קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו פה רואה czw?
    על ידי סנדוקאן בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 15:26
  2. מישהו היה בחורבה אתמול? היה נחמד ...
    על ידי Maniac בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 13-03-2006, 15:42
  3. מישהו פה רואה PRISON BREAK?
    על ידי ofek בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

WCW - מישהו היה רואה ב-98? תנו פה כל מה שאתם חושבים על הארגון

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

ברירת מחדל WCW - מישהו היה רואה ב-98? תנו פה כל מה שאתם חושבים על הארגון

מגעיל אותי הסטורליינים שהולכים היום ב-WWE ומגעילים אותי חלק מהאפסים שיש שם אז פתחתי דיון על הארגון האהוב עליי ביותר.

עבר זמנו של האירגון אבל זה אירגון שצפיתי בו כשהתחלתי לראות האבקות ולכן הוא האהוב עליי ביותר. היה הרבה פוטנציאל, חלק נוצל חלק לא. היו הרבה רעיונות והרבה כסף שהושקע וה-WCW אכן הצליחו לעקוף את WWF ברייטינג לתקופה ארוכה אבל אז התחילה הנפילה הגדולה...

רשמו פה כל מה שאתם חושבים...מה אהבתם, מה לא...מה לדעתכם הם היו צריכים לעשות כדי להמשיך להתקיים, ואיך לדעתכם האבקות הייתה נראית היום אם WCW היו עדיין קיימים.

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

דיון מצויין קודם כל, אז תודה...
    לגבי WCW אין מה הרבה מה להגיד, היה אירגון מדהים, הביא את האבקות לדרגות שאף אחד
    לא חשב שהם ישיגו, הם השיגו רייטינג בצורה לא רגילה, ועקפו בכמה רמות גבוהות את WWF...
    שמע שנות ה90 של הWWF זה הייתה אחת התקופות היפות, כל יום אליפות מתחלפת, רויאל ראמבל,
    איזה רסלמניות, האנדרטייקר הישן, זו הייתה תקופה... אבל כמובן שלדעתי WCW התקופה הכי יפה
    וגם לדעת הקהל, אם NWO, וואלף פאק, פשוט היה משהו מדהים ולבתי רגיל, והכי חשוב ביל גולדברג!!!
    כיום לדעתי אם WCW הייתה קיימת היא הייתה בשחקים, אבל שמע TNA הולכת להפוך ככל הנראה לWCW
    של פעם, אם כל הריכשות החדשות, זה יהיה פנטסטי מבחינתי לפחות...
    כדי להמשיך לקיים את זה היה חייב להשאיר את כל החבורה של שנות 98-99, אבל ברגע שהתחילו לעזוב לכסף
    הגדול של הWWE לא היה אפשרות כבר להמשיך אותו, חבל מאוד שזה היה, אבל לפחות TNA מתחיל להיות כמוהו
    וזה מה שאותי לפחות גורם מאוד מאוד להיות מאושר P:

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

דיון מעולה,
    אני אתייחס לדיון.
    אם הWCW היה מתקיים כיום,כל אירגוני האינדיז לא היו קיימים,אולי כמה מעטים וTNA הייתה שייכת אליהם.
    היא הייתה שולטת בשוק ההעברות,בשוק ההחתמות ובביג סטארים ובעיקר בכל המחלוקות כמעט.
    חגורת המשקל הכבד,הייתה נשארת בעלת כבוד ולא שיהרסו אותה כמו היום,והכי חשוב שריי מיסטיריו היה עדיין מתאבק ששייך אך ורק לדיוויזית המשקל הקל.

