אם יש לי בעיה בגב .. אין סיכוי שיהיה לי פרופיל 97? זה מאוד מאוד חשוב לי.
אם יש דרך לתקן את זה ושיתעלמו מהבעיה הקלה שיש לי רק תגידו לי.
תודה
אם יש לי בעיה בגב .. אין סיכוי שיהיה לי פרופיל 97? זה מאוד מאוד חשוב לי.
אם יש דרך לתקן את זה ושיתעלמו מהבעיה הקלה שיש לי רק תגידו לי.
תודה
|
|
אם כרגע זה לא מפריע לך לבצע שום פעילות, ואתה מביא אישורים רפואיים לכך שמצב הבריאות שלך תקין, יש מצב לפרופיל 97
תלוי מה הבעיה שלך...
ודבר שני איזה מגבלות היא עושה לך...
נגיד לא להרים דברים כבדים..
קשה להתכופף..
אתה צריךך לפרט קצת יותר..
אבל בעיקרון אם רופא מביא אישור שהבעיה הזו לא מונעת ממך שום דבר אז אני מאמין שיתעלמו או ירשמו 97 אם סעיף (לא מבטיח..)
זה לא גורם לי לשום בעיה.. אני שוחה 3 פעמים בשבוע ולפעמים 4 כדי לשפר את המצב בגב.. רק רציתי לדעת באיזה מידה זה יכול להשתפר כי נגיד שאני שוכב וקם מהמיטה אני מרגיש כאב.. אבל בעת פעילות לא ממש
אני לא בטוח שזה יוריד לך פרופיל אבל זה יכול להיות גורם מגביל אני מאמין שלא יתנו לך תפקידים של הרמת דברים כבדים כמו מטעין פגזים או אפסנאות או דברים כאלה...
גם לי יש שאלה
אם נגיד כואב לי הגב רק שאני מוזיז אותו בצורה מוסימת בכמה מקומות בגב
ושאני עושה כל פעילות אחרת ומתאמן במכון חזק מאוד זה לא כואב בכלל אני לא מרגיש כלום
ויש לי צוואר תפוס וכואב שמוציא מליון קליקים כואבים תמיד כל הזמן
זה יוריד לי??(אני רוצה שזה יוריד)
חחחח בנוגע לגנגסטה, תתלונן על זה כל הזמן בשלכה כל מקום תגיד שיש לך בעיות וכאלה...
בנוגע לראשון שמע אם זה עקמת, תלוי באיזה דרגה, אם זה דרגה ממש נמוכה אז יכול להיות לך סעיף אם זה ממש רציני אז ירד לך פרופיל
גנגסטה שמע אם אתה רוצה להוריד פרופיל אז אתה יכול לא שאני ממליץ על זה אבל תלך לרופא ותתלונן שכל תזוזה עם הגב שלך כואבת ושכל הזמן הוא נתפס לך ואתה מסוגל להוציא על זה הורדת פרופיל