WWE:
כאמור כולכם יודעים שהWWE מורכבת משתי רוסטארים, האחד נקרא ראו, והשני נקרא
סמאקדאון. סמאקדאון היא התוכנית החלשה ביותר בכל תולדות הWWE בשנים האחרונות,
לפי כל הדברים הרבים שקוראים ואני יזכיר רק חלק מהם... אורטון לא שב, קורט אנגל עזב לECW,
בנואה רוצה חופש, ריי מסטיריו רוצה פסק זמן כאשר הוא בכלל אלוף העולם במשקל כבד, ג'י בי אל
ואמ.אן.אם פוטרו ועברו לראו(ג'י בי אל עדיין לא...) ואפשר עוד המון... התוכנית סמאקדאון פשוט
מביישת את הWWE כשהיא נמצאת רק עם ג'וברים כמו קאלי ומארק הנרי, התוכנית לא מביאה
רייטינג, ולא כסף, ופשוט מביישת את הWWE.
לעומת זאת מהעבר השני מגיחה התוכנית אולי מספר 1 בכל תולדות האבקות כיום, ראו!
כותבי הWWE פשוט מתכננים אותה בדרכים מושלמות כאשר יש שמה מתאבקים עם איכויות
מצוינות, התוכנית מביאה המון רייטינג, והמון המון כסף, כמובן אל תשכחו את ECW שעורר עניין
רב עכשיו בWWE כאשר בPPV הבא של הWWE זה הולך להיות ECW מול הWWE.
ECW מורכבת מרוסטאר מצויין וככל הנראה גם בעתיד היא תתפוס את מקומה של סמאקדאון,
החתמות מצוינות כגון: סאבו, פול היימן הג'נרל מנג'ר, מתאבקי עבר מצויינים... פשוט מדהים...
נכון חלק מכם תגידו שג'ון סינה אלוף הWWE הורס את כל התוכנית, אבל תגידו עם כל זה שהוא
עדיין אלוף, כל פעם ראיתם את הPPV של ראו, בכל פעם ניסיתם לנחש, להמר על אלוף הWWE
הבא, כלומר ראו נותנת עניין גדול בתחום האבקות, ככל הנראה גם רוב ואן דאם יהיה אלוף הWWE
הבא בPPV של ECW, וזה באמת ישבור את שיא, כי הוא מביא איתו המון המון רייטינג ואהבת קהל...
אז זהו זה לWWE, אני חושב שהרוב רואים אותה, ומצפים שהיא תגיע לארץ, אבל בוא נדבר על TNA ועכשיו נראה עם עדיין סדר העדיפויות שלכם יהיה של הWWE.
TNA:
כאמור כולכם יודעים שמתאבקי עבר מWCW חזרו, וחוזרים להאבקות. TNA מורכבת מחבורה
של צעירים ענקיים, שפשוט ימשיכו את דור האבקות האמיתי של שנות ה90, כרגע התוכנית במיטבה,
והיא צוברת מתוכנית לתוכנית יותר רייטינג ועניין, ועוד כאשר מתאבקי העבר של WCW מביאים
איתם המון עניין כגון: סקוט סטיינר, ריק סטיינר, סטינג, סאף בגוויל, לקס לוגר, נכון לא כולם חתמו
אבל רק העצם העובדה שהם משתתפים בתוכנית אחת זה נותן המון רייטינג והפתעות לא כמו הWWE
שאתה תמיד יודע מי ינצח ומי יקרה בPPV או בתוכנית הבאה... בוא נדבר גם על זה שביל גולדברג
עומד בקרוב מאוד לחזור, ופה גם אני יתקן את הטעות שלי... אנשים גולדברג לא חתם! הוא קיבל רק
הצעה כספית מTNA כרגע על חוזה, והמניעים שלו כרגע לא לחתום זה הבן החדש שנולד לו, והכסף כמובן, הוא אמר שהוא רוצה את אותו סכום שהוא קיבל בWCW בשנת 98, ובוא נאמר שזה המון המון
כסף... אך ברור שזה שווה, כי דנו על זה כבר שגולדברג הוא בן אדם בעל השפעה גבוהה מאוד, אולי
הוא לא טוב בדיבורים, אבל הוא מביא המון המון כסף, ורייטינג, ואם הוא יחזור TNA תהיה בשמיים
ואני לא יתפלא גם אם היא תעקוף את הWWE... אך כל זה מוביל לסוג של כישלון מסויים, מתאבקים
רוצים לעבור לWWE, אני לא יודע עם זה בגלל מתאבקי הWCW שבאים ותופסים את מקומם של מיין
אייבנטרים, אבל ידוע שסאבו, ג'ף הרדי כבר עברו לWWE, סמואה ג'ו למרות כל השמועות עדיין בעניינים לעבור לWWE, ואי אפשר לדעת מה מתכננים... אך כמובן שעדיין אנשים מאוד מוכשרים נמצאים
שם ונותנים המון עניין להאבקות שלנו...
זהו עכשיו תורכם להגיד מה אתם חושבים, ומה דעתכם?
האם אתם מעדיפים את הWWE או TNA?
דעתי:
אני חושב שכולם יודעים כבר שאני מעדיף את TNA באופן נחרץ בעוד כי גולדברג חוזר עוד מעט
לעניינים, וכפי שראיתי בדיון שפתחתי על גולדברג בערך כ10 משתמשים, ואפילו יותר הודיעו כי אם
גולדברג חוזר הם יעברו לראות TNA מהיום והלאה... אז אני לא יודע מה אתם חושבים, אבל לדעתי
TNA פשוט דור ענק של מתאבקים, לא מחפשים את הכסף ואת הרייטינג כל הזמן, הם מחפשים את
האיכויות, הטכניקות, והאבקות פשוט, לא כמו הWWE שכרגע אפשר לומר באופן ברור אין לה שום
מתחרה כי TNA לא הגיעה עדיין לחצי מהאחוזים שלה... תתארו לכם שTNA השיגה אולי 2.0 הרייטינג הכי גבוה, ואילו הWWE השיגו כמעט 7 רייטינג בבאקלאש, ועוד בPPV של ECW מה יהיה...
טוב אבל בכל זאת שוב אני מעדיף את TNA, וזה הכול לדיון....
תגובות!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ציטוט ההודעה