הWCW עשו כמה וכמה דברים שבאמת מאסו על הצופים,כמו השליטה של פלייר בחברה פתאום.
    האי שייכות של הNWO,הפיודים הקצרים והחסרי תועלת,אי ניצול של סטארים,וכו'...
    והקהל מאס מזה,וחוץ מזה טרנר רצה למכור בגלל כמה סיבות,וWCW נהרסה.
    וחבל

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

אבל ברגע שהתחילו לעזוב לכסף
    הגדול של הWWE לא היה אפשרות כבר להמשיך אותו, חבל מאוד שזה היה, אבל לפחות TNA מתחיל להיות כמוהו
    וזה מה שאותי לפחות גורם מאוד מאוד להיות מאושר P: __________________

רק דבר אחד תומר,
    אף סטאר לא עבר לכסף ה"גדול" של הWWF,אלא להפך כוכבים עזבו בתמורה לכסף הגדול של הWCW,האלק הוגאן,קווין נאש,ברט הארט,לקס לוגר,מאצ'ו מאן,סקוט הול וכו'....
    הWCW תמיד שלטה מבחינת הכסף,עד שטד טרנר האויב המושבע של וינס והבעלים של הWCW,החליט שנמאס לו להזרים כספים ומכר את WCW שהייתה שווה מיליונים במחיר מציאה.
    ולכן וינס קנה את WCW,אם טרנר לא היה מוכר והם היו ממשיכים לפעול ולעשות דברים חדשים שלא יימאסו על הקהל,WCW הייתה שולטת בהיאבקות גם כיום.

ושוב,חבל.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

גולדברג,קווין נאש, בוקר טי במיטבו,סטינג, DDP, הוגאן , ריי( עם הקרניים חח), היו גם שלישייה מיספיטס משו כזה גם אהבתי אותם...לקס לוגר, מאצ'ו מן...וכו' וכו'
    זמנים קסומים. משם אני אוהב היאבקות...חבל שזה התפרק...אז לא הכרתי בכלל תWWF...אכן מתגעגע...למרות שעכשיו שראיתי תשידורים החוזרים לא ממש מת על זה...אבל עדיין זה שלט. היו גם תחלופות לאנדרטייקר היה את ומפיריו משו כזה אני זוכר שהיה שם משו עם בית קברות בלאגן...
    איליקס סקיפר היה סתם שחיף תראו מה נהיה ממנו היום חחח..

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

פששששש אור חחח פעם ראשונה שאני רואה אותך פה
    יפה יפה

וכן בדיוק מתי ששידרו את WCW בספורט 5, שזה היה שנת 98, זו הייתה השנה הכי טובה שלהם...הם עשו הכל טוב, הם אפילו עשו לעצמם ראסלמנייה משלהם, אירוע בשם סטארקייד, חבל שלא החזיק כמה שנים טובות חחח

כל מה שאמרו פה נכון...ככה זה, ואתם רואים מה קורה היום ב-WWE כשאין להם מתחרה בסדר גודל שלהם?

ועכשיו עוד משו שיכול להיות שאתם לא יודעים זה, שברגע שוינס קנה את WCW מטרנר, בחוזה היה סעיף שאמר שלטרנר אסור להשקיע או להיות מעורב בשום אירגון האבקות עד שנת 2006...אז הנה, הגענו ל-2006 ואני בתקווה שאולי הוא יחזור ויממן אירגון חדש או אפילו יתמוך ב-TNA בשביל להביא לנו אלטרנטיבה ראוייה לגועל נפש (דעתי האישית) שאנחנו מקבלים היום מה-WWE

by zaneva

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    8

דיון מעולה אחי לדעתי הקרב שהיה בין הWCW לבין הWWF היה אחד היפים שניהם נתנו את הטוב לצופים החוגות התחלפו להרבה היו קרבות יותר טובות פיודים טובים סטוריליין יפה פשוט שניהם נתנו את הטוב כדי להביס את השניה לבסוף הWWF ניצחו וכיום בגלל שאין להם אירגון תחרותי כמו הWCW שהיה באותו יום ובאותו זמן הוא מוריד לחץ.
    TNA רוצה כנראה להיות כמו WCW ולהחזיר לנו את התחרויות ( מה שאני מקווה שיקרה) בין שני האירגונים.

משתמש משקיע האוואטר של HLH
    שם פרטי
    l i r a n
    לייקים
    0
    נקודות
    -5
    משפט מחץ
    בוא אלינו לים

תראה אני הכי אהבתי את NWO , שהיה בינהם מלחמה נגד WCW איזה יפה זה היה!
    גם לאליפויות היה ערך שם לא כמו היום!
    אהבתי את גולדבר כמובן!
    ועוד הרבה ....

