http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=77171&bz=13
מה דעתכם?
בניון יכנע לכסף?
קטן עזב, הוא לבד, הוא מת לחזור לארץ, אבל הייתה לו עונה טובה...
מה דעתכם האם יוסי בניון הוא השחקן הבא של בית"ר?
http://www.one.co.il/cat/articles/ar...id=77171&bz=13
מה דעתכם?
בניון יכנע לכסף?
קטן עזב, הוא לבד, הוא מת לחזור לארץ, אבל הייתה לו עונה טובה...
מה דעתכם האם יוסי בניון הוא השחקן הבא של בית"ר?
|
|
בניון לא יבוא... חלאס לחשוב שכסף קונה הכל... הבחור רוצה לשחק באירופה... מווסטאהם הוא רק יתקדם... אז למה לחזור לליגה שלנו? ומליקסון עוד יחזור על 4! שום קבכוצה לא תציע לו 150 אלף דולר לעונה!
TNL צודק לאללה!!! ואני לא עצוב שמליקסון עזב.. אבל תבינו בניון לא יבוא גם אם יתנו לו חוזה של מיליונים!! הבנאדם רוצה להתקדם.. לא לחזור אחורה!!! ותראו שמה שTNL יתברר כנכון ומליקסון יחזור כי שום קבוצה לא תציע למליקסון כל כך הרבה כסף!!!
29894362
לא יגיע בשלב הזה בעד שום הון שבעולם עוד לא מיצא את עצמו מספיק באירופה
בהצלחה שהיה לו בהמשך אולי עוד כמה שנים ינראה אותו צהוב שחור
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
בניון לא יבוא מה יש לו לחפש בארץ הוא מצליח באירופה
קיצר אין מצב
ומלקיסון אפחד לא יציאה יותר מ150
גשם של עופרת יצוקה.
זה יהיה טימטום אדיר מבחינתו של בניון לחזור לארץ אחרי הצלחה כל כך גדולה השנה בווסטהאם.
לדעתי אם ביתר תציע לו ממש הרבה הוא יבוא לעונה ואז יחזור לאירופה
תלוי כמה יציאו לו.
גיאדמק פאום יכול להחליט שהוא רוצה את יוסי ל4 שנים, כל שנה 10 מיליון יורו. אני במקומו הייתי לוקח את זה. זה יותר ממה שהוא יעשה באירופה בהרבה. זה לא רק התקדמות אישית אלא זה העתיד שלו אחרי הכדורגל.
בכל מקרה, ביתר לא צריכים אותו כמה שחקנים הם יכולים לקחת?
טוב רק שתדעו שהציעו לו בפעם הראשונה 15 מיליון דולר לשנה, וזה גם יהיה עכשיו...
ואני מבטיח לכם שעכשיו בניון יבוא אם יציעו לו סכום גדול... למה?
מאמן גדול, שחקנים גדולים, רוצה לחזור לארץ למרות ההצלחה, כסף גדול...
זו דעתי... מצד שני אני מסכים פה עם כולם שאם הוא לא יבוא זה רק ההצלחה באירופה, וגם יכול
להיות שליברפול תקנה אותו...
איפה קראתה את השטות המטורפת הזאת!?!?!?!?!?!?!?נכתב במקור על ידי injection
עלק 15 מליון דולר עם היו מצעים לו ככה הוא היה רץ לפה
ניראה לך ארקדי ישלם ככה לשחקן אחד!?!?!
15 מליון דולר זה 60% מהתקציב של ביתר
נערך לאחרונה על ידי mor sms; 31-05-2006 בשעה 23:05.
"חבר אמיתי זה חבר שקונה 2 בזוקה ולא זום 1.."
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח בניון עלאקקקקקקק תמשיכו לחיות באשליות תמשיכו
מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
by zaneva
אחי כשגאידמק קנה את בית"ר הוא הציע לבניון 15 מיליון דולר....נכתב במקור על ידי mor sms
ולא רץ הוא לא רצה..... תבדוק בONE תראה... בכתבות ישנות ישנות...
חחחח כתוב שהיא רק תציע לבניון , ובניון בחיים לא יבוא לבית"ר גם אחרי שיסיים את הקריירה שלו הוא היה בחיפה
בוא הנה מאתם לא יודעים לקרוא???נכתב במקור על ידי oMrI_8
אני אומר לכם שבכתבות ישנות בONE, וכתבות בספורט 5+ בחדשות הודיעו כאשר גאידמק בא, הוא הציע
לבניון 15 מיליון דולר שיבוא לבית"ר! אני לא יודע מה עכשיו הוא יציע לו, אולי אותו סכום, אולי פחות, אבל גם
אני יודע שההצלחה הגדולה, זו תהיה ההשפעה שהוא לא יבוא.. ומי שאמר שהוא ילך לחיפה אתה טועה ובגדול,
כי הוא לא היה נחשב שחקן מכבי חיפה בנשמה והכול כמו עידן טל ואלה, הוא ילך אחרי כסף גם למה לא.. שירוויח את מה שמגיע לו, לפי דעתי הוא השחקן הכי טוב בארץ, ומגיע לו רק טוב, וגם אם הוא ילך לחיפה, לחו"ל איפה שבא לו
שיהיה לו בהצלחה כי זה שחקן גדול והכי חשוב אל תשכחו שהוא התחיל את הקריירה בהפועל ב"ש, כן מהעיר
שלי, למרות שהוא נולד בדימונה, גילו אותו בב"ש...
שמע אינג'קשן... דבר ראשון... עידן טל לא נחשב שחקן נשמה בחיפה... הוא בכלל לא גדל שם רק בשנים האחרונות הוא הגיע לשם... בקשר לבניון... הוא באמת לא נחשב שחקן נשמה כי במקרה דודה שלי מכירה תמשפחה שלו והם היו אוהדים שרופים של בית"ר במיוחד הוא והוא היה מעריץ משוגע של אלי אוחנה... עכשיו נראה לי שהפכו להיות אוהדים של חיפה בגלל המעבר שלו לשם... אבל שחקן נשמה הוא לא... הוא גם לא שחקן בית... אבל בכל מקרה הוא לא יבוא לבית"ר עכשיו... אולי בגיל 30-31 לגמור תקריירה ולהרוויח כמה הרצלים... אבל עכשיו? לאא........