אנגליה מול פראגוואי
(יום שבת, 16:00, ואלדשטדיון)
המשחק הראשון בבית ב' מפגיש את נבחרת אנגליה האופטימית המלאה כוכבים שמצפה לזכות השנה בגביע מול פראגוואי נבחרת צנועה שבסך הכל רוצה להגיע לשמינית גמר .
בית ב' כולל גם את הנבחרות שבדיה וטרינדד שישחקו הערב בינהם.
נבחרת אנגליה באה השנה כנבחרת שמועמדת לזכיה וזה בגלל כוכבים כמו סיבן ג'רארד,ווין רוני,ריו פרדינדד,דיוויד בקהאם,פראנק למפארד ועוד רבים אחרים וטובים למרות כל הספוקלציות סביב השאלה הגדולה האם רוני ישחק במונדיאל אז השתובה היא כן הוא ישחק במונדיאל אך לא במשחק הקרוב מול פראגוואי לעומתו סטיבן ג'רארד יהיה כשיר למשחק מול פראגוואי ויעלה לשחק בהרכב ,אנגליה הוציאה לעצמה תדמית של נבחרת לוזרית שתמיד שהיא מגיע למעמד גבוה היא כושלת עד כה יש לה סך הכל זכייה אחת בגביע העולמי ונבחרת אנגליה מסוגלת להפיק מעצמה הרבה יותר אם סוללת הכוכבים שיש לה השנה האנגלים מאמינים שזו השנה שהם יזכו בתואר הגביע העולמי ,רבים אומרים שאנגליה כבר הבטיחה לעצמה את המקום בשלב וזאת אחרי שהמונדיאל עוד לא התחיל בכלל זאת בגלל כוכביה גדולים של אנגליה אבל אנגליה יודעת שהיא צריכה להיזהר משבדיה ופראגוואי שיכולים להפתיע אותה.מאמנה של אנגליה הוא סוון גוראן אריקסון.
האם הנבחרת האנגלית תצליח לשבור את התדמית שיצרה לעצמה?
לעומת נבחרת אנגליה מגיעה נבחרת פראגוואי נבחרת צנועה בלי הרבה כוכבים אך גם לא פראיירית נבחרת פראגוואי מגיעה כאנדרדוג למשחק ויהיה לה קשה מאוד להוציא נקודות מהמשחק הזה אבל נבחרת פראגוואי ידועה ברוח הלחימה שלה ואני מתאר לעצמי שנבחרת פראגוואי ילחמו על המגרש וינסו להוציא לפחות נקודה ,נבחרת פראגוואי מתכוונת להילחם אם נבחרת שבדיה על הכרטיס השני לשמינית גמר שבדיה אולי נבחרת יותר טובה מפראגוואי אבל אם הלחימה שהיא תיתן היא יכולה לנצח את שבדיה ולעלות לשמינית גמר אצל נבחרת פראגוואי לא ניתן למצוא הרבה כוכבים אבל יש לה כמה וכמה שחקנים מסוכנים כמו נלסון ואלדז מורדר ברמן ורוקה סנטה קרוז מבאיירן מינכן שמכירים היטב את המגרשים בגרמניה.
אולי זה מה שיתן להם יתרון קטנטנן על פני אנגליה?
מאמנה של פראגוואי הוא רואיז אניבל.
יצליחו להפתיע?
מחצית ראשונה:
המשחק התחיל נפלא מבחנתה של אנגליה כשהיא כבר מובילה בדקה ה-3 אחרי שער עצמי של קרלוס גמארה ,בקהאם בועט בעיטה חופשית מכ-25 מטרים אלכסונית משערה של פראגוואי ושמה הוא מוצא דווקא את שחקנה של פראגוואי גמארה שדוחק את הכדור לשער וזה 1-0 לנבחרת האנגלית.
הנבחרת האנגלית חוגגת את שערה הראשון.
בדקה ה-7 שוערה של פראגוואי חוסטו וילאר נפצע באפו ופינה את מקומו לשוער המחליף אבובדילה , בדקה ה-10 כדור קרן שהורם על ידי דיוויד בקהאם הגיע לרגלו של סטיבן ג'רארד ששלח את הכדור לחוץ,בדקה ה-12 קיבלה אנגליה בעיטה בלתי ישירה מ-16 מטרים אך פראנק למפארד שלח את הכדור בחוזקה הישר לחומה ,בדקה ה-30 פראנק למפארד סיכן את שערה של פראגוואי כשבעט כדור מ-30 מטרים אך שוערה המחליף של פראגוואי עדף את הכדור,בדקה ה-36 פיטר קראוץ' נדחף פעמיים בתוך הרחבה אך השופט התעלם מזה ונבחרת אנגליה קופחה כשלא קיבלה פנדל שהגיע לה ,בדקה ה-39 זה היה שוב דיוויד בקהאם בערך מאותה נקודה שנכבש השער הראשון אם הכדור החופשי אבל הפעם הכדור שלו פגע בחומה סטיבן ג'רארד השתלט על הרביאונד ובעט את הכדור מעל השער,בדקה ה-42 דיוויד בקהאם היה קרוב לשערה הראשון במונדיאל והשני של אנגליה כשבעט כדור מ-20 מטר שחלף סמוך לקורה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה פראגוואי הגיעה למצבה הראשון במשחק כשנלסון ואלדז מגיע לאחד על אחד אם פול רובינסון אף שולח את הכדור שלו סמוך לקורה.
