבולושן...לילה שבו סינה חטף היט חלש יותר

אין לי עוד מה להגיד...

רק בקשה אלייך Injection
    אם אתה פותח דיון רגיל בלי ספויילרים אז אל תכתוב בו שמועות...כלום, דיון זה דיון. גם ככה אני לא כל כך פעיל פה בגלל כמות הספויילרים

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

משתמש משקיע האוואטר של HLH
    שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

תשמע, סינה לא מתאים להיות אלוף, או שאתם יודעים מה, הוא התאים בעבר, ואפילו אהבתי אותו, אבל היום זה כבר נהיה מגעיל, לא יכול להיות שבן אדם יחזיק את התואר הזה כל כך הרבה זמן!! לא הגיוני!
    אני חושב שסינה צריך להפסיד כבר את התואר!
    לגבי מסטיריו אתה שוב צודק, הבן אדם לא ראוי לתואר הזה בגרוש!
    הוא צריך להחזיר את תואר אליפות הזוגות או משקל קל, ואפילו במקרה הגרוע את ארה"ב אבל אליפות עולם?
    פשוט בושה לאירגון!
    פעם היה דבר כזה שאלוף עולם נמצא בטבלת 25 במקום 3-4? אף פעם לא!
    פעם לאליפויות היה ערך, היום הם לא שוות כלום!

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ציטוט נכתב במקור על ידי HLH
    תשמע, סינה לא מתאים להיות אלוף, או שאתם יודעים מה, הוא התאים בעבר, ואפילו אהבתי אותו, אבל היום זה כבר נהיה מגעיל, לא יכול להיות שבן אדם יחזיק את התואר הזה כל כך הרבה זמן!! לא הגיוני!
    אני חושב שסינה צריך להפסיד כבר את התואר!
    לגבי מסטיריו אתה שוב צודק, הבן אדם לא ראוי לתואר הזה בגרוש!
    הוא צריך להחזיר את תואר אליפות הזוגות או משקל קל, ואפילו במקרה הגרוע את ארה"ב אבל אליפות עולם?
    פשוט בושה לאירגון!
    פעם היה דבר כזה שאלוף עולם נמצא בטבלת 25 במקום 3-4? אף פעם לא!
    פעם לאליפויות היה ערך, היום הם לא שוות כלום!
    חחח איזה בושה כבר נשאר להם?

אם אתה חושב שלתת למיסטיריו את אליפות העולם זה הדבר הכי גרוע שהם עשו אז יש לך הרבה מה ללמוד ולראות

by zaneva

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

לגבי הספוילרים אתה צודק Meidan אני יתייחס לזה, מצטער...
    לגבי השנאה הגדולה שרשמת שסינה חטף בניו ייר רבולושין, זה חלק...
    שמע אם האוהדים כל כך שונאים אותו כמו שאתה אומר הוא לא היה מכניס כל כך
    הרבה כסף, לא היו באים כמו גדולה כל כך של אוהדים, וכמובן הוא לא היה נמצא במקום ה1
    בפוואר 25... ואל תגיד לי שזה כל אחד, כי הנה ריי מסטיריו בנתיים מביא את הכול ההפך,
    ועוד ריי היה נחשב להרבה יותר פופלארי מאשר סינה...

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי injection
    לגבי הספוילרים אתה צודק Meidan אני יתייחס לזה, מצטער...
    לגבי השנאה הגדולה שרשמת שסינה חטף בניו ייר רבולושין, זה חלק...
    שמע אם האוהדים כל כך שונאים אותו כמו שאתה אומר הוא לא היה מכניס כל כך
    הרבה כסף, לא היו באים כמו גדולה כל כך של אוהדים, וכמובן הוא לא היה נמצא במקום ה1
    בפוואר 25... ואל תגיד לי שזה כל אחד, כי הנה ריי מסטיריו בנתיים מביא את הכול ההפך,
    ועוד ריי היה נחשב להרבה יותר פופלארי מאשר סינה...
    כי ריי כל הזמן מפסיד ומושפל אף אחד לא ימשיך לאהוד מישהו שמקבל השפלה כל שבוע ... מצד שני סינה כל הזמן יוצא "גיבור" הוא מפרק לבד את כל הספירט סקאוד ..

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי RaUl
    כי ריי כל הזמן מפסיד ומושפל אף אחד לא ימשיך לאהוד מישהו שמקבל השפלה כל שבוע ... מצד שני סינה כל הזמן יוצא "גיבור" הוא מפרק לבד את כל הספירט סקאוד ..
    נכון אתה צודק זו לא אשמת ריי, זה אשמת כותבי הWWE, אבל דיברנו על זה כבר..
    ופשוט אין מה לעשות....

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

מה לא עושים בשביל כסף,
    אם הWWE היה היאבקות נטו,כבר היינו מזמן רואים את אנגל עם חגורת הWWE.
    ואת בנואה עם ההביוויט.

פשוט בושה

לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Motkot
    מה לא עושים בשביל כסף,
    אם הWWE היה היאבקות נטו,כבר היינו מזמן רואים את אנגל עם חגורת הWWE.
    ואת בנואה עם ההביוויט.

פשוט בושה
    שמע מה אתה מצפה שיתנו להם סתם חגורות בלי כסף...
    חלק מעולם האבקות זה כסף מה לעשות... אי אפשר לשים כל הזמן את האנשים הכי תותחים
    והם לא יביאו כסף, מה הטעם בזה... אין בזה שום עניין... אני מעדיף כרגע באמת לשים אותם
    כאלופים כמו שציינת למעלה ^ אבל כמובן שבמהלך הזמן להחליף אנשים, שיהיה מעניין...

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

כשזה מגיע לעניין של האבקות אין על מה לדבר...את וינס זה לא מעניין בגרוש...אנחנו והולכים בחזרה לכיוון הסיגנון של 1996 רק יותר בידור ועם תוספ האקסטרים...בלי האבקות, בלי סטורליינים נורמלים בלי כלום...בפעם הקודמת זה נגמר טוב עם NWO הראשון אצל ה-WCW ובשנת 99 עם המהפך המדהים של ה-WWF...וינס אז היה חייב לעשות שמו כי הWCW ממש קראו לו את התחת. אבל עכשיו אין לו מתחרים בסדר גודל של WCW אז הוא עושה מה שהוא רוצה

by zaneva

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,995 | הודעות: 8,151,577 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect