קניתי 2 ספרים ואני יכול לאחזיק רק אחד איך אני מחזיק 2 ספרים???
קניתי 2 ספרים ואני יכול לאחזיק רק אחד איך אני מחזיק 2 ספרים???
|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואה אליך יש את זה לא בכל השרתים אתה צריך את זה כמו DUEL SWORD רק DUEL BOOKS
אני באקסטרים ה טיטן יש את זה שם??
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שניה תן לי עוד לצחוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זהו צחקתי
לך לעיר heine
יש את את wodroow או woodley לא זוכר אחד מבינהם .. יש יש duel .. תחפש duel books תלחץ על זה קנה לרמה שלך זהו ..
אני חושב שככה זה ב-extrem תחפש ..
אם יש את את trader carson לך אליו ראשון
אף פעם אל תתווכח עם אידיוט, הוא רק יגרור אותך לרמה שלו ואז יגבור בעזרת ניסיון.
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
אוקיי תודה אחי....
אבל למה אתה צוחק כל כך מה כבר קרה??
כי אתה רואה שזה ספר אחד
ואפילו לא כתוב duel
אז למה לקנות שתיים אחי ?
אבל לא משנה אחי העיקר הבנת
ידידה שלי סיפרה אחותה של הידידה שלי סיפרה לה וזה באמת היא שמעה צעקות וראתה בקטנה יש משטרה כרגע !
ואחי אין שם 2 ספרים אני ניכנסתי והיסתכלתי ולא מצאתי כתוב שם 2 ספרים נכנסתי ויש שם כל מיני מתים וספרים אבל רק אחד...
איפה יש ספרים
לא כתוב books .. אני חושב שכתוב blunts .. אני עוד כמה דק' יכנס למשחק ויגיד לך בידוק את השם
טוב תודה אחי
לא אחי אין שם יש spellbook ויש blunts אבל אין שם הפילו ספר 1...
בTITAN אי-אפשר להחזיק 2 ספרים ...
רק אדמינים ....
אבל אני ראיתי אנשים אם 2 ספרים...
עוד תגובות כאלה עם שצוחקים על אנשים יעופו פה עונשים
כי בדוגרי כל אחד פה יצא יותר מטומטם מהשני ואם הייתי רוצה הייתי צוחק עליכם בלי הפסקה עכשיו אבל אני לא יעשה את זה בכל מקרה נעול ואי אפשר באקסטרים להחזיק
Daul Spell Books