שמע איתי לא נעים לי לצער אותך אבל סיימנו מקום 6 ועדיין היה לנו בעיוץ עם המאמן עם הסגל הלא רחב של מכבי והרבה היו פצועים שחקני מפתח לפי דעתי נמני היה פצוע רוסו היה פצוע דוארטה שצפיתי ממנו להמון היה פצוע ופתח את העונה לא טובה
שמע איתי לא נעים לי לצער אותך אבל סיימנו מקום 6 ועדיין היה לנו בעיוץ עם המאמן עם הסגל הלא רחב של מכבי והרבה היו פצועים שחקני מפתח לפי דעתי נמני היה פצוע רוסו היה פצוע דוארטה שצפיתי ממנו להמון היה פצוע ופתח את העונה לא טובה
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
|
|
סבבה אחי אני גם חושב כמוך שהסגל הנוכחי שווה לתחת, אבל אל שכח שאנחנו עדין בלי זרים ועכשיו יביאו עוד לפחות 8 שחקנים ואין מצב שזה לא יהיה, למה ברגע שזה קורה לוני ודריקס יכנסו לעולם של גהנום ותאמין לי שהם לא רוצים להגיע למצב הזהנכתב במקור על ידי tip tip
אז עכשיו, כמו שאמרתי למעלה, הכול תלוי במה שדריקס ולוני יעשו עכשיו...
תפסיק לבלבל תשכל, ותתחיל ללמוד לקרוא...נכתב במקור על ידי itay
נתת לי 10 אנשים רוצים לקנות את מכבי, אז אמרתי למה ה10 איש האלה לא קונים, נתת תשובה וזהו, מה קשור
עכשיו שיש ביקוש? נתתי לך שאלה, ענית לי וזהו, מה יש לך????..........
א. מכבי סיימה מקום 6, ועוד אתה קורא לי מתבסס על שטויות, אתה מתבסס על אשליות
ב. בסדר שנה הבאה נראה עם אני ילד קטן, מחזור ראשון אתם נגד בית"ר, נדבר שמה ותראה עם הכסף
ושחקנים זה הכול או לא...
ג. הם לא בתהליך פירוק, אבל יש ניהול כושל, אין שחקנים חדשים, שחקנים עוזבים, אז אין עתיד...
אז מי מתבסס על שטויות??? נראה לי שאתה חי באשליות ולא מודע למציאות, מכבי ת"א קבוצה על סף
ירידה, וכמו שקופמן אמר אל תתפלה אם תראה אותם נלחמים עם מכבי הרצליה והכוח ר"ג...
אבל מספיק לריב על זה, באמת אין טעם, נראה בשנה הבאה מה יהיה, עד אז אין טעם....
לפני כמו שזה נראה עכשיו רק שחקן אחד יבוא איזה אחד בן 28 ( שוב עוד זקן בא להגיע אלינו לשחק שנתיים ולפרוש) לא מבין כזה ניהול לא יכול להית דריקס לא מחתיפם שחקנים לא פונה לשחקנים שום דבר לא אמורה להיות אופציה חילופית אם החלוצים תמוז וארביטיימן לא יחתמו זה רק הניהול של מכבי שדריקס ילך הביתה ויתן את המפתחות למישהו אחרנכתב במקור על ידי itay
12p גאה להיות שייך
לא בטוח שלוני לא ימכור הוא רוצה אחוזי שליטה או שהוא לא מוכר ואחד לא רוצה להיות שותף שלונכתב במקור על ידי Motkot
צודק שצריכים להעיף את דריקס ואת לוני אבל עדיין פשוט גועל נפש ששחקן שגדל במועדון ועכשיו הוא מנהל מחליט לעלות את מחירי המנוי אחרי כזאת עונה. פשוט ביזיון גועל נפש
12p גאה להיות שייך