משתמש כבוד האוואטר של Desire
    לייקים
    12
    נקודות
    1,853
    משפט מחץ
    אם דוחפים לעכבר 2 ק"ג אורז, בסוף הוא מת

ציטוט נכתב במקור על ידי Motkot
    אבל ברגע שהתחילו לעזוב לכסף
    וזה מה שאותי לפחות גורם מאוד מאוד להיות מאושר P: __________________

רק דבר אחד תומר,
    אף סטאר לא עבר לכסף ה"גדול" של הWWF,אלא להפך כוכבים עזבו בתמורה לכסף הגדול של הWCW,האלק הוגאן,קווין נאש,ברט הארט,לקס לוגר,מאצ'ו מאן,סקוט הול וכו'....
    הWCW תמיד שלטה מבחינת הכסף,עד שטד טרנר האויב המושבע של וינס והבעלים של הWCW,החליט שנמאס לו להזרים כספים ומכר את WCW שהייתה שווה מיליונים במחיר מציאה.
    ולכן וינס קנה את WCW,אם טרנר לא היה מוכר והם היו ממשיכים לפעול ולעשות דברים חדשים שלא יימאסו על הקהל,WCW הייתה שולטת בהיאבקות גם כיום.

ושוב,חבל.
    התכוונתי לWWE בשנות ה2000 ולא לWWF...

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

מי זוכר את הפיוד עלק של WCW עם באטל דום ?

אחחח אלה היו תקופות. עם השליטה של ג'ף ג'ארט בתואר המשקל כבד והגיטרה עם חולצת הslap nuts, ואח"כ הפיוד הטוב של גולדברג עם סקוט סטיינר, גם הפיוד בין בוקר טי לסטיינר שבוקר זכה בתואר המשקל הכבד.

משתמש כבוד האוואטר של O-MaN1
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    4
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    You've just stepped up to an entirely new playing field. Hope you know the rules of the game.

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan
    פששששש אור חחח פעם ראשונה שאני רואה אותך פה
    יפה יפה

וכן בדיוק מתי ששידרו את WCW בספורט 5, שזה היה שנת 98, זו הייתה השנה הכי טובה שלהם...הם עשו הכל טוב, הם אפילו עשו לעצמם ראסלמנייה משלהם, אירוע בשם סטארקייד, חבל שלא החזיק כמה שנים טובות חחח

כל מה שאמרו פה נכון...ככה זה, ואתם רואים מה קורה היום ב-WWE כשאין להם מתחרה בסדר גודל שלהם?

ועכשיו עוד משו שיכול להיות שאתם לא יודעים זה, שברגע שוינס קנה את WCW מטרנר, בחוזה היה סעיף שאמר שלטרנר אסור להשקיע או להיות מעורב בשום אירגון האבקות עד שנת 2006...אז הנה, הגענו ל-2006 ואני בתקווה שאולי הוא יחזור ויממן אירגון חדש או אפילו יתמוך ב-TNA בשביל להביא לנו אלטרנטיבה ראוייה לגועל נפש (דעתי האישית) שאנחנו מקבלים היום מה-WWE
    המיין איבנט שהכי אהבתי היה הולוווין האבוק.......פשוט היה ענק לא יודע איזה שנה זה היה....היה שם את סטינג מול ג'רט והכפילים שלו, גולברג מול הטאג טים הזה לא זוכר איך קוראים להם...מיספיטס מול לאנס סטורם ועוד היה לא זוכר...

הפיוז שהיה להם עם באטלדום גם היה טוב חחחח אבל תמיד התבאסתי שבפרקים של באטלדום בערוץ 3 לא היה את הקרבות שלהם עם WCW.....איפה באטלדום היום!??!?!?!להחזיר אותם לאלתר!