מחצית שנייה:
המחצית השנייה התחילה בשעממום אחד גדול פראגוואי ניסתה להיראות כאילו היא חוזרת למשחק כשהיא נלחמת על הכדור וזה נראה כי מאמנם שתף להם את המוח במחצית אבל מהר מאוד האנגלים ניכנסו למשחק והמשחק שלהם התאפיין בעיקר על כדורים גבוהים לעברם של פיטר קראוץ' ומייקל אואן.
לאריקסון נמאס ממשחקה של אנגליה וערך את חילופו הראשון במשחק בדקה ה-56 כשהוא מוציא את מייקל אואן(חלוץ)ומכניס במקומו את הקשר סטיוארט דאונינג בדקה ה-59 פראגוואי כמעט והפתיעה את אנגליה כשקרולוס פדרס קיבל כדור במרק של כ-5 מטר משערו של רובינסון אך בעט את הכדור מעל השער ופיספס ביומרנות את ה-1-1 בדקה ה-63 פיטר קראוץ' קיבל כרטיס צהוב מתוך תיסכול כשדיבר יותר מדי אל השופט פראגוואי נראתה טוב לעומתה אנגליה נראתה רע דקות ספורות אחרי ואלדז כמעט הפתיעה את אנגליה הוא ניסה לעשות זאת שוב כשעשה סלאלום ברחבה שנעצר אצל פול רובינסון שוערה של אנגליה,קראוץ' המשיך להיות מתוסכל ובדקה ה-65 הוא ניצל מכרטיס אדום ראשון במונדיאל כשעשה עבירה קשה,המאמן הפראגוואי רואיז אניבל ראה שאפשר להוציא תיקו לפחות מהמשחק הזה והא ערך חילוף כשהכניס למשחק את נלסון קוובאס החלוץ והוציא במקומו את קרלוס בונט הקשר ועבר לשחק במערך של 4-3-3 .
בדקה ה-73 למפארד ניסה לעורר את הנבחרת האנגלית הרדומה למדי כששלח טיל מ-25 מטרים אך שוערה המחליף של פראגוואי בובדילה עדף את הכדור לקרן ,בדקה ה-82 אריקסון הכניס למשחק את אחד הצעירים במקומו של ג'ו קול.
דעה אישית:
לדעתי היה משחק גרוע של אנגליה מצד שני משחק טוב של פראגוואי שאם תמשיך לשחק ככה אז מקומה יהיה בשמינית גמר היום זה אולי הספיק לאנגליה ה1-0 אבל אני לא בטוח שזה יספיק לה מול שבדיה או בשלבים יותר מכריעים אולי חזרתו של ווין רוני תעשה יותר טוב לנבחרת האנגלית ראינו מחצית ראשונה סבירה מאוד מצד שתי הקבוצות מחצית שנייה היה סיפור אחר פראגוואי שכבה על השער של אנגליה אבל לא הצליחה לחלץ את התיקו שכל כך רצתה במשחק הפתיחה לעומתה אנגליה במחצית השניה היתה פשוט חושך דיוויד בקהאם בלט באנגליה ואצל הדרום אמריקאים היה זה נלסון ואלדז שבמחצית השנייה פשוט התעלל בהגנה האנגלית לטעמי הוא היה המצטיין היום מבין שתי הנבחרות במחזור הבא של בית ב' אנגליה תפגוש את טרינדד וסביר להניח שהיא תנצח ואז דרכה יהיה סלולה לשמינית גמר אבל היא צריכה לעשות הכל כדי להשתפר לעומתה פראגוואי תפגוש את שבדיה נבחרת חזקה אם כוכבים כמו הנריק לארסון מברצלונה זלאטן איברהימוביץ' מיובה וליונברג מארסנל זה יהיה משחק קשה מאוד לפראגוואי אבל היא הוכיחה שהיא לא באה להוות קישוט בבית הזה והציגה משחק טוב ואפילו טוב מאוד לדעתי העולות מהבית הזה יהיה אנגליה ופראגוואי.
הרכבים:
אנגליה:פול רובינסון,ריו פרדינדד,ג'ון טרי,אשלי קול,גארי ניוויל,סטיבן ג'רארד,דיוויד בקהאם,ג'ו קול,פראנק למפארד,מייקל אואן,פיטר קראוץ'
פראגוואי:חוסטו וילאר,קרלוס גמארה,ג'וליו סזאר קאזרס,דליו טולדו,קרלוס בונט,רוברטו אקוניה,קרלוס פדרס,חוליו דוס סנטוס,כריסטיאן ריברוס,רוקה סנטה קרוז,נלסון ואלדז
הגול
http://www.yourfilehost.com/media.ph...s_Paraguay.zip
Beckham Shot
http://www.yourfilehost.com/media.ph...s_Paraguay.zip
Cole Stepovers
http://www.yourfilehost.com/media.ph...s_Paraguay.zip
Cuevas Skill
http://www.yourfilehost.com/media.ph...s_Paraguay.zip
Rooney Warming Up Before The Game
http://www.yourfilehost.com/media.ph...Warming_Up.zip
קרדיט ל-ArIeL-BaRcA על הלינקים






ציטוט ההודעה















