חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה שלא תגידו זה הולך להיות מצחיק בטירוףP
וד"א אפעם לא אהבתי ת'מוזיקה שלו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה שלא תגידו זה הולך להיות מצחיק בטירוףP
וד"א אפעם לא אהבתי ת'מוזיקה שלו
|
|
מ'זה קשור ממוסחר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה הקשר....נכתב במקור על ידי NE0N
עדיין הוא נשאר מספר 1, מה הקשר בכלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם אתה תבוא לאיזה טלנבולה מישהו יגיד לך משהו מה הקשר
צאו לבן אדם מהווריד סעמק2#$(@#*$*@#$*
כל פורום אפשרי דופקים תנושא הזה ובכל אתר חלאס נמאס נשבר הזין מלראות את זה כבר!!!
אני יעתיק תתגובה שרשמתי בפורום אחר כי אין לי זין לחזור על זה.. פעם 20 כבר
נכתב במקור על ידי Zina
רבאק'
שייצא הדיסק שלו כבר.. אנשים מעצבנים.. אנשים מתפרסנים
כשאתם תגיעו ב"ה לגיל הזה שצריך להתפרנס בכוחות עצמכם אתם תראו מזה לעשות הכל בשביל כסף.. רר איתכתם..
כל אחד והטעם שלו
אחד אוהב תמוזיקה של פעם אחד אוהב חולה על סקאזי..
מסכים איתכם שהטראנס של פעם זה לא הטראנס של היוםא בל מה לעשות1? זמנים משתנים מוזיקה משתנה כולל אנשים.. אולי נשארו אנדרגראונד ואנשים שעדיין עושהים את זה.. אבל חלאס כבר אוף.. תפסיקו כבר לזיין תשכל על זה כלכך הרבה פעמים.. כל דף בפורום הזה יש הודעה שרשמת על זה דוריטוס
חוץ מזה.. מה אתם יודעים מהחיים שלכם על סצינה?
מה אתם עכשיו יודעים להגיד תמילה סצנה ואי אתם יודעים מזה?. כולה ילדים בני 16.. [כמוני.. לא מתנשא או משהו פשוט מסביר..] שמורידים שירים מהאינטרנט וזהו .. לא מעבר לזה.. מתלהבים שיש להם שירים וזה מכירים שמות בלה בלה.. מה אתם יודעים מהחייםש כלם על הסצנה?
אל תעזבו לפנותא לי בשאלה ומה אתה יודע?.
אחי היה סתוך - הסצנה הרבה זמן.. עד היום.. עוד משהתחיל הטראנס ב96.. הוא היה מאיך שאומרים... חלוצי הטראנס.. ולמי שמכיר ושמע ממני - shiva shidapu
אני יודע מזה וראיתי מזה לחיות בסצנה..
כשתיהיו כאלו ותדעו מזה באמת אומר טראנס תפנו אליי בחזרה.. זה לחיותא ת זמויקה ליצור .. זו דרך חיים.. לא לשמוע להעביר ל-MP3 ולהתלהב..
אבל מצד שני .. אחי שבתוך הסצנה כבר יותר מעשור .. ויוצר אנדרגראונד,
אומר שהמוזיקה שלו מסריחה..
הכוונה מתאימה לגיל שלנו.. אמר לי בעצמו.. כשאתה תחייה את המוזיקה ,שזו תיהיה הדרך חיים שלך, אז אתה תדע מזה טראנס באמת... כשאתה תחייה את זה.. ולא מה שאתה שומע עכשיו בום בום ..
יום טוב.. תנעלו את הנשוא הזה.. יצא מהתחת כבר מכל חור אפשרי..
- שלא תחשבו שמשהו פה נכתב בקטע של התנשאות.. חס וחלילה.. פשוט זה כבר נמאס ויצא לי כבר מכל מקום אפשרי.. שייחיה תחיים שלו תעזבו אותו בשקט רבאק..
עריכה:
דוריטוס מת עלייך פריק מחשבים שלי![]()
אביאל
תעשה לי סקאזי עם מטאטא מתחת לשפה =]
קיצר מה אתם מתווכחים..
לא טוב לכם? אל תשמעו אותו...לא צריך לקנאות בו שיש לו כסף והוא מפרסם וכל יום הוא מקבל 100 מציצות....
מה שבטוח ....כולם יורידו את האלבום שלו !
Vicious Delicious 2006
אתם לא מבינים שאפחד לא מתנשא או משהו?
זה פשוט שתבין - מה שיש לבנאדם הזה זה רק שם יש הרבה אחרים שעושים הרבה יותר טוב מזה.
נשבע לך הבאתי לחבר שלי לשמוע את הREVOULOTION המקורי רק שיניתי לזה תשם לMost סתם חירבשתי משהו של איזה די ג'יי שהפלצתי - הוא אמר שזה חרא של דבר..
אחרי שבוע אני אומר לו שמעת רבולושן של סקאזי? ושלחתי לו את זה עם השם המקורי סקאזי והכל.. פתאום הוא אומר לי איזה יפה וזה..
אתה לא מבין אנשים שלא מבינים בזה תופסים ממנו כזה סוס שהוא לא. יש לו רק שם. רוב המוזיקה בינונית מינוס.
וד"א לקימיקל קרו יש חלק דברים יפים אני לא שונא אותם או משהו. ש שם הרבה על רמה (X NOISE PARANORMAL OMI.)
קיצר
אנשים, תנו לבנאדם לחיות.
X NOIZE חתומים בהומגה...לא בכמיקל קרונכתב במקור על ידי CrazyPopo
Vicious Delicious 2006
אביאל אני מסיר את כובעי בפניך
The Hibachi!
Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
"כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!
Ballin Till We Fall...
אני מוריד בפניו את הכיפה (של הזין)
![]()
מ--ס--ח--ר--ה
נימאס לי ממנווווווווווווווווווווווווווווווווו
חחחחחחחחחחחחחחח איזה תחת טוב ככה זה שהמוזיקה לא משהו עכשיו צריך להשיג כסף ממקורות אחרים