חאייםםםםםםםםםםםםםםםם
איך אפשר לשכוח, הא?!
מה ניינים מאמי!??!
דבר איתי דחוף ! =]]]
לאב יא
חאייםםםםםםםםםםםםםםםם
איך אפשר לשכוח, הא?!
מה ניינים מאמי!??!
דבר איתי דחוף ! =]]]
לאב יא
|
|
רביד ><
שנים לא רואים אותך, מה קורה אחי עוד כמה זמן נשאר לך (שנה וחצי לא?)![]()
WB יא צעיר פעור =]
מה המצב רבידוש?
לא יצא לנו לדבר כבר שנים הא?
אני המון בבית אז כשיוצא לך להיות תשלח לי PM פה ודבר איתי במירק או באייסי כבר נקבע...
פשש כבר מסע כומתה לנוב 05 ... אלוהים איך הזמן טס, אני זוכר את המסע של אוגוסט כאילו זה היה לפני שבוע....
ואללה אחי עוד מעט תרג"ד זה כבר רציני, זה כיף לא נורמלי, לצערי לא ייצא לי לעשות כזה בשירות שלי, אבל מהדברים שכן יצא לי לעשות זה מאוד מאוד כיף כל הדברים האלה.
איך הולך בינתיים? ספר ספר קצת חווית מהאימון....
אמממ.... המסע 30 ק"מ + 15 ק"מ אלונקות [וכמו שאני מכיר את המ"פ המזדיין שלי, אז יהיו כמה קילומטרים של מזורז :/ ]
ממ.. אלירן.... הסד"ח שלנו שונה... זה יותר מעין טיול שנתי כזה... אנחנו מגיעים מחר [היום] לנהריה ומתחילים טיולים רגליים, מחוף אכזיב שבנהריה, עד חוף כנרת שנמצא ב.... כנרת [כמה מפתיע חחח...] וסתם כזה יום רביעי יש על-האש לכל הפלוגה... יום חמישי יש לונה-גל, ואז הביתהההה... חוצמזה שישנים באוהלים אזרחיים כאלה, כמו בטיולים השנתיים, ובכלל ההרגשה כזה, כל הזמן על אזרחי [לא על א'!], כל היום ממתקים וצחוקים... הולך להיות סבבה...
עוד משו... שבוע הבא אתה בבית? סעמק לא יצא לי לדבר איתך השבוע... אמממ... עוד שלושה שבועות אני אולי אעבור בבאר שבע [אני יורד לאילת חמישי-שישי-שבת], אז חשבתי לקפוץ לבקר יום חמישי [אם תהיה בבית... אמממ... או שאתה צעיר מדי לחמשו"שים...חחח....] בכל מקרה... בקשר לחומות עם הפז"ם - אני לא אתנגד![]()
שניקי =].... חיפשתי אותך... כרגיל לא ענית לי :/ חסר לך חמישי הבא את לא מחוברת 24/7...
מממ.... כמה עוד נשאר... חחח... עוד הרבה... הרבה מדי :/ עוד שנתיים וחצי :/
חן... פששש... חיים טובים.. "אני המון בבית".... למה לא, למה לא... חחח... חוצמזה.... "אני זוכר את המסע כומתה של אוגוסט כאילו זה היה אתמול"... יש לי תשובה בשבילך [כן, אותו הילד המעצבן מהפרסומת של תירוש....חחח...]
"בעצם זה היה אתמול!..."
אמממ.... סבבה... בע"ה פעם הבאה שאני בבית אני אשלח לך הודעה וזה ונדבר... גם על האימון מתקדם והכל...
אמממ.... אביאל... איך הצבא... זה יישמע קצת מורעל [למרות שאני הכי לא בעולם...] אבל סבבה דווקא.... קצת קשה לפעמים... אבל הכל חוייה...
See Ya Next Thursday
ד.א. אני עדיין בהיי של החיים מההופעה של הבלאק-אייד פיס.... היה בננננננננננננננננננננננוזההההה... הופעה חובה שכל אחד היה ח-י-י-ב להיות בה !
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.
רביד אני זוכר :]
איפה אתה משרת ?
__________________________________________________"עַיִן בְּמַר בּוֹכָה וְלֵב שָׂמֵחָ:"__________________________________________________בובית יש רק אחת
רביד..אממ =\ מוכר לאדע מאיפה..
בכל אופן ברוך הבא זו אחלה קהילה פה..כולם בני זונות! ממש כיף אחי
רביד וחן באותה הודעה נוסטלגיות =]
שלחו הודעה במסנג'ר אם אתם מגיעים לשם שניכם...
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
אני זוכר אותך!!! זוכר אותי היית מנהל של איזה אתר של סרטים באמ פי דן והייתי נותן ביקורות על סרטים באתר שלך חחחח שכחתי את השם שלו... שמח לראות אותך
מניינים איך החיים ?
ספר סיפורים מהצבא
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
רביד הגיי ,ברור שאוהבים אותך:]
אזרחות ממממ דבר טוב
רביד אח שלי תראה סימני חיים כנס למסן משהו בלאגנים.... !!!
שניםםםםםםםם לא דיברתי איתך !
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()