יצאנו לאזור תעשיה והלכנו שם לאיזה גן ישבנו שם שתינו ובאו משטרה והעיפו אותנו.. אחרי זה הלכנו הביתה ופגשנו בדרך חברים אז אמרנו להם שלום
ואז בואו שוב השוטרים האלה.. ובגלל שהיא זכרה את שגיא אז היא הביאה לו דו"ח 290.. חחחחחחח אבל דוד יעקב מבטל לו אותו..
באותו זמן שאולי ואיציק היו בשכונה ומצאו קופסא של LM עם 7 סיגריות.. אחרי זה אנחנו באנו לשכונה וכולם הלכנו ואני נשארתי עם איציק.. ומצאנו חבילה של דיסקים..
ואז ראינו חדר זבל (של ביניין) עולה באש.. ואז באו משטרה ומכבי אש ואמבולנס.. והיה נחמד.. המורה של איציק היתה שם והסגן מנהל שלי היה שם..
אחרי זה הלכנו לגן ומצאנו עוד קופסא של LM עם 8 סיגריות.. ולא היה לנו מצית אז אמרתי אולי נמצא פה מצית.. בדקתי מתחת לספסל מצאתי מצית.. (מצית טובה.. זאת עם האור)עישנו בכייף.. אחרי זה פגשנו שוב את השוטרת שהביאה לשגיא את הדו"ח והתחלנו לדבר איתם.. ואז התחלנו ללכת לכיוון הבית.. ואז מצאנו דף של המחלק עיתונים של ידיעות.. עם הקודים לכל הביניינים של השכונה..
ואז שוב פגשנו את השוטרת ושוב דיברנו איתם.. חחחחחחחח השוטר התלהב מהפלאפון שלי חחחחחח והתחיל לזיין לי בשכל עליו ... בונא כמה דברים הספקנו ביום הזה..
מי יתן וכל יום שישי יהיה כזה.. אמן ואמן

)עישנו בכייף.. אחרי זה פגשנו שוב את השוטרת שהביאה לשגיא את הדו"ח והתחלנו לדבר איתם.. ואז התחלנו ללכת לכיוון הבית.. ואז מצאנו דף של המחלק עיתונים של ידיעות.. עם הקודים לכל הביניינים של השכונה..

גשם של עופרת יצוקה.

MaoRussO
המאפיה הראשלצית