החלוץ: "מאושר להמשיך עם אייל". ברקוביץ', שנפגש בבית יאמר עם סוכנו של עובד: "רוצה שחקן התקפי כמוהו" - מכנס עשוי להיות סקאוט, בנין לא בתוכניות
החלוץ: "מאושר להמשיך עם אייל". ברקוביץ', שנפגש בבית יאמר עם סוכנו של עובד: "רוצה שחקן התקפי כמוהו" - מכנס עשוי להיות סקאוט, בנין לא בתוכניות
אללה מכבייי..
|
|
כוס אמא שלו
בן זונה בוגד מנייק
לפני שנה כשהוא היה בטורקיה
אני יביא לכם את הציטוט שלו
"אם לא מכבי תל אביב אז זה רק באר שבע"
חחח מזה יעזור להם? הוא לא רמה ברקוביץ' עושה טובות למי שהיה חבר שלו במכבי
שתוק כבר שתוק...
כשהוא בב"ש הוא היה אחד החולצים הטובים ביותר בארץ..
פשוט תכניסו כבר לראש שמכבי ת"א הורסת שחקנים ולא מקדמת אותם...
עזבו יאללה שיהנה זכרו מילה שלי בנתניה תיהיה לו עונה מוצלחת מאוד!!...
חבל למכבי תל אביב הוא עוד היה השחקן היחיד הטוב אצלם.... עכשיו הם בכלל מעפנייםם!!!...
מה עם לירון וילנר? הוא חוזר? שניהם יכולים להוות חוד קטלני ביותר!
1. מספיק עם הספאם.. - תן תגובה ביקורתית, ממש מעניין שאתה אומר את זה..נכתב במקור על ידי HLH
2. לא הם לא...
יאמר קונה הכול אדריאו פיטו ( בני סכנין ) חתם
נתניה לא תיהיה קבוצת צמרת.נכתב במקור על ידי HLH
אם היא רוצה להיות קבוצת צמרת אז אופיר חיים ואבי סטרול לא יספיקו לה.
אם היא רוצה לרוץ ממש חזק בצמרת, יאמר צריך קצת לפתוח את הכיס הפורה שלו ולהוציא על שחקנים זרים תותחים.
פיטו שחקן מצויןנכתב במקור על ידי oMrI_8
וגם אופיר חיים חלוץ מצויין רק במכבי הוא היה גרוע
אני אוהד מכבי אבל כבר השלמתי עם זה שמכבי לרוב הורסת שחקנים...
מכבי ת"א פארשים בחיי
הם משחררים את כולם
נקווה שהם לא ישחררו את הצעירים
הם אלה שהולכים להחזיק את מכבי
למה שהם לא ישחררו אותם? היית פה בעונה האחרונה?נכתב במקור על ידי Mush
אופיר חיים לא כזה תותח הוא גם מבוגר...אולי תהיה עונה טובה מי יודע....כל הסל קניות הזה של יאמר זה שחקנים בינוניים+......ומי ששאל על וילנר אני מקווה שהוא ישאר בהכח
אל תשכח שאופיר חיים לא רגיל לשחק במסגרת כמו מכבי ת"אנכתב במקור על ידי Or
זה תהליך של השתלבות
ולמה שהם לא ישחררו אותם?! כי עד שיש לנו שחקנים מצויינים שהם מהבית של מכבי ת"א למה לא לבסס עליהם את הסגל?
צריך מנהיגות חדשה במכבי.. נמני זקן
מזה לא רגיל?קבוצת כדורגל זה קבוצת כדורגל מה ההבדל בין ב"ש לת"א? שזה מועדון יותר גדול?...מה ההבדל?נכתב במקור על ידי Mush
הצעירים של מכבי הראו שאין להם מספיק אופי למשוך את הקבוצה...החצי השני של העונה היה תלוי בהם ותראה איך הם תפקדו...אולי שישלבו את השחקנים היותר צעירים אלה שקאנן העלה ב2 מחזורים האחרונים אבל לא את הצעירים שיושבים על הספסל כבר שנתיים+ ולא עושים כלום..
בלי נמני מכבי היתה יורדת ליגה.