הקפטן הצרפתי שהיה מקושר לריאל מדריד ולברצלונה, הצהיר שהוא לא מתכוון ללכת לשום מקום: "אשאר בארסנל כל עוד אוכל לרוץ". עוד מהנרי: "ראיתי בגמר האלופות כמה לב יש לקבוצה הזאת"
חבל לדעתי הוא היה צריך לעבור לברסה או לקבוצה אחרת...
הקפטן הצרפתי שהיה מקושר לריאל מדריד ולברצלונה, הצהיר שהוא לא מתכוון ללכת לשום מקום: "אשאר בארסנל כל עוד אוכל לרוץ". עוד מהנרי: "ראיתי בגמר האלופות כמה לב יש לקבוצה הזאת"
חבל לדעתי הוא היה צריך לעבור לברסה או לקבוצה אחרת...
אללה מכבייי..
|
|
לדעתי הוא החליט החלטה שגויהת היה עדיף לו לשחק בברצלונה שם יש לו הכי הרבה להציע ושם באמת יראו את היכולות שלו עם שחקנים גדולים ולא עם קבוצה שרובה צעירים לו מוכריםץ אני חושב שבברצלונה היה יכול להיות לו הכי טוב..
חבל בשבילו. יזכרו אותו כשחקן גדול אבל לא גדול כמו רונאלדיניו עם כל התארים
טיפש!
אז מה אם הוא מרגיש שהוא צריך להשאר,מזה השטויות האלה,הוא רוצה לזכות בתארים?הוא רוצה שיזכרו אותו בכל העולם,או שרק אוהדי ארסנל יזכרו אותו?,הוא פשוט היה חייב לעבור לקבוצה יותר גדולה וחבל בשבילו.
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
אין אני מת על השחקן הזה אבל חבל שהוא לא עבר לקבוצה אחרת כי הרבה קבוצות הציעו לו דברים טוביםם...
לדעתי, הוא עשה החלטה נכונה.
מה רע לו בארסנל? הוא כמו מלך שם, יש לו שם מלא חברים צרפתים, הוא התרגל לאנשים ולצוות, והוא מקבל כסף טוב.
מה היה יוצא לו מלעבור לריאל או ברצלונה? הרי הקבוצות האלו קנו שחקנים מדהימים בשנים האחרונות וכמעט כולם התחלפו...כמו שהוא היה יכול לבוא ככה הוא גם היה הולך.
אני אומר שהנרי עוד יזכה בגביע אירופה...הגמר השנה זה לא הגמר האחרון של ארסנל ב-3 השנים הבאות לדעתי
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
תקלטו! ברצלונה לא רצו אותו!! כבר לפני כמה חודשים הם הוציאו הודעה שהם מעדיפים לא לבזבז עליו כסף ולתת לכוכב העולה מסי להגיע לגדולה... ומכאן נשאר לו רק לעבור לריאל צ'לסי אינטר או כל קבוצה שמוכנה לבזבז כספים בלי סוף... והוא העדיף להשאר בבית שלו... במועדון שעשה ממנו שחקן גדול אחרי שנזרק מיובה... ולנסות לעזור בתהליך שהמועדון הזה עובר...
WTF ?!!?נכתב במקור על ידי Or
יש אלללוווההההההים ! הנרי נשאר בבית כמו שצריך - שנה הבאה יביא עם התותחנים את גביעת האלופות !
למה לו ללכת באמת ? החלוץ הכי טוב בעולם - טוב לו שמה, אין לו מה לחפש בקבוצה אחרת...
נערך לאחרונה על ידי Abu; 20-05-2006 בשעה 17:31.
-
-
-
בשבילי זה משמח מאוד לא רציתי שהוא יעבור לברצלונה
וראסמי ברצלונה עשו טעות שהם לא לקחו אותו
הוא שחקן נדיר
אבל לא חסר לברצלונה שחקנים טובים
עדיף שישאר בארסנל זה הבית שלו
הנרי נשמההה
גשם של עופרת יצוקה.
הוא לא חושב טוב.. לדעתי אין לו מקום בבארסה אבל בארסנל הוא לא ישיג תארים. שחקן מצוין בלי תארים כמעט
לא נורא בארסה תמצא מישהו אחר...
כנראה שסמואל אטו עוזב, לארסון בטוח עובר לשבדיה לסיום הקריירה שלו...
יהיה טוב.
לאן סמואל עוזב?
ורן מזה בארסה חשבתי שאתה אוהד ויאריאל
גשם של עופרת יצוקה.
יש לו, תארים.נכתב במקור על ידי Abu
כנראה בגלל גיזענות, אין לי מושג הפעם האחרונה ששמעתי משהו עליו זה שהוא במגעים עם מילאן.נכתב במקור על ידי Crash`
וכן אני אוהד ויאריאל שהיה בעל ברצלונה בגמר ליגת האלופות.
וכן שוב קטאלוניה מקום מדהים.
רן=\ באמת חח זה כל כך מממ מוזר
לא חשוב
אתה אוהד ויאריאל=\
אם אטו עוזב בגלל גזענות הוא סתם קוף=\ חח לא,ברצינותא ין לו שום סיבה לעזוב ברצלונה עשו הכל בשבילו וטיפחו אותו למה שהוא,עזיבה תהיה טעות ענקית
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]