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

שני האורים, אתם מדברים על שנים 99-2000 שאכן היו גם שנים טובות אבל הפסקתי לראות באותו זמן כי לא היה לי איך

היום אני מוריד כל דבר שאני יכול למצוא של WCW, כמובן שאני מדבר על אירועים שלמים ולא קרבות

חחח אני מת מת על הארגון הזה

יאללה אנשים יש עוד הרבה מה להגיד תגידו כל מה שבראש שלכם...צריך לארגן פה סדרה של העלאות של אירועים של WCW שאנשים יתחילו להבין איזה טוב זה היה חחחח
    אם היה מקום טוב הייתי מעלה כמה נייטרוס ואירועים שלהם

by zaneva

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "לא כולם נולדו עם כפית של פאטרנים בפה"..-פופוב

אין אין הימים היפים של WCW הארגון הטוב ביותר שנוצא אי פעם אם אתם זוכרים שהיה תתקופה של וינס רוסו וג'רט THE CHOSEN ONE חח זה היה ענק שהוא אמר לגולדברג שהוא מביא לו תקופה שהוא צריך לעשות רצף של 80 נצחונות רצופים והקרב האחרוןה יה קרב כלוב 3 קומות עם נאש חחח ומי שיוצא מהכלוב מנצח וכל ה NWO הפריעו וגולדברג בסוף נדפק כי ברט סגר עליו תדלת אךך זכרונותתת
    ואור יאווו זה עם הכפילים של סטינג היה ענקקק
    והקרב של הכלוב המשולש עם ג'רט והמפורסם הזה דוויד ארקט חחח זה היה פשוט חלום
    ומי שזוכר WORLD WAR 3 ריי נגד אולטימו דרגון שלאולטימו היו 6 חגורות אליפות
    בקרב של השלוש זירות
    היה מעולה

משתמש משקיע האוואטר של Azax Syndrom
    שם פרטי
    Dr.Octapus
    לייקים
    0
    נקודות
    157
    משפט מחץ
    Forza Milan

צודקים 100 אחוז , התקופה הזאת הייתה התקופה הכי גדולה של האבקות..., עכשיו הכל התמסחר , והכל נהיה סביב הכסף , ה wwe של היום זה פשוט נפילה ... ה TNA לדעתי הרבה יותר טוב ממנו, חחח איך אהבתי את ה nwo עם שון מייקלס, קווין נאש, האלק אוגן, אקס פאק, ביג שואו , סקוט סטיינר אין הייתה תקופה חבל על הזמן, בהרבה קרבות הם היו נכנסים מזיינים שם את כולם ומרססים אליהם עם ספריי, חחחח בחיים לא ישכח את זה

יהיה כיף!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי פופוביצקה
    אין אין הימים היפים של WCW הארגון הטוב ביותר שנוצא אי פעם אם אתם זוכרים שהיה תתקופה של וינס רוסו וג'רט THE CHOSEN ONE חח זה היה ענק שהוא אמר לגולדברג שהוא מביא לו תקופה שהוא צריך לעשות רצף של 80 נצחונות רצופים והקרב האחרוןה יה קרב כלוב 3 קומות עם נאש חחח ומי שיוצא מהכלוב מנצח וכל ה NWO הפריעו וגולדברג בסוף נדפק כי ברט סגר עליו תדלת אךך זכרונותתת
    ואור יאווו זה עם הכפילים של סטינג היה ענקקק
    והקרב של הכלוב המשולש עם ג'רט והמפורסם הזה דוויד ארקט חחח זה היה פשוט חלום
    ומי שזוכר WORLD WAR 3 ריי נגד אולטימו דרגון שלאולטימו היו 6 חגורות אליפות
    בקרב של השלוש זירות
    היה מעולה
    אכן זוכר את וינס רוסו שהגיע החוצה עם מכונית ועליה קופסת מגן כזו כמו של האפיפיור, והוא הודיע לגולדברג שהוא צריך 80 רצוף, בסוף הוא הפסיד ללקס לוגר ובאף בגוול אם אני לא טועה בקרב "נכים".

וגם את ה3 כלובים אני זוכר עם DDP וארקט, היה מצוין.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,275 | הודעות: 8,151,857 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect